Σ κ οχι Ζ που βαζουν οι περισσοτεροι.
Printable View
Σ κ οχι Ζ που βαζουν οι περισσοτεροι.
1926-2006
80 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΠΑΟΚ ΟΛΟΙ ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΝΙΚΗ ΣΕΙΕΤΑΙ Η ΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΙΑ ΑΡΧΙΝΑΝΕ ΝΑ ΣΕ ΧΙΛΙΟΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΥΜΝΟΥΝΕ
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ
ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΝΕ...
swstos o filos me to pou mpainei i xronia giortazoume.
xronia mas polla
1000xronia iraklis
dite afto pou exw sto sign.-
opxios thelei alla tetxia mporei na mpei sto forum tou barcelonistas.gr :*
apo contra.gr
Σοκ στη Νιούκαστλ και στο αγγλικό ποδόσφαιρο παραμονή της πρωτοχρονιάς. Ο Μάικλ Οουεν έσπασε το πόδι του στο ματς της ομάδας του με τη Τότεναμ στο Λονδίνο και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τρεις περίπου μήνες!
Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι δεν τίθεται θέμα απουσίας του Αγγλου φορ από τον Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας αλλά βέβαια περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές όταν ο παίκτης υποβληθεί σε πιο αναλυτικές εξετάσεις
Ο προπονητής της Νιούκαστλ Γκρέιαμ Σούνες ήταν απαρηγόρητος: «Αυτό που έγινε ήταν καταστροφή για εκείνον αλλά και καταστροφή για την ομάδα. Είναι μία μαύρη ημέρα για όλους μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Βρετανός τεχνικός.
Στο παρελθόν το πόδι τους στο ίδιο ακριβό σημείο (στο 5ο μετατάρσιο) είχαν σπάσει ο Γκάρι Νεβίλ, ο Στίβεν Τζέραρντ και ο Γουέιν Ρούνεϊ.
Τέλος, τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο του "Ουάιτ Χαρτ Λέιν" αποχώρησε και ο Σέιν Γκίβεν ο οποίος πιθανώς έχει σπάσει τον αντίχειρά του.
pwpw malakia... moutzwmenos einai k o owen k i newcastle.
Pantws gia to mundial ta pragmata ginontai pio eukola kathws tha ksestravw8ei o souhdos k tha valei gourounei - crouch mprosta
ton crouch ithela na ksera giati ton douleuoun merikoi. Mia xara paixths einai kai panta mesa stis faseis
xronia polla kai pote xana prwtathlhma ston peiraia.
Από σήμερα η πενταετία γίνεται αυτομάτως τετραετία. :wink:
cazzo.
:fear:Quote:
Originally Posted by Angelcurse
τι λέτε ρε;
σας γαμάει καλά ο Μιχαλάκης ε
λίγη σοβαρότητα σας παρακαλώ
Defoe + Owen το επιθετικό δίδυμο :p
auto lew k gw. o mixalakis gamouse, o rouney 3erei gamw tis mpalitses k o crouch ektos tu oti dn xanei kefalia fainetai na exei epafi me ta dixtia. To oti o owen traumatistike k tha lipsei 2-3 mines opws lene automata ton kanei animporo na ante3ei olokliro paixnidi sto mundial opote vrikame to didimo k allagi o mixalis
thanx :D
Quote:
Originally Posted by psychotron
oranieleme
Πρόστιμα ύψους 3.000 ευρώ ήταν το πρωτοχρονιάτικο δώρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στους Δημήτρη Παπαδόπουλο και Φλάβιο Κονσεϊσάο. Οι αλλαγές που έφερε η τοποθέτηση του Στράτου Αποστολάκη στη θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας είναι οφθαλμοφανείς και η τιμωρία των δύο ποδοσφαιριστών για την συμπεριφορά τους το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο.
Ο επιθετικός των "πρασίνων", το βράδυ της Πέμπτης, βρέθηκε στα μπουζούκια να διασκεδάζει μαζί με τον φίλο του Αντώνη Νικοπολίδη, κι ενώ την Παρασκευή στις 10:00 το πρωί ήταν προγραμματισμένη η πρώτη από τις δύο προπονήσεις της ημέρας.
