http://www.virtualteen.org/forums/sh...ad.php?t=23144
Printable View
Δεν παίζουν λεφτά -τουλάχιστον- μέχρι κυριακή βράδυ και δεν έχω τσιγάρα και καφέ.
Πήγα στη γιαγιά και έκανα έναν 5απλό ΤΟύΡΚΙΚΟ και βρήκα ένα ξεχασμένο πακέτο άσσοσ μαλακό.
Σύμφωνα με το θερμόμετρο έχω 38,2.
Συνεχίζω ξέθαμα από χθες με μπούρζουμ και πραγματικά νιώθω μια ακαταμάχητη γαλήνη.
\μ/
Το πρωί βγήκα για καφέ, τον κέρασε φίλος. Το μεσημέρι ξαναπήγα για καφέ, τον κέρασε το παιδί που 'χε το μαγαζί. Μετά τον καφέ πάω στη γιαγιά η οποία φτιάχνει κεφτεδάκια με τηγανιτές πατάτες ( :touched::dfinger:), δίνει χαρτζιλίκι και έχει και 2 άμστελ στο ψυγείο τις οποίες της πήρα για καβάτζα πριν βγω το βράδυ. Βγαίνω το βράδυ για τσίπουρα και μπύρες, πάλι κερασμένα απ' τον μαγαζάτορα.
:dfinger::dfinger::dfinger:
to allo story me thn trabesti pou se phre tsampa den to aneferes
ΝΑΙ ΡΕ.
Υποβάλλαμε το paper. Μετά από άλλη μια σειρά ημερών χωρίς ιδιαίτερο ύπνο, μπορώ να κοπροσκυλιάσω λίγο. Επίσης τελειώνω το μεταπτυχιακό.
Πάμε ρε ομάδα.
ηπια πεντε ουισκια χθες
my life rocks
ποσα πληρωσες?
ενα 20ρικο.
δεν γαμιεται, μια βδομαδα κλεισμενος σπιτι ημουν
χαχ
μα αυτο ειναι το νοημα της ζωης:
3 ουισκια για προθερμανση σε μπαρακι που τα εχει 3,20
και αλλα 2 στο αγαπημενο σου μπαρ.
ζ-ω-α-ρ-α.
επισης, το νοημα της ζωης ξεκιναει απο εδω:
Από 1/12... ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ
ΠΟΘΤΑΝΑ ΟΛΑ
Εύχομαι ταχεία επαγγελματική αποκατάσταση και σε όσους άλλους ταλαιπωρούνται αυτόν τον καιρό.
Συλλάβανε το αφεντικό και μάλλον έχασα μια 850ρα δουλεμένα λεφτά.
Αλλά βρήκα ένα τελευταίο slim τσιγαράκι άρα δε χρειάζεται να κατέβω να ξανακάνω τράκα απ'τη μάνα μου, αύριο πάω σχολή να κάνω άιτηση για πτυχίο (αυτό κάνεις όταν πάρεις πτυχίο, σωστά? δε ρώτησα και κανένα σοβαρό άνθρωπο), και μετά στο πιο τίμιο δισκάδικο της Κυψέλης με μια μικρή κούτα μεταχειρισμένα CD που θα ανταλλαχτούν με μισή μικρή κούτα νοστιμότατα άλλα.
Επίσης το Midnight in Paris γάμησε.
edit: μόλις το κάπνισα. θα πρέπει να κατέβω τελικά, σκατά.
βρήκα δουλειά!
στο ΦΜΛ πάει κανονικά αλλά εδώ που φτάσαμε..