Μόνο τα κλασσικά της Ρωσσικής λογοτεχνίας παίρνουν τα χρονάκια τους... Αν φυσικά μιλάμε για διάβασμα και όχι γι' αυτό το περνάω-τα-μάτια-μου-πάνω-από-τις-σειρές-με-τα-γράμματα attitude των ΓΚΟΘΟΥΔΩΝ.
Sorry, έπρεπε να το πω. :roll:
Printable View
Μόνο τα κλασσικά της Ρωσσικής λογοτεχνίας παίρνουν τα χρονάκια τους... Αν φυσικά μιλάμε για διάβασμα και όχι γι' αυτό το περνάω-τα-μάτια-μου-πάνω-από-τις-σειρές-με-τα-γράμματα attitude των ΓΚΟΘΟΥΔΩΝ.
Sorry, έπρεπε να το πω. :roll:
michel foucault - επιτήρηση και τιμωρία. διαβάστε το αυτό οσοι δε το έχετε κάνει.
:thumbsup:Quote:
Originally Posted by UmbilicalResidue
Μου τελείωσαν τα Α4 και δεν μπόρεσα να τυπώσω τις τελευταίες του Mostly Harmless γμτνπτναμ, οπότε διαβάζω τη Μυστηριώδη Φλόγα της Βασίλισσας Λοάνα. Πολύ καλό είναι.
haruki murakami - dance dance dance. γενικά καλό, με εκλάμψεις μεγαλείου.
Διάβασα χτες το "Οι θλιμμένες πουτάνες της ζωής μου" του Marques, το οποίο ήταν μάλλον το καλύτερο κίνητρο για να ασχοληθώ παραπάνω με αυτόν (μετά το ναυάγιο του "Φθινόπωρου του Πατριάρχη"). Ωραίο βιβλίο, πολύ άμεσο και θα ήμουν περίεργος να μάθω σε ποιο βαθμό (αν ήταν καθόλου δηλαδή) "βιογραφικό".
όχι, δεν είναι καθόλου βιογραφικό... έχει ήδη βγάλει μια βιογραφία ("Ζω για να τη διηγούμαι"), αν θυμάμαι καλά το 2003, επίσης εξαιρετικό βιβλίο και ακριβώς όπως πρέπει για καλοκαίριQuote:
Originally Posted by Kveldssanger
Διάβασα γι' αυτή στο βιβλίο, μάλλον θα είναι το επόμενο. Τα 100 χρόνια μοναξιά μάλλον θα πέσουν βαριά τώρα. =p
Hugh Laurie - The Gun Seller
Διάβασα δύο διηγήματα Παπαδιαμάντη. Χωρίς να μου τρελάνουν τα ίδια τα διηγήματα, μου φάνηκερ απίστευτα ενδιαφέρουσα η γλώσσα. Τώρα διαβάζω το "Έρχονται τα ρομπότ" του Ασίμωφ.
(έγραψαν πάλι οι Έλληνες μεταφραστές. το original λέγεται rest of the robots )
Kyril Bonfiglioli - The Mordecai Trilogy
Η βιογραφία είναι ψιλομεγάλη και δεν πολυαξίζει να τη διαβάσεις χωρίς να έχεις διαβάσει λίγο Μαρκές προηγουμένως. Διάβασε τα 100 χρόνια λέμε, δεν είναι βαρύ βιβλίο (παρά τον τρομαχτικό του τίτλο).Quote:
Thomas de Quincey - η Δολοφονία ως Μια εκ των Καλών Τεχνών.
Harry Potter and the Half-blood Prince
:) :)
:cry:Quote: