Κατ'εμε παπαρια δλδ, hearsay (το οποιο δεν ευσταθει και νομικα)
Printable View
Loki όντως???
καλκι τι εννοείς?
Όχι, σου λέει ψέματα.
ikonoklast, προφανώς στις τράπεζες επικρατεί εργασιακός μεσαίωνας. Όλες οι τράπεζες κρύβουν μέσα τους ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ. Υπόψιν, τώρα δουλεύω στο ΚΜ της ΕΤΕ, μπορώ αν βρεθούμε ποτέ από κοντά να σου πω διάφορα για να κλάψουμε παρεά, πράγματα που ζω καθημερινά. Εγώ τώρα όμως μιλάω για το θέμα της στέγασης των επιχειρήσεων, γιατί το θεωρείς τόσο ασήμαντο; Έχετε δει πόσα γραφεία και μικρές επιχειρήσεις στεγάζονται στο κέντρο, σε κάτι διαμερίσματα πολυκατοικιών 50ετίας; Πήγα πρόσφατα σε ένα δικηγορικό γραφείο στη Κυψέλη για να βάλω 2 υπογραφές και ΤΡΟΜΑΞΑ με τις συνθήκες που δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι. Νομίζετε ότι εκεί υπάρχει ασφάλεια; Ούτε σκάλες δεν υπάρχουν και ένας ολόκληρος όροφος μπορείς να εξυπηρετείται από ένα ασανσέρ που χωράει με το ζόρι 3 άτομα! Και άσε τις επιχειρήσεις. Υπάρχουν δημόσιες υπηρεσίες που στεγάζονται σε κάτι πανάρχαια κτήρια, και οι πληροφορίες εκεί δεν είναι μηχανογραφημένες. Δηλαδή μια μαλακία να γίνει και θα κλαίμε ομαδικώς και για τους ανθρώπους που θα χαθούν (γιατί δουλεύουν σε κάτι σκοτεινές υπόγες) και για όλα τα έγραφα που ίσως είναι τα μοναδικά νομικά πειστήρια που έχουν μερικοί άνθρωποι για το οτιδήποτε. Γενικώς η φάση δείχνει πόσο απελπισμένοι είναι οι άνθρωποι για μία δουλειά... νομίζεις ότι θα διαφωνήσω ή θα πω κάτι αντίθετο; Νομίζεις ότι είναι μόνο η Marfin; Παντού καφρίλες γίνονται, σε όλες τις επιχειρήσεις, μικρές ή μεγάλες, και με τις συνθήκες εργασίας που βιώνουν μερικοί άνθρωποι εγώ απλά απορώ πως δεν έχουμε θρηνήσει πολλές φορές πολλά θύματα.
carheart, το δικό μου χρέος είναι να σου πω να πας να γαμηθείς, φασιστάκι.
ό,τι είδα σου λέω. οι μπάχαλοι πήγαιναν παράλληλα με το μπλακμπλοκ σε όλη τη σταδίου, στο οποίο ήμουν, οπότε σχεδόν όλα τα σπασίματα τα βλέπαμε γκροπλάν.
στανταρτ της τα λεει ο γκομενος της που διαβαζει λιακοπουλο !ειμαι πεπεισμενος.
Faithfails για τον ζωντανό Βγενόπουλο που δείχνει την φάτσα του και τις εντολές του προς τους υπαλλήλους τι έχεις να πεις?
Φοίβε, επαναλαμβάνω ότι δεν την καταλαβαίνω την ένσταση. Επειδή είναι γενικευμένο το θέμα, άρα δεν φταίει ο Βγενόπουλος τόσο; Είναι δολοφόνοι γιατί πέταξαν μολότωφ σε τέτοιο κτήριο ενώ το ήξεραν ότι δεν πληρεί τις προϋποθέσεις πυρασφαλείας; Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.
Τι δεν κατάλαβες?? Ή τεσπα τι δεν εξηγησα εγω? Σε τι διαφωνούμε?
Και εν πάσει περιπτώσει, αυτό το αρχίδι τι παριστάνει όταν τον βρίζουν, του λένε για κότερα, χαμογελάει και μοστράρει τρία δάχτυλα (όσα και τα κότερά του);
Με πηγή.