πρόσφατα δεν πήγε στο φράχτη στον έβρο και έλεγε ότι κάποιοι προσκαλούν λαθρομετανάστες στους οποίους θα δώσουμε ασφάλιση και περίθαλψη? ούτε καν τα προσχήματα των γιορτών δεν κράτησε...
Printable View
πρόσφατα δεν πήγε στο φράχτη στον έβρο και έλεγε ότι κάποιοι προσκαλούν λαθρομετανάστες στους οποίους θα δώσουμε ασφάλιση και περίθαλψη? ούτε καν τα προσχήματα των γιορτών δεν κράτησε...
Λυπάμε πολύ αλλά στο παραπάνω σχόλιο δεν μπορώ να δώσω περισσότερο από άριστα τρία, εφόσον προέρχεται από τον άνθρωπο που μας έχει προσφέρει καθαρά δεκάρια το παρακάτω:
Quote:
Τώρα το «Ποτέ Ξανά», είναι πιο επίκαιρο από κάθε άλλη φορά! Τώρα το μέτωπο κατά του νεοναζισμού είναι πιο απαραίτητο από κάθε άλλη φορά.
Τώρα το μέτωπο κατά του αντισημιτισμού, είναι ακόμα πιο επιτακτικό!Τώρα είναι που δεν πρέπει να αφήσουμε την απάθεια, που δεν πρέπει να αφήσουμε τον εφησυχασμό, να διαβρώσουν τα κράτη, να διαβρώσουν τους λαούς της Ευρώπης, όπως συνέβη, στην τραγική, στη δραματική δεκαετία του ’30…
Σας βεβαιώ ότι στην Ελλάδα δεν θα αφήσουμε να συμβεί κάτι τέτοιο.Όχι μόνο γιατί δεν το θέλει η σημερινή κυβέρνηση…
Αλλά γιατί δεν το θέλουν οι Έλληνες. Γιατί δεν τους το επιτρέπει η παράδοσή τους. Γιατί υπάρχουν πολύ ισχυρά αντισώματα στο DNA μας, στο γονίδιό μας, που πολεμούν αυτόν τον «ιό».
νομίζω ότι και το υπόλοιπο ER είδε με αηδία την χτεσινή "συγκέντρωση" στο Παρίσι , απλά δεν κάνει κάποιος την αρχή.
Την κάνω λοιπόν εγώ .
Είδαμε εχτές μπροστάρηδες σε μια συγκέντρωση κατά της φίμωσης του τύπου*, πρωτεργάτες της λογοκρισίας , έμπορους όπλων, και φονιάδες γυναικόπαιδων. Οι οποίοι ζπρώχνονταν για το ποιος θα έχει την καλύτερη πόζα για μια φωτογραφία στο βιογραφικό τους σχετικά με τον αγώνα τους για τα "δικαιώματα των πολιτών τους".
(* αστεράκι γιατί όσο πιο δεξιός είσαι τόσο πιο πολύ συγκέντρωση κατά της τρομοκρατίας έβλεπες).
Είδαμε τους εμπνευστές του fortres europe να τρίβουν ουσιαστικά τα χέρια τους.
Είδαμε εκατομμύρια κόσμου να φωνάζουν egalite liberte et fraternite ,και δεν νομίζω να έχει περάσει πάνω από μήνας, άντε δυο, από τις βίαιες συγκεντρώσεις κατά του γάμου ομόφυλων ανθρώπων, ενώ η κόρη λεπεν πάει για τρομακτικά ποσοστά.
Είδαμε και ταλαίπωρους Γάλλους , μετανάστες με το έτσι θέλω (από όταν εκδημοκράτιζε η Γαλλία την βόρια Αφρική) , να προσπαθούν από τώρα να προφυλαχθούν από μελλοντικά πογκρόμ σκουρόχρωμων αλλόθρησκων "εν δυνάμει τρομοκρατών", να φωνάζουν ότι είναι μουσουλμάνοι δεν είναι τρομοκράτες, βυθισμένοι στον τρόμο.
Δεν είδαμε κανέναν να κάνει ΕΣΤΩ μια κουβέντα για τους χιλιάδες νεκρούς που γεμίζει το τυφλό μίσος στην Αφρική κάθε μέρα , αλλά όχι, μόνο "το σπιτάκι μας" και αυτό με τρόπο.
Δεν είδαμε κανέναν να αναφέρει για την εξαθλίωση και την γκετοποίηση των δεύτερης και τρίτης γενιάς πλέον αραβικής καταγωγής μεταναστών που ως άλλη Αμερική αν δεν ξέρουν από τόπι ή χιπ χοπ στον μπίθουλα. Βασικές αιτίες για κάποιον νέο να είναι εύκολος στόχος στα δίχτυα φανατικών που στην στρατολόγηση και στην κατήχηση έχουν 3 μάστερ και 4 νταν.
Είδαμε αλλά προσπεράσαμε με ευκολία την ενίσχυση της "αστυνομίας" στην Γαλλία (μαντέψτε πως επεκτείνεται και σε άλλες χώρες). Πως με "δάκρυα στα μάτια" έλεγαν ότι δεν είναι αρκετοί.
ένας από δαύτους με ευκολία είπε ότι χρειάζονται 20 άτομα για να παρακολουθούν έναν. Από την άλλη αν 20 μισθοί πήγαιναν σε προγράμματα ένταξης δεν θα "γλίτωνε" ένας αλλά 3 και θα ήταν και μείον 17 νεκροί.
Είδαμε αλλά προσπεράσαμε την ανακούφιση του κόσμου να βλέπει τον στρατό στους δρόμους, όταν κοροϊδεύαμε τις κάμερες στην Αγγλία που να περιμέναμε αυτό.
Στην τελική δεν είμαι κανένα conspiracy theory freak , και ούτε λέω ότι η επίθεση ήταν οργανωμένη εκ των έσω , αλλά η αποτίμηση δείχνει ότι κερδίζουν "οι αρχές" .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κανονικά αυτά τα έγραφα στο blog μου αλλά βαρέθηκα και το έκλεισα, οπότε μόνο εδώ στο ER που το αγαπάω και που με γράφουν σταρχίδια τους <3
Κοιλίτσα και οι υπόλοιποι, δεν ξέρω αν το είδατε αυτό:
11η θέση μόνο... Μπορούμε και καλύτερα
Διάβαζα αυτό το εξαιρετικό (ως προς το πρώτο του μισό) κείμενο και θέλησα να το μοιραστώ. Όχι ότι διαφωνώ με το δεύτερο μισό του, αν λάβω υπόψιν μου το ότι ο γράφων πιστεύει στον κοινοβουλευτικσμό, απλά θεωρώ το πρώτο κομμάτι exactly to the point, χωρίς απαραίτητα να λέει κάτι καινούργιο.
http://www.huffingtonpost.gr/2015/01...tml?1422436639
άντε ψόφα γαμημένε ιπποπόταμε που αποτελείς προσβολή για το συγκεκριμένο είδος τετραπόδων. τρέχα πίσω στον κρατήρα σου τώρα και μόκο.
έχει θέματα με το α' πληθυντικό ο Πάγκαλος.
"μαζί τα φάγαμε..."
"μαζί αυτοκτονήσαμε..."
Ψόφο κακό ρε κάθαρμα.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...46739780bc940a
Σπίτια, μάνες, παναγίες και ό,τι έχετε και δεν έχετε, αποβράσματα...
Κι εσύ τέτοια λες, λολ.