Λοιπόν, η πρόταση που είχε γίνει ήταν η εξής:
-Στο μουσικό μέρος του φόρουμ, δηλαδή τα μιουζικ ντισκασιον, αλμπουμ ρηβιουζ, λαηβ ντεητς και λαηβ ρηπορτς, θα είχανε ένα αυστηρότερο μοντερέησον -κάτι που ξεκαθαρίστηκε πως θα γινόταν προληπτικά, μιας και κατά γενική ομολογία μαλακίες εκεί μέσα δεν λέγονταν.
-Αυτό το προληπτικό μέτρο προτάθηκε επειδή σκεφτόμασταν τη δημιουργία ενός σάουτμποξ ακριβώς κάτω από κάθε κριτική/ανταπόκριση ώστε να μπορεί να ποστάρει και κάποιος μη-εγεγγραμμένος χρήστης. Αυτά τα ποστ θα γίνονταν αυτόματα ποστ και στο αντίστοιχο φόρουμ.
Το σκεπτικό αυτού, ήταν 1) πως ο καθένας είχε αρκετά παραδείγματα γνωστών του που ήθελαν να γραφτούν ή παρακολουθούσαν το φόρουμ, αλλά τους "φόβιζε" το όλο "άντε γαμήσου ρε πασόκε" κλίμα και κάποιος που ήθελε να μιλήσει μόνο για το νέο νοημπάουτεν ας πούμε θα ήταν "προστατευμένος" από πιθηκισμούς. Και αν ήθελε να ποστάρει και στο "υπερθεϊκές κωλάρες", ας γραφόταν κανονικά. 2) Επειδή αρχικά θέλαμε να αποφύγουμε τον διαχωρισμό φόρουμ-μαγκ, και επειδή γενικά ο απ'έξω κόσμος που διάβαζε το μαγκ, θεωρούσε το φόρουμ "φόρουμ του περιοδικού", σκεφτήκαμε πως αυτή ήταν η χρυσή τομή ανάμεσα στο να νομίζουν πως "στο φόρουμ του ερ μαγκ ρίχνουν παναγίες και έχουν ερ σέξιον" (το οποίο γενικά σαν φόρουμ στα αρχίδια μου, αλλά σαν "φόρουμ ενός μουσικού περιοδικού" ε δε λέει και καλά πράματα) και στον πλήρη διαχωρισμό.
Ουδέποτε συζητήθηκε τίποτα για αγορά του φόρουμ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ του μουσικού μέρους. Ακόμα και η πρόταση του ντράγκον να μπουν συντάκτες μοντερέητορζ σε αυτό, ήταν δική του ιδέα -άσχετα αν εγώ τη βρήκα καλή και συμφώνησα.
Ελπίζω αυτό να ξεκαθαρίζει μερικά πράγματα, κυρίως σε σένα μιτσμαν που νομίζεις πως θα έδινα λεφτά για να σου κλέψω το ποθητό τζένεραλ ντισκάσιον. Επίσης νομίζω πως γενικά δεν έχω δώσει δείγματα υποκρισίας σχετικά με το ποιον θεωρώ βλάκα εδώ μέσα, άλλωστε από το γεγονός πως δεν το κρύβω ψηφίστηκα 2 (δύο!) φορές μεγαλύτερη ψωνάρα του ΕΡ!!
Τελευταίο και σημαντικότερο, ποτέ, μα ποτέ, δεν είπα πως ό,τι λέω αντιπροσωπεύει οποιαδήποτε ομάδα, οπότε δεν τίθεται θέμα αντίφασης με οποιονδήποτε. Το ότι όλη η συντακτική ομάδα αποχωρεί, δεν οφείλεται στους λόγους που εγώ τσακώνομαι με τον ντράγκον και ποτέ δεν υποστήριξα κάτι τέτοιο.
Αυτά είναι τα γεγονότα, αντιλαμβάνομαι πως δεν χρίζω ιδιαίτερου κύρους, ιδιαίτερα μετά τον ομολογουμένως αισχρό τρόπο που είπα ό,τι έλεγα στις προηγούμενες σελίδες, και αν έχετε λόγους να θεωρείτε πως λέω ψέμματα, τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή. Απλώς είπα να παραθέσω τα γεγονότα όπως έγιναν γιατί εντάξει, πολλά μπορεί να παρεξηγήθηκαν, αλλά αυτό το "θέλατε να αγοράσετε το φόρουμ" και το "κάρχαρτ λες ψέμματα" ήταν τουλάχιστον εξοργιστικά.
Καλή συνέχεια και μη χαλάτε τις καρδιές σας όσοι στην τελική δεν επηρεαστείτε, το φόρουμ εδώ θα είναι.