http://www.youtube.com/watch?v=oT8Vy...layer_embedded
Printable View
:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:
κάνε και κανα review γιατί εγώ δεν το'χω ακούσει καλά ακόμα. με τις πρώτες ακροάσεις, καλύτερο του προηγούμενου (σιγά το δύσκολο ξέρω γω) και μάλλον ισάξιο του a night at the opera. :P
Προσκυνώ Φθόγγο και φυσικά δηλώνω την λατρεία μου για τους πολύ μεγάλους Xerxes που κανείς ποτέ δεν πήρε είδηση.
Από τις μπάντες που ενδυνάμωσαν την πίστη μου στο ψάξιμο του underground prog και ουσιαστικά όριζαν το είδος εκεί στις αρχές των '90s. Στενοχωριέμαι αφάνταστα όταν σκέφτομαι το τι θα μπορούσαν να μας είχαν προσφέρει περισσότερο αν είχαν έστω την ελάχιστη αναγνώριση. Για πάντα στην καρδιά μου...
Πατήστε το play και κλείστε τα μάτια για 2-3 λεπτά.
Σχετικά με το reunion.
Δεν υπάρχουν Psychotic Waltz, χωρίς Dan Rock και Buddy Lackey.
εχεις 2 ποιντ. αλλα ας ακουσουμε πρωτα.
H ζωή μετά τους Velvet Cacoon και το πραγματικά μέτριο album των Clair Cassis μάλλον δίδαξε στον Josh πως το Luxurious black metal inspired by drugs, fine perfume and graveyards δεν είναι και η καλλιτεχνική του θέωση. Μετά τους Velvet Cacoon, διαλύει και τους Clair Cassis. VC/CC is dead. Αλλά αυτή η ιστορία θα χει συνέχεια, ουδείς προβληματίστηκε
Οχι, όχι, όχι ...............
edit :
Sean Peck και τ' αρχίδια μου κουνιόνται πέρα δώθε. Αν ο φαλακρός ημίθεος δεν θέλει να ασχοληθεί με το reunion τότε ο μόνος που θα μπορούσε επάξια να πλησιάσει το μεγαλείο του ακούει στο όνομα Oyvind. Και μόνο αυτός.
Spoiler
Πανέμορφο ε. Κατεβάζω πρώτο άλμπουμ.
Το ποστ του Φθόγγου ξύπνησε μνήμες.
I can't fall asleep.
My visions make me cry
I ask myself.
Why am I here
Left in despair - no light
And there's no change
Why do we love
Right at the start and then -
We end in hate
Why do we have
Way enough food for all
But we don't share
Κρουξ συμφωνω σε αυτο που λες για psychotic προφανως..και ουτε το σχημα αυτο θα ειναι psychotic ουτε τπτ..ειδα το βιντεο...απλα να σημειωσω οτι αν και δεν υπαρχει περιπτωση να φτανει την τελειοτητα του καραφλα δεν ειναι και τραγικος ο τυπος...
Να δούμε παιδιά όμως ο καράφλας τι θα κάνει πρώτα. Τον έχω ικανό να λέει ότι ο Ντέβον Γκρέιβς δεν συμμετέχει στο ριγιούνιον και μετά από κάνα μήνα να σκάει "δεν είπα τίποτα για τον Μπάντι Λάκι όμως". Περιμένουμε εναγωνίως. Τους έσταξα ένα δεκάρικο της συμπαράστασης πάντως ήδη παίρνοντας μπλουζάκι Into the Everflow. Ο Νταν Ροκ είναι το θέμα που είναι και οριστικό. Ή μπορεί και να μην είναι. Τέσπα.
http://www.burnoutzine.net/shogun/im...kers_front.jpg
Νέο Totalickers.Kαι γαμώ την πλαστικούρα του τρικασου χεβυ μεταλ...
Τραγικός όχι δεν είναι. Οπως επίσης και δεν είναι ο τραγουδιστής που θα βγει μπροστά να απαγγείλει αυτά που ο έτερος καραφλός έστιψε από την καρδιά του. Λαικά, δεν κάνει το παιδί πως να το κάνουμε.
Περίμενα, όπως και εσύ και όλοι αυτή την στιγμή όσο τίποτε άλλο. Και πέρα από τις συνεχείς διαψεύσεις πάντα πίστευα οτι θα υπάρξει εκείνη η ημέρα που θα γίνει το θαύμα και ο Dan Rock θα ξαναπιάσει την εξάχορδη και θα πει "άντε μαζευτείτε", έστω και για τα λεφτά, έστω και για λίγο, αυτή την στιγμή περίμενα. Και αυτή η στιγμή ήρθε. Ηρθε αλλά είναι πιο ξινή από ποτέ. Γιατί το "πάμε" δεν το λέει αυτός που πρέπει να το πει. Γιατί κάθε μέρα που περνάει απο την στιγμή που ανακοινώθηκε μου γυρίζουν τ' άντερα όλο και πιο πολύ, γιατί με το λιγοστό μυαλό που διαθέτω, μπορώ να καταλάβω οτι όλα γίνονται για την αρπαχτή. Και ειλικρινά αυτή την στιγμή που γράφω αυτά τα πράγματα για το πιο αγαπημένο μου συγκρότημα νιώθω ακόμα περισσότερο μαλάκας και "προδομένος". Είναι αυτή η γαμημένη θεία δίκη που θέλει όλες τις όμορφα πλασμένες ιστορίες να γκρεμίζονται μπροστά στο γαμημένο το χρήμα και την δόξα. Και οκ κατανοώ το γεγονός πως ο Dan δεν θέλει ρε παιδάκι μου να ασχοληθεί άλλο και έχει δώσει το ελεύθερο στον Norm, στον Ward και στον Brian να κάνουν ότι τους καυλώσει με την μπάντα, αλλά βρε καριόλη σεβάσου 5 πράγματα γαμώ το χριστόφορο κολόμβο. Σεβάσου οτι ο Sean Peck επειδή κούρεψε το μαλλί δεν σημαίνει οτι βαφτίστηκε σε μία μέρα Buddy Lackey. Σεβάσου τον άνθρωπο που επι 13 χρόνια ξερνούσε τα σώψυχα του πάνω σε ταμπλατούρες και μικρόφωνα για να γυροφέρνεις εσύ σήμερα τον τίτλο αυτής της μπάντας. Δεν υπάρχει Dan χωρίς Buddy, όπως δεν υπάρχει και Buddy χωρίς Dan κάτω από αυτό το τεράστιότατο οικοδόμημα που λέγεται Psychotic Waltz. Γιατι αμφότεροι απέδειξαν οτι μπορούν να σταθούν και μόνοι τους αλλά με διαφορετικές ταμπέλες πάνω απο τα κεφάλια τους. Η φανέλα αυτή είναι πολύ βαριά και κουβαλάει λάβαρα λυρισμού και συναισθήματος που κανένας παπαουερμέταλος Leggio και Peck δεν μπορεί να σηκώσει ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Ας κάτσουν εκεί στους Cage να γράφουν παπάουερ και να αφήσουν τον μύθο να κοιμάται.
:touched: με καλυψες