Η διοίκηση αποφάσισε να τιμωρήσει τον Παπαδόπουλο για το… νυχτοπερπάτημά του, τη στιγμή, μάλιστα, που το πρόγραμμα της συνέχειας ήταν φορτωμένο, με τον Αποστολάκη να τονίζει σε ομιλία του προς τους παίκτες ότι θα πρέπει αυτές οι συμπεριφορές να σταματήσουν.
"Να είστε προσεκτικοί, γιατί έχουμε καταγγελίες ότι βγαίνετε στα μπουζούκια και ξενυχτάτε. Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι καθοριστικές, αφού είτε θα φτάσουμε κοντά στην κορυφή, είτε θα παραμείνουμε θεατές. Είναι εντολή της διοίκησης και σας τη μεταφέρω. Ξενύχτια τέλος από εδώ και πέρα. Πρέπει να είστε τυπικοί από εδώ και στο εξής και να προσέχετε τη ζωή σας. Αν θέλετε να πάτε νωρίς για φαγητό, μπορείτε. Για οτιδήποτε άλλο, μόνο με άδεια μέσω των αρχηγών και έπειτα από κάποιο παιχνίδι. Να ξέρετε ότι από εδώ και πέρα όποιοι παραβιάζουν τους κανόνες , δεν θα πληρώνουν μόνο πρόστιμο, αλλά θα έχουν και άλλες επιπτώσεις", δήλωσε στους παίκτες του Παναθηναϊκού.
Από την πλευρά του, ο Φλάβιο Κονσεϊσάο "πληρώνει" για την καθυστερημένη άφιξή του στη χώρα μας, ύστερα από την άδεια που είχε πάρει για τις γιορτές. Ο Βραζιλιάνος μέσος επέστρεψε στην Αθήνα αργότερα του αναμενομένου και έτσι έχασε την προπόνηση της Τετάρτης.
kai ligo argentiniQuote:
Originally Posted by Bullet
i gria krataei to lago...
pragmatika megali magkia
gia 1 sec skefthka mia gria na krataei enan lago apo taftia..Quote:
Originally Posted by AngelOfSorrow
telika apoti katalava den ipirkse enas mpaladoros pou na itan stin wra tou (i apla na pige...) stin prwti proponisi tis omadas tou...
telos kai gia koutsopoulo apo paok.proswpika ton thewrousa kai ton thewrw megalo paixti.
Η είδηση είναι από τις ασυνήθιστες της καθημερινότητας. Από αυτές όμως, που προκαλούν αίσθηση. Συνέβη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο κέντρο «Εμπατή» στην Κηφισιά: Πάνω στο τσακίρ κέφι, στις 05.30 τα ξημερώματα ο Γιώργος Βαρδινογιάννης πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε το «Περαία μου, Περαία μου, με τον Σαρωνικό σου, που έχεις για καμάρι σου τον Ολυμπιακό σου»! Το θέμα είναι τόσο λεπτό, ώστε να γραφτεί ακόμα και δίκην αστείου.
Το Sportime.gr στο πλαίσιο του... ρεπορτάζ νύχτας έφτασε μέχρι τον τραγουδιστή του κέντρου, Πέτρο Ίμβριο για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το περιστατικό κι εκείνος μας περιέγραψε τη σκηνή… δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο: «Ναι, είναι αλήθεια. Κι όχι μόνο το τραγούδησε, αλλά αποθεώθηκε κιόλας στο τέλος από 1.000 άτομα που ήταν στο μαγαζί»!
Τη νύχτα όλα επιτρέπονται, τίποτα δεν απαγορεύεται, δεν λέει ένα άλλο τραγούδι; Ε, ο πάντα ανατρεπτικός Γιώργος Βαρδινογιάννης πήγε κόντρα στο ρεύμα και αντί για τον ύμνο του Παναθηναϊκού είπε ένα τραγούδι που είναι γραμμένο για τον Ολυμπιακό! Κάποιοι θα θυμηθούν την φημολογούμενη θέλησή του να αγοράσει πριν 26 χρόνια τον Ολυμπιακό, κάποιοι άλλοι θα πουν πως το αφεντικό του Παναθηναϊκού δε μπορεί για κανέναν λόγο να τραγουδά ένα κομμάτι που υμνεί τον αιώνιο αντίπαλό του. Το θέμα περισσότερο έχει την πλάκα του. Είναι μια ευχάριστη νότα στην κλασική ειδησεογραφία και τίποτα παραπάνω.
