ΟΚ
Ο dj στο Dada μας τίναξε τα μυαλά στον αέρα. Ναι στο Dada. Κάθε δευτέρα που είμαι έξω, θα είμαι εκεί.
Printable View
ΟΚ
Ο dj στο Dada μας τίναξε τα μυαλά στον αέρα. Ναι στο Dada. Κάθε δευτέρα που είμαι έξω, θα είμαι εκεί.
giati ti epaize?
στα προβλήματα της ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ πρέπει να ανήκει και το φύλο των αγγέλων (εκτός αν αυτό ήταν πρόβλημα της προηγούμενης, δεν θυμάμαι) :lol:Quote:
Originally Posted by Not_saved
Τα επιτεύγματα της αστροφυσικής είναι απλώς νοητικές κατασκευές μέχρι να αποδειχτεί αυτό που ισχυρίζονται μέσω της εμπειρίας, πχ να καταπιεί κάτι μια μαύρη τρύπα μπροστά στα μάτια μας. Δεν αποδεικνύεται τίποτε για το οποίο δεν γνωρίζουμε τίποτε παραπάνω από έμμεσες και διαμεσολαβημένες παρατηρήσεις. Ομως αυτό δεν μειώνει την αξία της δημιουργίας θεωριών, ώστε να έχουμε μια ΑΠΟΨΗ για τα φαινόμενα. Με λίγα λόγια υπάρχουν θεωρίες και θεωρίες για το σύμπαν, όλες έγκυρες, όμως καμιά αληθής. Η εικασία μάλλον εφαρμόζεται σε κάποια θεωρία από αυτές και με πολλές apriori παραδοχές. Μου θυμίζει την εξίσωση που αποδεικνύει την απιθανότητα ζωής στο σύμπαν (Ντέηκερ;). Ούτε έναν θεμελιωμένο συντελεστή δεν έχει, κι όμως έχει σχηματιστεί και ισχυρίζεται ότι αποδεικνύει κάτι.
αχ, λατρεύω το νέο μου άβαταρ.
<----- :touched:
Εδω θα πεταξουμε τον Candiru δλδ;Quote:
Originally Posted by Atheist
Ο γίγαντας του λαού, ο αδιαμφισβήτιτος πρωταθλητής του ελληνικού κατς, ο Απόστολος Σουγκλάκος έχασε σήμερα τη τελευταία μάχη στα 56 του χρόνια.
Καλό ταξίδι Αποστόλη...
:cry: :cry: :cry:
epitelous doulevei i malakia
Εχει ξαναμπει ρε.Quote:
Originally Posted by president
WWWWWWWWWWWWWWWWWW
O PRESIDENT!!! :-o :-o :-o :-o :-o :-o
τελευταία μέρα dsl... :(
σε κανα μήνα πάλι
Quote:
«Γνήσιοι» Ελληνες, άγαμοι, χωρίς παιδιά, με περιορισμένη ελευθερία έκφρασης και υποχρεωτική θρησκευτική συνείδηση, διότι οι άθεοι αποκλείονται, είναι τα προσόντα που πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι σπουδαστές της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής.
Α ΡΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ 33 ΠΟΥ ΣΦΑΖΑΜΕ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ
Πηγή;
το είχαν οι εφημερίδες σήμερα. ο νόμος κρίθηκε αντισυνταγματικός και μάλλον θα αλλάξουν πολλά κριτήρια στην εισαγωγή των σπουδαστών στις ΣΣ
Mlk eleos kai emeis syzitame gia tin kouva
δηλ έπρεπε να σταλεί στο συνταγματικό δικαστήριο για να αποφανθεί αυτό ότι είναι αντισυνταγματικό αυτό που συνέταξαν... δηλαδη δεν το καταλαβαίνουν από μόνοι τους.... κι αυτοί οι άνθρωποι είναι εκεί στην υπηρεσία του ελληνικού λαού και του συντάγματος... κι έχουν ορκιστεί κιόλας...
