Toy DS-1 ths Boss mporei na einai antigrafh, den moy fainetai gia antigrafh toy tzitzikopetalou Metal-Zoon. Genika ayta einai ligo paixnidia, na pai3eis gia plaka ligo mazi toyw mexri na soy spasoyn ta neyra kai na pareis kati sobaro...
Printable View
Toy DS-1 ths Boss mporei na einai antigrafh, den moy fainetai gia antigrafh toy tzitzikopetalou Metal-Zoon. Genika ayta einai ligo paixnidia, na pai3eis gia plaka ligo mazi toyw mexri na soy spasoyn ta neyra kai na pareis kati sobaro...
Βασικά λάθος έκανα.... :oops: αυτό μοιάζει με κόπια του metalzone:
http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hm100.htm
Είμαι λίγο τσιγκούνης και σκέφτομαι αν αξίζει να πάρω αυτό αντι του metalzone...:-?
Πείτε κάνα σάιτ που να έχει ταμπλατούρες με κλίμακες για κιθάρα.
katse meleta kai se 1 evdomada tha tis ksereis oles tis klimakes me notes. tzaba tha pedefteis me tabs.
Ταμπλατούρες δεν είναι αυτές που'χουν 6 χορδες και κουκίδες? Ε πιο απλές μου φαίνονται, τέτοιες θέλω.
den kserw an se voithisei alla, http://www.all-guitar-chords.com/guitar_scales.php
Aν μου εξηγήσεις και πως δουλεύει (τι σημαίνει η κάθε στήλη επιλογών δηλαδή), θα με βοηθήσει! Μην ξεχνάς πως η γνώσεις μου στη θεωρία μουσικής, σταματάνε στο ντο ρε μι.
C - Nto
D - Re
E - Mi
F - Fa
G- Sol
A - La
B - Si
Major = matzore
minor = minore
scale = klimaka
chord = sugxordia.
ekei pou leei patterns ta noumera antistixoun sta tasta. dialegeis apo poio tasto ths Mi xordhs (ths pio bassas dld) tha ksekinisei na sou dixnei thn klimaka.
genika afto sou vgazei tis klimakes se olh thn tastiera. se megaluterh ektash apo mia oktava dld. esu omws tha ksereis pws mia klimaka apotelitai apo 7 notes kai thn epanalipsh ths tonikhs mia oktava psilotera dld 8 notes.
Τι έγινε επηρεάστηκες απο τις ριφάρες του Devon στο A murder of crows και αποφάσισες να ασχοληθείς με το άθλημα ?
Ωραίος χτικιό, θενκς.
Και ναι κρούξ, τον ΝΤΕΒΟΝ περίμενα για να μου γυαλίσει η κιθάρα σαν όργανο.
Αλλά ?
Ε, είπα να μάθω λιγάκι κιθάρα μωρέ.. Αν μη τι άλλο, για να μου επιτρέπεται να κριτικάρω αυτά που ακούω.
Ε δεν σου το απαγόρευσα, απλά είπα μην μπαίνεις σε εκτενέστατες αναλύσεις. Αποψη, όλοι έχουμε αν μη τι άλλο.
Χαίρομαι για το καινούριο σου εγχείρημα. Σοβαρά.
Οσες φορές και αν αποπειράθηκα να ασχοληθώ σοβαρά με την κιθάρα, failαρα παταγωδώς. Τι ωδεία 4 χρόνια για κλασσικη, τι ιδιαίτερα για ηλεκτρική, τι παρτιτούρες και λιώσιμο μόνος. Τίποτις. Τελικά μου φαίνεται περισσότερο για να αγοράζω τις κιθάρες ήταν όλη η φασαρία και όχι για να βάλω κάτω τον κώλο μου και να διαβάσω.
Το πόσο ζηλεύω εκείνο το τσογλάνι τον ξάδερφο μου που είναι 16 και ξεπατικώνει δισκογραφίες ολόκερες, δεν περιγράφεται.
Καλή επιτυχία.
γάμησε τον, τον μπούστηQuote:
μπαρμπ δωστου να καταλάβει.
Ω, μα θα μπαίνω σε όσο εκτενέστατες αναλύσεις θέλω φίλε μου. Ειδικά όταν πρόκειται για τύμπανα.
Όσο για την κιθάρα, έχω αποπειραθεί κι εγώ πολλάκις (χωρίς ωδεία κλπ όμως), και κατά πάσα πιθανότητα θα τα παρατήσω πάλι στη βδομάδα, αλλά δε βαριέσαι.