Η αλήθεια είναι πως ο «καπετάνιος» θα προκαλέσει αντιδράσεις. Δεν προστάτευσε τον εαυτό του, αλλά δεν είναι και η πρώτη φορά που πράττει χωρίς να τον απασχολεί τι λέει η κοινή γνώμη. Στο κάτω, κάτω κανείς δεν δικαιούται να αμφιβάλλει για την ταυτότητα ενός ανθρώπου που αφιερώθηκε στον Παναθηναϊκό.
Η περιγραφή του… αυτήκοου μάρτυρα
Το γεγονός, πάντως, είναι αναμφισβήτητο. Ο τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος μπορεί να το περιγράψει καλύτερα, όντας προσωπικός φίλος του Γιώργου Βαρδινογιάννη, αλλά κυρίως αυτήκοος μάρτυρας! «Είναι αλήθεια αυτό που με ρωτάτε», ήταν η πρώτη αντίδρασή του χθες το βράδυ, όταν το Sportime.gr επικοινώνησε μαζί του. «Τραγουδούσε ο Σπύρος Σπυράκος τους ύμνους των ομάδων. Ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό, συνέχισε με την ΑΕΚ και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης πήρε στη συνέχεια το μικρόφωνο και τραγούδησε το Περαία μου, Περαία μου, με τον Σαρωνικό σου, που έχεις για καμάρι σου τον Ολυμπιακό σου. Σας πληροφορώ, λοιπόν, ότι στο τέλος αποθεώθηκε κιόλας από όλο τον κόσμο που ήταν στο μαγαζί»!
Ο – ερυθρόλευκων αισθημάτων, όπως δηλώνει - Ίμβριος ζει… στην Ελλάδα και γνωρίζει ότι κάποιοι θα αντιδράσουν, όμως εκφράζει την κάθετη αντίθεσή του. «Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης είναι προσωπικός μου φίλος και τον γνωρίζω καλά. Είναι open minded άνθρωπος και δεν τρέχει τίποτα που είπε ένα τραγούδι για τον Ολυμπιακό. Γι’ αυτό, άλλωστε, τον χειροκρότησε όλος ο κόσμος. Δείχνει μια ανωτερότητα σαν άνθρωπος και δεν είναι κολλημένος».
Σίγουρα δεν συνέβη και κανένα έγκλημα. Σίγουρα το τραγούδι δεν είναι ο ύμνος του Ολυμπιακού. Και το γεγονός ότι τραγουδήθηκε στο παρελθόν από τον «πράσινο» Γιάννη Πάριο λέει κάτι. Στην Ελλάδα, όμως, δεν είναι δα και ό,τι πιο σύνηθες αυτό που συνέβη το βράδυ της Κυριακής. Και η είδηση, καλώς ή κακώς, μόνο εύηχα δεν θα φτάσει στα αυτιά μίας μερίδας οπαδών του Παναθηναϊκού…
http://www.sportime.gr/xst/football_ins ... le_id=2586
.
:lol:
Και γαμώ!
gouri gouri
Τι εγινε, θα του βαλει τιμωρια και του καπετανιου ο Αποστολακης τωρα ???
Για τον Μπουλετ τα λεω που κανει bold τα "με το φιλο του τον Νικοπολιδη".
den 8ymamai ti 8a postara
pitchfork mazapse kana fragko na pareis tin omada sou giati se ligo sas blepw olumpiakos peiraiws/athinas (osfpa) :P
de xreiazetai
exei frontisei to roster tou gaurou giauto
Αφου ηδη ειναι υποκαταστημα.
Του παιρνουμε τα παικτακια, οπου τον βρουμε μας ανοιγει τα ποδια μεσω-εξω. Αν δεν ειναι αυτο ο ορισμος του παραρτηματος, τοτε ποιο ειναι?
orismos ths kseftilas einai
σε 10 μερες να δεις τι ξεφτιλα θα πεσει.
endiaferon exoun k ta diaititika tou derby.
me vasi tin xtesini klirosi gia tin 15h agonistiki oi diaitites pou apokleietai na sfyriskoun to derby einai oi eksis:
Στυλιαράς Δ.
Καρατζάς Χ.
Φλαμπούρης Ι.