:spidey: :spidey: :spidey:
ή έχει καταβολές από χουντικό νόμο ή έβαλε το χεράκι του κανενα δίκτυο 21 που είναι "δικτυομένο" σε υπουργεία κλειδιά (Αμύνης, Παιδείας)Quote:
Originally Posted by enitharmon
μπραβο, τωρα τα ανακαλυψε το πασόκ αυτα κι εβαλε και τις εφημερίδες του να γράψουν. λες και τόσα χρόνια ίσχυε κατι άλλο
ouao,enas neodhmokraths!
αι χεντ ιτ κάμινγκ
καλώς ή κακώς, αυτές είναι οι διαδικασίες σε μια "δημοκρατική" χώρα.Quote:
Originally Posted by enitharmon
υποψιάζομαι ότι η παραπομπή έγινε ύστερα από ένσταση ή καταγγελία κάποιων από τους αποτυχόντες που δεν πληρούσαν τα "κριτήρια" του υπουργείου.
είναι σαν να λες "μπορώ να κάνω οτιδήποτε και μετά θα με κρίνει ο νόμος αν έπραξα σωστά"Quote:
Originally Posted by Raven Lord
De mporeis?Quote:
Originally Posted by Candiru
πες μου σε ποιο σημείο δεν ισχύει αυτό που λες
sxolas 2.30 to vradi,einai savvato,oloi leipoun den exeis karta na tous pareis,den exeis salio na pareis 10 mpires mpas kai se parei o ipnos ,den exeis TPT na kaneis. ti kaneis?
tpt.
ki akoma tpt
Είναι Κυριακή πρωι, ξυπνας με ψιλο-hangover από τα χθεσινά τσίπουρα, η μέρα είναι γαμάτη για να την περάσεις ξάπλα διαβάζοντας κάνα βιβλίο, βλέποντας ταινία κτλ αλλά κάπου βλέπεις το ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΚΑΒΛΙ των Διακριτών Μαθηματικών να έρχεται κατά πάνω σου. ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ :?
Ante na mpei o xeimwnas , giati to exw paragamisei, mpas kai mpw se kamia regoula.
http://athens.indymedia.org/local/we...es/4599490.jpgQuote:
Originally Posted by House Of Low Culture
btw, τι κάνανε τα μπαόκια στην θεσσαλονίκη ρε :P
Οτι κανουν παντα. Δεν καταλαβα γιατι εκπλησσεσαι.
μπορώ να κλέψω, σκοτώσω, βιάσω, κλπ και μετά να ισχυριστώ ότι δεν γνώριζα τους νόμους :PQuote:
Originally Posted by Raven Lord
κάποια πράγματα ΔΕΝ τα κάνεις γιατί είναι κοινή λογική και όχι απλή γνώση των διατάξεων. Συνεπώς, το ίδιο ισχύει και για τους πολιτικούς: ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να βγάλουν νόμο που να λέει ότι οι μαύροι ή οι γυναίκες θα πληρωνονται λιγότερο από τους λευκούς ή λευκούς και εμείς να περιμένουμε την απόφαση του ΣτΕ για το αν είναι συνταγματικός ο νόμος.
αν μιλάμε για κάτι σαν αυτό με τους αξιωματικούς, απλά δεν έπρεπε να υπάρχει περίπτωση να τον βγάλουν, όχι να φτάσει να συζητιέται και αν είναι αντισυνταγματικός.Quote:
Originally Posted by Candiru
βεβαια επειδή δε νοείται νόμος που να απέχει απο την κοινή λογική, με το να ισχυριστείς οτι έκανες κάτι επειδή δε γνώριζες οτι ήταν παράνομο, μονο να γελάνε με την πάρτη σου θα μπορούσες να πετύχεις. αλλά δεν είναι το ίδιο. ποιος είπε οτι αυτός που συνέταξε το νόμο δεν ήξερε οτι θα ήταν αντισυνταγματικός? αυτό είναι το θέμα, οτι στ'αρχίδια του και πάλι, πίστευε οτι παρόλ'αυτα θα περνούσε.
με τα μπαόκια χτες άκουσα ένα γαμάτο που φώναζαν. "δεν ζητάμε ελεημοσύνη". "απλά να χαριστούν τα χρλεη μας 8ελουμε".
Αφήστε τις σοβαρές συζητήσεις στο οφφτόπικ :dangry:
panouli
:beerz: :beerz: :beerz: :D
:D
Όμορφη βραδιά
:D