Printable View
Δυο φίλοι σκάνε σε ροκ Φεστιβαλ.Οι μπάντες παίζουν rockιές, ο κόσμος γουστάρει και όλα κυλούν όμορφα και ωραία.
Η ώρα έχει περάσει, ο κόσμος βρίσκεται στο τσακίρ κέφι και στη σκηνή βρίσκονται οι Εν Κατακλείδι. Ξαφνικά, και χωρίς προφανή λόγο, ο ντράμερ βγάζει το T-shirt του και, όπως ήταν ιδρωμένο, το πετάει με δύναμη στα μούτρα του τραγουδιστή. Ο τραγουδιστής τρελαίνεται, βγάζει το T-shirt του και απαντά πετώντας το με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στα μούτρα του ντράμερ. Ο μπασίστας δεν έμεινε αμέτοχος. Βγάζει κι αυτός το T-shirt του και αρχίζει να κοπανά τον τραγουδιστή, ενώ οι κιθαρίστες βλέποντας ότι ο μπασίστας πήρε το μέρος του ντράμερ, βγάζουν και αυτοί, τα T-shirts τους και αρχίζουν να χτυπάνε τον μπασίστα. Μέσα σε 5 λεπτά η μπάντα είχε γίνει ένα κουβάρι ανταλλάσσοντας χτυπήματα μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κοινού.
- "Καλά ρε! Τι γίνεται εδώ?!", ρωτάει ο ένας με απορία τον διπλανό του
- "Έτσι είναι αυτοί ρε... Πάντα, από μια ώρα και μετά αρχίζουν τις μπλουζιές
ΙΨΕ ΤΡΘΨΚ ΚΙΛΛΕΡ
Σε φανάρι σε επαρχιακό δρόμο είναι σταματημένη μια Lamborghini. Σκάει δίπλα της ένα Datsun κωλοφτιαγμένο με μπλε φωτάκια στου υαλοκαθαριστήρες. Ο γύφτος κατεβάζει το παράθυρο χειροκίνητα και κάνει νόημα στον οδηγό της Lamborghini. Ο οδηγός πατάει το κουμπάκι, τα παράθυρο κατεβαίνει και κοιτάει τον γύφτο με ύφος εκατό καρδιναλίων. Ο γύφτος με λίγο μπλαζέ υφάκι του κάνει:
-Γρουν γκρουυυυν...
ο οδηγός με μια ξινίλα στη μούρη κλείνει το παράθυρο.Ανάβει πράσινο και η Lamborghini με κωλιές φεύγει με τρελή επιτάχυνση και...
ΜΠΑΜ!!!!!
Spoiler
ICE TRUCK KILLER
Σήμερα το πρωί το έβγαλες και αυτό;
για βορειους το επομενο
πως λεγεται η Chinatown στη Θεσσαλονικη?
Spoiler
-γιατί ο Μιχαλολιάκος απέλυσε τον διακοσμητή του σπιτιού του;
-γιατί τον ρώτησε πως να κάνει το δωμάτιο των ξένων
- Πόσο έχει αυτή η καραμπίνα??
- 250 ευρώ..
- Αυτό το πιστόλι??
- 200 ευρώ..Θα το αγοράσετε??
- Όχι..
- Τότε γιατί ρωτάτε??
- Έτσι..Για την τιμή των όπλων...
- Πως λέγονται τα πουλιά που φέρνουν τύχη & την άνοιξη;
- Φόρτσουν Κούκοι
> Ιωσήφ θέλω παιδί!
> Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα!
> Αυτό θα το κρίνο εγώ...
Καλά ρε ποια κότα μου έκανε ban? Δεν μου άρεσε το αστείο ούτε εμένα ούτε στους (χιλιάδες)φανς μου οκ?:cool:
Ένα συγκρότημα πηγαίνει οδικώς για συναυλία. Τους κλείνουν τον δρόμο κάτι πρόβατα.Προσπαθούν να τα διώξουν αλλά τίποτα. Τότε κατεβαίνουν με σπαθιά και τα τεμαχίζουν.
Μόλις φτάνουν στον προορισμό τους τους ρωτάνε:"Γιατί αργήσατε;"
Spoiler
Υ.Γ. Αυτός με τη γάτα παρακαλώ να εξηγήσει το ανέκδοτο που είπα με το γουρούνι.Ευχαριστώ
ICE TRUCK FUCKING KILLA
-Είχα πάει Mall σήμερα!
-Αλήθεια? Πως πέρασες?
-Μπόμπα!!
BONUS
Spoiler
δεν πιανω το ανεκδοτο του παουεργιουζερ.. ιαβα?
edit: σορυ μενω σε σπηλια δεν το χα μαθει μουβ αλονγκ
-Κοπελάρα μου..στο MALL δούλευε ο πατέρας σου?
-Ναι γιατί?
-Γιατί είσαι μπόμπα!!
Τυπας σε ανθοπωλειο.
- Μια ανθοδεσμη θα ηθελα.
- Εχετε κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σας;
- Ναι, να γαμησω.