Γενικά αφού έχει γίνει τόσο ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΟ το φόρο, μήπως να μεταφέρουμε όλα αυτά τα θρεντς σε ένα σεξιο για Home Improvement; Πόσο πιο μεταλ;
Οντοπικ, από που αγοράζει ο κόσμος στρώματα;
Printable View
Γενικά αφού έχει γίνει τόσο ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΟ το φόρο, μήπως να μεταφέρουμε όλα αυτά τα θρεντς σε ένα σεξιο για Home Improvement; Πόσο πιο μεταλ;
Οντοπικ, από που αγοράζει ο κόσμος στρώματα;
tkmaxx
Γαμάτο φίλε, μένεις στην Αγγλία; Μίλησε μας λίγο για αυτό.
ti thelis na mathis
Η βουή της πόλης απαλύνει τον ανήκεστο πόνο της σκέψης ότι η καταγωγή σου είναι και θα παραμείνει η Κοζάνη Κοζάνης;
Προτιμάς ένα στρώμα ημίσκληρο ή ένα στρώμα σκληρό;
sklhro
Απο φαγητο τι λεει στη αγγλια ? Το ινδικο πχ ειναι τοσο καλο οσο λενε ?
Και από παρέες, χάλια οι εγγλέζοι όσο λένε; Κανά κατοικίδιο πάρε, οι καλύτεροι φίλοι. Η ξαδέρφη μου πήρε ινδικό χοιρίδιο και πλέον δεν τους ξεκολλάς. Άσε, έρωτας.
ola kala
Επειδή στη προσπάθεια να εξοπλίσω το νέο μου τσαρδί έφτασα και στην αγορά στρώματος κατέληξα στα εξής συμπεράσματα. Σε όλα τα καταστήματα έχουν δυο κατηγορίες, τα πολύ φτηνά με 100 ευρώ περίπου και τη μάρκα (linea, media..) που ξεκινάνε από 150-200 μέχρι όσο θες. Προσωπικά σε μια στιγμιαία αναλαμπή σκέφτηκα να αγοράσω το ίδιο στρώμα με αυτό που έχω από πάντα και θα έπαιρνα μαζί μου αν δεν ήταν μονό. Η λύση λοιπόν ήταν ΣΤΩΜΑΤΕΞ. Ταβάνι τα 240 για διπλό και αν τα φτιάχνουν όπως το 80 θα μου κρατήσει τουλάχιστον για 30 χρόνια!
ενα νεο αστερι αρχιζει και φαινεται