Νταμπώσης Δ.
Βασάρας Κ.
Κάκος Α.
Κουκλάκης Α
Κασναφέρης Γ.
apo tous ypoloipous pou menoun eksairountai oi parakato kathos einai syndesmou athinon/peiraia:
Δέτσης Δ.
Φινοκαλιώτης Κ.
Γερμανάκος Μ.
Τσαχειλίδης Ι.
k etsi menoun oi eksis:
Τσίκινης Η.
Μπριάκος Α.
Κουκουλάκης Μ. (Ηρακλείου)
Τεροβίτσας Β.
Καλόπουλος Δ.
Ευθυμιάδης Ι.
Κοντογιαννίδης Ρ.
Νικολαΐδης Α.
apo autous tous 8 tha oristoun 3 k tha ginei klirosei gia ton enan.
arxiste na stoiximatizete! ego tha evgaza k ton mpriako giati sfyrikse to mats tou protou gyrou k tha erixna tin psifo mou ston tsikini
Υπολόγισε ότι εμάς διεθνείς μας σφυρίζουν μόνο στα ντέρμπυ (για προφανείς λόγους).
5/1/2006 0:43
Η αποκάλυψη του Sportime.gr για το "Περαία μου, Περαία μου..." που τραγούδησε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης σε μια έξοδο του, προκάλεσε την αντίδραση του ιστορικού ηγέτη του τριφυλλιού, που με παρέμβαση του σε εκπομπή ραδιοφωνικό σταθμό, τόνισε: "Ημουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΟ". Εκτός αυτού, αναφέρθηκε και στην ομάδα των πράσινων, δηλώνοντας πως θα βρει το δρόμο της καθώς έχει άριστο υλικό.
Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης παρενέβη σε εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, που μετέδωσε την είδηση το βράδυ της Τρίτης και τόνισε τα εξής:
"Ποτέ δεν υπήρξε η οποιαδήποτε σκέψη από την πλευρά μου, για να αναμιχθώ στον Ολυμπιακό. Είμαι Παναθηναϊκός από την εποχή του Λινοξυλάκη και του Βουτσαρά. Από την δεκαετία του '50 δηλαδή. Δεν ξέρω τι ισχυρίζεται ο Νταϊφάς για τα οπαδικά μου αισθήματα. Πάρτε τώρα τηλέφωνο τον Νταϊφά και ρωτήστε τον. Να βγει τώρα και να πει ότι είμαι Ολυμπιακός. Δε θα ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα.
Εγώ είπα αυτό το τραγούδι σε ένδειξη ανωτερότητας, γιατί ο Πέτρος Ιμβριος που είναι Ολυμπιακός τραγούδησε τον ύμνο του Παναθηναϊκού. Εγώ είπα Περαία μου, Περαία μου κι από εκεί και πέρα συνέχισαν τα παιδιά. Αν αυτό είναι ατόπημα κι όχι κίνηση ανωτερότητας και απόδειξη πως δεν υπάρχει κόμπλεξ, τότε πραγματικά λυπάμαι.
Το τι έκανα εγώ στον Παναθηναϊκό και το ποια είναι η προσφορά μου, θα το κρίνει η ιστορία. Εγώ πρέπει να ξεκαθαρίσω αυτό το θέμα και να πω πως ήμουν, είμαι και θα είμαι Παναθηναϊκός. Εγώ δεν πήγα στο γωνιακό μαγαζί, επειδή ήταν γωνιακό μαγαζί. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα τον Παναθηναϊκό για προσωπικό όφελος κι αυτό το ξέρετε καλά όλοι.
Θυσίασα τα 21 πιο δημιουργικά χρόνια της ζωής μου στον Παναθηναϊκό. Δεν έχει σημασία αν έκανα σωστά ή όχι. Δεν πρέπει, όμως, να λέμε ανακρίβειες.
Σε ό,τι αφορά την τωρινή ομάδα του Παναθηναϊκού, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Οχι από βαθμολογικής άποψης, αν κι αυτά ακόμη δεν κρίνονται 100% στους αγωνιστικούς χώρους κι όσοι γνωρίζουν, καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοώ. Εγώ πιστεύω ότι η ομάδα έχει άριστο υλικό και θα πάει μπροστά.
Θέλω να σας πω πάλι, να τελειώσει αυτή η καραμέλα που πιπιλίζετε χρόνια, ότι δήθεν είμαι οπαδός του Ολυμπιακού. Ξεκαθαρίζω ότι είμαι Παναθηναϊκός και δε θα επανέλθω"."
Yeah, right.
to akousa live sto radio o proedras prepei na tane klasmenos sto alkool.
- he's the messiah
- no ,i'm bryan
απο contra.gr
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παρακινούμενη από δηλώσεις θεσμικών οργάνων σχετικά με την βελτιωμένη εικόνα την οποία παρουσιάζει η ελληνική διαιτησία, προέβη σε μία πρωτοποριακή κίνηση και μάζεψε σε DVD τα εις βάρος του "τριφυλλιού" σφάλματα. Ακολουθεί η ανακοίνωση, στην οποία ξεκαθαρίζεται πως μέσω της συγκεκριμένης ενέργειας δεν αναζητάται άλλοθι για την όχι και τόσο καλή αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Αναλυτικά...
"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συγκέντρωσε σε ένα DVD τις επίμαχες φάσεις με διαιτητικά σφάλματα από ολόκληρο, πλην μιας αγωνιστικής, τον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος.
Αφορμή για την ενέργειά μας αυτή αποτέλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις εκπροσώπων των θεσμικών οργάνων του ποδοσφαίρου για την «βελτίωση» και την «καλή» κατάσταση της διαιτησίας.
Προσπαθήσαμε να μην υποκαταστήσουμε τους ειδικούς γι’ αυτό και αξιοποιήσαμε σχεδόν το σύνολο των απόψεων των πλέον αξιόπιστων καθηγητών διαιτησίας όπως αυτές καταγράφηκαν στις τηλεοπτικές εκπομπές.
Όπως ήταν εύλογο εστιάσαμε στις εις βάρος μας αποφάσεις διαιτητών και βοηθών.
Πέρα από το γεγονός αυτό όμως η αλήθεια της τηλεοπτικής εικόνας είναι αμείλικτη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η διαιτησία αυτή τη στιγμή.
Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και η διάστασή του αναδεικνύεται περίτρανα από το οπτικό υλικό.
Οι θεσμικά υπεύθυνοι για τη διαιτησία δεν μπορούν πλέον να υπεκφεύγουν μπροστά στην αλήθεια που αναγνωρίζει κάθε καλοπροαίρετος φίλαθλος.
Επιβάλλεται τα αρμόδια θεσμικά όργανα να ευαισθητοποιηθούν άμεσα προχωρώντας στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.
Μόνο με αυτόν τον τρόπο η διαιτησία θα μπορέσει να ανταποκριθεί στην αποστολή της και να συμβάλλει στην αναβάθμιση του ποδοσφαίρου.
Το DVD αυτό θα διανεμηθεί με την επόμενη έκδοση του περιοδικού «Παναθηναϊκό Τριφύλλι» για να αποκτήσουν οι φίλαθλοί μας πιο πλήρη εικόνα για τους …. «κανόνες του παιχνιδιού».
Εκτεταμένα στιγμιότυπα θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε και στην εκπομπή PΑΟ NEWS στο SUPERSPORT 4 στις 21:00, το βράδυ της Παρασκευής.
Υ. Γ. Ως εκ περισσού, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν συνδέει την αγωνιστική της παρουσία με τα εις βάρος της διαιτητικά σφάλματα ούτε πολλώ μάλλον διανοείται να αναζητήσει άλλοθι σε αυτά".
AXAXAXXAXAXAXXAAAXAXAXAXAXAXAXXAAXXAXAAXAX
0.
Ολοι παναθηναικο τριφυλλι τον αλλο μηνα... Παλιοπουστα Κασναφερη. δε ξεχνω!!!
ithela na 3era poios einai o malakas mesa sti pae pou skeftetai autes tis uperoxes idees.
olostrogullo mideniko i oli fasi...
taxei kanei kai i gria prin apo to vazelo...den protoporouneQuote:
Originally Posted by Darkling
Kai o olympiakos paliotera eixe kanei sunenteuksh tupou (otan ontws ton xantakwnane) kai deixnane stigmiotupa se video wall
diamantia enas enas einaiQuote:
Originally Posted by Angelcurse
th nyxta pou 8a fygoun de 3eroume akoma