Δε χρειάζεται να μας αποδείξεις κιόλας ότι τον παίζεις με την Παπαγγελή.
Printable View
Δε χρειάζεται να μας αποδείξεις κιόλας ότι τον παίζεις με την Παπαγγελή.
Η έκθεση από το παρατηρητήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων
http://www.hrw.org/sites/default/files/wr2015_web.pdf
Ελλαδιστάν σελίδα 237 ... για ζε σουί σαρλί πάντως έχουμε μεγάλο θράσος
15 Μαιου 2012
χα χα και μετά λέει εμένα ο κομπλεξικό ο Ghoul.
Spoiler
Πολύ όμορφο gif OniBocho, είναι κάποιο meme???
http://www.hellasmania.gr/search/lab...A5%CE%A3%CE%97
Quote:
Μπλούζα Βαμβακερή με στάμπα Αντικομμουνιστής / 21 Απριλίου / Αγία Σοφία
:wstupid:
Σαν πολλοί Tyler Durden να μαζευτήκαμε :P
γελασα λιγο με το "κυριο Tyler Durden", την "συνονυμία" και το οτι διαβασα εν τάχει το url του υπουργείου ως www.minmin.gr
και spoiler οι κύριοι
Greece from Postwar Orthodoxy to “Democratic Peronism”
Για το πως εξελίχθηκε η οικονομία μετά τον 2ο ΠΠ και πότε στράβωσε η φάση.
Και την αποδεχομαστε ως αξιολογη πολιτικη αναλυση αυτη;
Οικονομική όχι πολιτική.
Εγώ την παραθέτω στα πλαίσια μιας αγωνιώδους αναζήτησης της αλήθειας.
Πώς ακριβώς κάνεις οικονομική ανάλυση χωρίς να μιλήσεις πολιτικά; Νομίζω δε γίνεται και γι΄αυτό ούτε αυτός το κάνει. Ξεκινάει μάλιστα το κείμενό του ως εξής:
Επίσης...Quote:
The roots of the present Greek crisis lie in the political transformation of the country during the 1980s
...και συνεχίζει παραθέτοντας την άποψή του για το πώς το πολιτικό στοιχείο (λέγε με εξελιγμένες πελατειακές σχέσεις) επηρέασε το οικονομικό.Quote:
Not simply the Marshall Plan, but external institutional incentives in general have played a major role in the evolution of the Greek economy since 1949. In short, external factors have interacted positively or negatively with Greek cultural traits and population characteristics. When Greece was constrained, the Greek economy performed well. When constraints were relaxed or gave way to outright perverse incentives, the Greeks let their worst impulses rip and behaved like a Third World country.
Αυτό που ρωτάω εγώ, λοιπόν, είναι αν θεωρείς ότι φτάνει στην αλήθεια. Ακουμπάει κάποια αλήθεια μια ανάλυση που παρόλο που μιλάει για εξωτερικούς παράγοντες και πελατειακές σχέσεις, τις περιορίζει στο ελληνικό πλαίσιο όταν αυτές μπορούν να βρεθούν σε ανώτερο πλαίσιο (δηλαδή πελατειακές σχέσεις μεταξύ ΕΕ - Ελλάδας) και σε ανώτατο (πελατειακές σχέσεις μεταξύ υπερεθνικών οργανισμών);