Θέλω να βρω έναν άνθρωπο που να συμφωνεί με αυτό:
In the Woods -> The Divinity of Wisdom -> 4:15 - 5:15 = καλύτερο λεπτό στην ιστορία της μεταλ μουσικής -> 4:54 - 5:05 = καλύτερο σημείο στην ιστορία της μέταλ μουσικής.
Printable View
Θέλω να βρω έναν άνθρωπο που να συμφωνεί με αυτό:
In the Woods -> The Divinity of Wisdom -> 4:15 - 5:15 = καλύτερο λεπτό στην ιστορία της μεταλ μουσικής -> 4:54 - 5:05 = καλύτερο σημείο στην ιστορία της μέταλ μουσικής.
βασικά γιατί να το κουράζουμε, της μουσικής γενικότερα!
και όλων των τεχνών βάλε μη σου πω! όχι εντάξει, μου αρέσει και μένα πολύ αλλά ποτέ δε βρίσκεις κανέναν να συμφωνεί στο δικό σου ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ο καθένας έχει από ένα δικό του, και αυτή η συζήτηση γαμάει. κάντε τη και θρεντ!
Είχα πει κάποτε κάτι ανάλογο για το 2:52-4:10 αυτού btw! http://www.youtube.com/watch?v=3VPhgbXj9WE (με έμφαση στη δισολία φυσικά)
κι εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το δικό σου φθογγάρα, κόλλα το!
θρεντ νομιζω υπαρχει.
milame gia mia apo tis kalyteres mpantes olwn twn epoxwn e, akouse ta ola !
mask to pio diashmo (logw hair of the dog)
the sky's gone out to agaphmeno ths mpantas symfwna me dhlwseis tous (to pio 'axrwmo' gia mena)
press the eject and give me the tape h monadikh tous epishmh live kykloforia me mia ektelesh tou Hollow Hills pou den einai apo auton ton kosmo, exoun k syloges k polla polla bootlegs alla akou prwta
to teleutaio album tous prin dialythoun , Burning From The Inside to pio kyklothimiko k pio atmosfairiko ap ola tous , sta misa kommatia tragoudaei o David J, me apisteuta apotelesmata
to in the flat field pantws einai to pio 'wmo' k to monadiko sthn 4ADeinai akoma to kalytero moy :_
ναι, δεν ακούω ατσάλια, σαχλάκια:wave:
:pink:
όμορφα, τώρα που κέρδισα την αγάπη σου,
παιδιά για πείτε την γνώμη σας για το τελευταίο Massive Attack.
edit: καλά μην λέτε, εμένα πάντως μάλλον μου αρέσει πολύ
Μάπα δίσκος. Ωραίο κομμάτι :thumbsup: