γαμώ τα ξύλα του, μου έσκασε ξαφνικά υφάκι fotisbobolas να λέει "βρε Γιώργο..." στη δουλειά και άρχισα να γελάω μέσα στον κόσμο
Printable View
γαμώ τα ξύλα του, μου έσκασε ξαφνικά υφάκι fotisbobolas να λέει "βρε Γιώργο..." στη δουλειά και άρχισα να γελάω μέσα στον κόσμο
Στην Κορινθο ομως...
http://www.youtube.com/watch?v=IYhkCyFYen0
Που ησουνα Πανο???
Πού ήσουν;;;; Απών από τον αγώνααα;;;
"
Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον...μσδδμφφσ σξδηφσκξ κςξηρες σδκξφησδκ σδκξφδησδκ
.
.
.
Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον...
"
Έχω παίξει ήδη δις στην κορινθιακή τιβί! Δεν μπορώ να είμαι παντού, εκτός του ότι είμαι περιζήτητος δε θέλω και να "καώ" επικοινωνιακά... η νέα πολιτική κατάσταση θα χρειαστεί φρέσκα πρόσωπα και πρέπει να είμαι έτοιμος να αναλάβω τις ιστορικές μου ευθύνες
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=322133&cid=6
Αυτό είναι το οσκαρ πολιτικής αλητείας και λαϊκισμού για το 2011.
@ δραγον :
Αν χρειάζεσαι συμβουλές για το πώς να "γράφεις" καλά στο φακό, τι να προσέχεις, πότε να δείχνεις χαλαρός και πότε αποφασισμένος και άλλα τέτοια τηλεοπτικά tips που κάνουν τη διαφορά, ρώτα με.
περναω που λετε απο το συνταγμα χτες και ακουω γνωριμους ηχους,λεω αγανακτησμενοι γαβροι διαμαρτυρονται για την διωξη στον κοκκαλη
κατεβαινω και τι να ακουσω...
ουτε ιερο ουτε οσιο
φολα δντ ειμαστε
ήταν κανείς στο σύνταγμα χθες αργά κατά τις 2; Κι αν ναι, ξέρετε ποιοι δύο από τους βαβυλώνα ήταν αυτοί που πήραν το μικρόφωνο;
ροφλ. περίμενα να διαβάσω για κάνα σκηνικό με βέβυλο να πιάνει το μικρόφωνο και να χώνει freestyle μαστουρωμένος.
Τι αγανάχτηση έβγαλε το θηρίο;
Όχι πλάκα έκανα δεν ήμουν εκεί.
Ο βέβυλος φαντάζομαι θα ήταν.
Freestyle είναι να «χώνεις ρίμες» μαστουρωμένος και ο βέβηλος είναι αυτός ο τύπος (με το φουτερ vevilos!). «Καμιά μπύρα, κάνα μπάφο παιδιά;» Πεθάινω.
το ξερα ότι ο Κότσιρας κατα βάθος ήταν χέβυ μέταλ :P
Ανοιχτή επιστολή Γιάννη Κότσιρα για τη διαμαρτυρία στο Σύνταγμα
http://i.imgur.com/MwOEW.jpg
http://www.mediasoup.gr/node/33787
Δυσκολεύομαι να δω το βίντεο αυτή τη στιγμή αλλά δεδομένου ότι ζητιάνευε ψιλά για μπύρα, αυτός θα είναι. βέβαια, του φέρνει!
Ο βέβηλος ήταν σίγουρα ο ένας και είπαν α καπέλα- α λα μαστουριόρε το πολισμανία και πήγε ένας να τους κόψει γιατί 'προκαλούσαν την αστυνομία' και τον γιουχάραν κ σώπασε και μετά κάναν βόλτα ανάμεσα στον κόσμο και κάναν τράκα. Το καλτόμετρο χτύπησε καθαρό 10αρι.
Ελα μωρε με τον κουτοπονηρο που πρωτα ειπε οκ σε ολα και τωρα κανει την ακαταδεκτη.
ντα3, αποδωσαμε σεβη σε βεβηλο και ταυτοχρονα σε ζευγαρο-παππουδια που την ωρα της ριμας, "φτυσανε" "τα κωλοπρεζονια που μου 8ελουν και συνελευση, ακου βρισιμο στους αστυνομικους, παμ' απο δω ρε Μαριτσα..! Παναγια και Χριστε βαλε το χερι σου να σω8ουμε!"
εν γενει οτι λεει...
Η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, που τόσα έχει ακούσει τον τελευταίο καιρό, αποδεικνύει ότι είναι στο πλευρό των αγωνιστών :
"Ο μητροπολίτης ανέφερε επίσης πως «στα πλαίσια της προσπάθειας να ξυπνήσουν οι συνειδήσεις όλων, ώστε να αντιληφθούν την κρισιμότητα της καταστάσεως και να κινητοποιηθούν πριν να είναι αργά, το Σάββατο 4 Ιουνίου θα χτυπήσουν οι καμπάνες όλων των ναών της περιοχής Αιγιαλείας από 12 έως 12.30 το μεσημέρι»."
http://en.wikipedia.org/wiki/Mountza για τις ανωμαλαρες με τα ρασα.
καλα, νταξ, διαβασαμε τους επαινους του κοτσιρα, του πρετεντερη, ειδαμε τον κυρ-αντωνη και λοιπες επαναστατικες δυναμεις. κανα σχολιασμο απο μερους της κυβερνησης ειδαμε;
δεν καταλαβα τι θελει να πει... λιγο Λιακο μου ακουγεται..Quote:
Σε εθνικά ζητήματα διακυβέρνησης που είναι αδύναμα από παλιά απευθύνονται οι «Αγανακτισμένοι» διαδηλωτές, σύμφωνα με τον Γιώργο Παπανδρέου. «Πέρα όμως από τις ενδογενείς ατέλειες των θεμάτων αυτών, τα ζητήματα αιχμαλωτίζονται από τις παγκόσμιες εξουσίες και τις αλλαγές του... παγκόσμιου συστήματος» σχολίασε ο Πρωθυπουργός, μιλώντας σε εκδήλωση της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) για την κλιματική αλλαγή.
Στην Κόρινθο έχει πάει πολύ στραβά το πράμα πάντως. Ξεκίνησε με το διώξιμο παμετζήδων, συνεχίστηκε με το σκίσιμο του κειμένου ενός φίλου που έλεγε ότι δεν είναι το ίδιο όλα τα κόμματα και ότι κάποιοι έχουν επιλέξει να αγωνίζονται μέσα από τα κόμματα της αριστεράς και χτες έβγαλαν ψήφισμα (πήγα λίγο αργά και το διάβασα σήμερα) που λέει ότι καλούν τον κόσμο που θα απεργήσει το επόμενο διάστημα να καταλήγει στην πλατεία χωρίς κόμματα και χωρίς συνδικάτα. Πέρα από το λολ της απεργίας χωρίς συνδικάτα, στη συγκεκριμένη πλατεία στις απεργίες κάνει τις συγκεντρώσεις του το πάμε από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Αν σταματήσει να βρέχει θα πάω και απόψε στη συνέλευση και μάλλον δε με βλέπω ξανά. Είπαμε, να φοβόμαστε το καπέλωμα από τα κόμματα (λογικό), αλλά πλέον μιλάμε για καπέλωμα από την ιδεοληψία της ακομματοσύνης.
είναι να αγανακτεί κανείς
και γιατι να απεργησει το καθε συνδικατο σε προκυρηγμενη απεργια των αγανακτισμενων οταν οι ιδιοι οι αγανακτισμενοι δεν τους θελουν?
Εγώ διαφωνώ πάντως στο τελευταίο, μάλλον για μπούχτισμα απόλους και απόλα μιλάμε, το οποίο εκδηλώνεται με αυτή την αντίδραση. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, σίγουρα είναι πρωτόγνωρο πάντως, οπότε έχει ενδιαφέρον το πού θα καταλήξει.
Και γω λέω να πάω σήμερα που ήρθα Αθήνα να παρακολουθήσω τη συνέλευση.
Κάθε τι διασπαστικό, ειδικά σε τέτοιες στιγμές, δεν είναι "ενδιαφέρον" και εκεί που πρέπει να καταλήξει είναι στα σκουπίδια. Να πας σχετικά νωρίς πάντως γιατί γίνεται μαδομούνι και μια φορά που πήγα λίγο αργά ήμουν πίσω και δεν μπορούσα να ακούσω και δεν έκατσα.
Ρε παιδί μου, αν κάποιος έχει ξεπουλήσει εργαζόμενους κάν'τον ρόμπα (ακόμα κι αν είναι "αριστερός"). Αν θέλει μετά ας μείνει να γελάει ο κόσμος μαζί του (δε θα το κάνει). Δεν μπορείς να τους βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι.
Μα αυτό το βλέπεις εσύ έτσι, αυτό είναι που λέω. Μη ξεχνάς ότι οι ιδέες σου, όσο σωστές ή λάθος κι αν είναι, δεν παύουν να είναι απόψεις μιας μειοψηφίας, δεν είναι κοινά αποδεκτές για να περιμένεις να σκεφτούν όλοι όπως εσύ.
Ο κόσμος που έχει κατέβει στο Σύνταγμα είναι κυρίως ο κόσμος της πλειοψηφίας, αυτός που ψήφιζε πασόκ και νουδού και τώρα έχει μπουχτίσει και κατεβαίνει για να διαμαρτυρηθεί και να φάει και τους λουκουμάδες του. Και κατά βάση αυτός ο κόσμος δεν έχει καλή σχέση ούτε με συνδικαλιστές ούτε με την αριστερά γενικά.
Εμένα μου φαίνεται απολύτως λογικό να μη θέλει κόμματα και συνδικάτα ανάμεσα του. Όχι γιατί αυτό είναι το σωστό, αλλά γιατί αυτή είναι η ΦΑΣΗ αυτών που κατεβαίνουν.
Και ακριβώς επειδή χρειαζόμαστε ένα κίνημα με διαφορετικές αντιλήψεις από αυτές που οδήγησαν τον κόσμο στο να ψηφίζει νδ-πασόκ (κι ας είναι εν μέρει ίδιοι οι άνθρωποι), πρέπει αυτό να αλλάξει ασαπ.