pinkαρα για να τα έχω καλά με τον admin αλλά να δηλώσω πως με εκνευρίζουν όσοι γράφουν σε εκείνο το σημείο.
Printable View
pinkαρα για να τα έχω καλά με τον admin αλλά να δηλώσω πως με εκνευρίζουν όσοι γράφουν σε εκείνο το σημείο.
inb4 post φωτο μιν μιν "σ αυτο το σημειο γραφουν καλα?"
εγω ειμαι λιγο χαζος. δεν καταλαβαινω τι σημαινει.
ειδα γκομενα να εχει τατου εκει και να γραφει I <3 ΘΑΝΑΣΣΗΣ ! γελαγα μονος μου
χτες στο γηπεδο, τυπος με τατουαζ στον πυχη "Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" με κοκκινα γραμματα.
λολ,γνωστή έχει κάμει στο χέρι τη λέξη ''οικογένεια''. Αυτό ήτο το πρώτο της τατουαζ.
Το δεύτερο ήταν τα αρχικά κάθε μέλους της οικογένειας της. Κουριτς για σπίτι ,τι να πεις.
Εκεί που είσαι ήμουνα κι εκεί που είμαι θάρθεις!
ή και το ανάποδο;
Δεν ξέρω πώς το κάνουν τα κανονικά παιδιά. Έχεις δίκιο πάντως, μάλλον το έχασα το τρένο για να κάνω τέτοιες νεανικές τρέλες όπως ΤΑΤΟΥΑΖ. Από εδώ και πέρα θα προσπαθήσω να συμπεριφέρομαι όπως απαιτεί η ηλικία μου (μην ξεχνάμε και την κοινωνική θέση).
Δεν είναι νεανική τρέλα το τατουάζ, η συγκεκριμένη φράση δεν είναι λίγο; Αλλά ντάξει, στο δικό σου χέρι είναι μωρέ, άσε που δεν είναι και αστέρι στην τελική.
Δεν ξέρω, ψιλομεγάλος ήταν ο μπουκόφσκι όταν τόγραψε, αλλά ναι, είναι από μια άποψη ποζέρικια (όπως γενικότερα ο μπουκόφσκι που χρησιμοποιούσε εξυπναδίστικες ατάκες). Αλλά μαρέσει κι επίσης YOLOOOOO
ponhrw o admin, paw stoixima oti ekane authn akrivws th frash gia na tapwnei osous tou lene auto pou tou eipes. an kanei ki ena "nia nia nia nia nia" sto allo, tha oloklhrwthei H PAGIDA!
καταπληκτικό......... πως δεν το σκέφτηκα!