Quote:
Originally Posted by DarkOmeN
Και σε 3 χρόνια να έβγαινε πάλι ίσως να ήταν καλό να μην ασχοληθείς με το FFXI Online :P.
Printable View
Quote:
Originally Posted by DarkOmeN
Και σε 3 χρόνια να έβγαινε πάλι ίσως να ήταν καλό να μην ασχοληθείς με το FFXI Online :P.
Xιχι! Δεν έχει πολλή απήχηση στο ΕR το FFXI ε? :DQuote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Χα, δεν είναι αυτό. Απλά υπάρχουν αρκετά καλύτερα ΜΜΟ να παίξεις. ΕQ2, EVE, CoH/CoV μέχρι και WoW.
Κάτσε να ετοιμαστεί αυτή η καταραμένη σύνδεση ADSL και τότε θα το ψάξω καλύτερα το θέμα!Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
http://www.worthplaying.com/article.php?sid=37200
Europa Universalis III
από άποψη strategy-ιστορικό βάθος φαίνεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. από θα-βαρεθώ-άραγε-μετά-από-10-λεπτά? άποψη, ε θα δείξει.
ta spaei to (sxetika)neo(beta) google earth
Ας πει κάποιος τι εστί ΑΜ2 socket και κατα πόσο είναι καλύτερο από s939 και αν συμφέρει κτλ γιατί έχω μείνει λίγο πίσω. Thx.
Είμαι με adsl 384 και από εκεί που κατέβαζα με 40άρια τώρα πιάνω 80άρια..why..? :roll:
Όχι ότι με χαλάει.. :P
αναβάθμιση γραμμής ρε πόντιε σε 700άρα+ :P
κάπου εδώ να τονίσω ότι ακόμα περιμένω να μου τη κάνουν 1024 γαμώ το σπίτι τους :)
Αυτό που λέγαν με τον ΟΤΕ?Καλή φάση.. :P
Δεν πληρώνω τίποτα extra, right..?
Double post.. :x
Ξανά edit..
Δηλαδή τώρα είμαι πιο γρήγορος από εσένα..?ΧΟΧΟΧΟΧΟ... :midfinger:
θα μου κλάνεις τ'αρχιδια όμως σε λίγες μέρες xoxoxo,ποιος σου είπε να μη βάλεις έγκαιρα 512?E?E?E? :pink:
80 εσύ,100 + εγώ :D
p.s. τι μαλακίες λέμε sdgsdfg
p.s2 + edit:ναι δε πληρώνεις τίποτα extra
Μέχρι να φτάσει η αναβάθμιση των γραμμών στο ξερονήσι σου μακριά από τον πολιτισμό σώθηκες..ΧΟΧΟΧΟΧΟ... :D
Άσχετο..μιας και δεν σε βρίσκω msn..
Τράβα http://www.metpage.de/multimedia/bootleg_download.html
Βάλαν video από Korea 15.08.06 :headbang:
πιο ξερονήσι βρε παπάρα που ζεις μεταξουργείο και σου κάναν αναβάθμιση τέλη σεπτέμβρη? :rofl:
p.s. κατεβάζω fifa τώρα,λέει το bootleg?
:rofl: :rofl:
Φαντάσου τότε πότε θα φτάσει η αναβάθμιση σε εσένα..του χρόνου τέτοια εποχή κι αν.. :P
Γαμεί το video..τέλειος ήχος, τέλεια εικόνα, πολύ σπάνιο, συλλεκτικό, ούτε ο Ulrich δεν το έχει, ΚΑΘΕ ΟΠΑΔΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ!! :headbang: