Η Καβάλα έχει πέσει λίγο, αλλά είναι όντως ευκαιρία για ανάκαμψη. :P
Εννοείται οτι ο γαυρος πάει με τους υπηρεσιακούς να παίξει εκεί ε.
Printable View
Η Καβάλα έχει πέσει λίγο, αλλά είναι όντως ευκαιρία για ανάκαμψη. :P
Εννοείται οτι ο γαυρος πάει με τους υπηρεσιακούς να παίξει εκεί ε.
+8 λοιπόν με πούτσα στο παράρτημα.
Γαυράκια περαστικά.
γιατι φραξαν τον πανθραξ - πας ? εχει πεσει καμια βρωμα?
paizei kana link? den exw vrei kanena na leitourgei
edit anoiksane ena apo auta tou myp2p komple
4-1 ειδα στον υπνο μου...:-?
jack, rikse ki edo mia matia http://www.skai.gr/hd/olympiacostv/
ntaksei os tora ta anamenomena pantos apo to mats
ela re..mpravo to skai....
Με ποια λογική παίρνεις κίτρινη όταν το παιχνίδι είναι 4-1.
eisai stous 4 i stous 1 ?
4.
ante stous 1 8a exeis nevra , alla gia tous 4 den exo ki ego apantisi .
η σημερινή εικόνα της αεκ κάνει ακόμη πιο αστεία τη νίκη της επί του gayρου
E ok, τα θέλει και ο κώλος σου εσένα :P
Καλα λεει, που ειναι το περιεργο σε αυτο που λεει???
Η χρονια για την ΑΕΚ κρινεται επιτυχημενη οπως και να χει, κερδισε Ολυμπιακο στο Καραισκακη :!:
απ τα τρια ενενηνταλεπτα που ειδα μονο ο αρης επαιξε μπαλα.
ολυμπιακος το ιδιο τσιρκο με τεταρτη καμμια αλλαγη.
για το οακα δε λεω τιποτα, δε θα θελα να κανει καποιος λανθασμενη εκτιμηση για μενα ως γραφικο..!!
ο γειτονας περιπτερας μου ελεγε νωριτερα "δεν με νοιαζει τι θα κανουμε στα αλλα ματς,στα playoff ομως θα τους ξαναγαμησουμε"
ρισκαρω να πονταρω στο οτι ολοι οι αεκτζιδες καπως ετσι σκεφτονται (και εδω που τα λεμε μακαρι να σκεφτεται ετσι ολη η ομαδα αεκ οταν θα παιξουμε μαζι συντομα)
Στα ποια?
γιατι, θα μπουνε πλεη οφφ.
nta3 mats den eida alla trws 3 gkol apo dwnh, kai den kerdizeis enw eisai mprosta 3-1. Skata sta moutra mas
επανηλθαν τα πραγματα στη φυσιολογικη τους ροη και ξαναεγινε αεκακι
γιατι απορει κοσμος με το σημερινο αποτελεσμα?
δωσε πατερα πριμ να μπουνε στα πλευ οφ
http://resources.sport-fm.gr/sportfm...ragiasport.jpg
Eτσι σε θελουμε Προεδρε. Μπορει να ψωλαρεις στην Αμερικη, μπορει να μην εχεις ασχοληθει με καμμια μεταγραφη ακομα η τι θα γινει τεσπα στον παγκο της ομαδας η με το μπαχαλο που κυριαρχει, αλλα βρηκες λιγο χρονο να σφαξεις την ΑΕΚ.
\m/
H anthropinh kakomoiria,mizeria,aniparxia se olo ths to megaleio. fysika den tsouvaliazw aektzides pou den psinontai apo teties malkies alla th shmantikh merida ths pou to kanei.
"Η Αεκ αξιζε τη νικη χαρη στην πολυ καλη αποδοση του Σκοκο.
Αδυναμος κρικος η ανασταλτικη λειτουργια και η ανυπαρξια των μετοχων" λεει.
ntaks pantws apo oti akouw(giati agwnes tis den exw dei) genika exei pesei sfaksimo stin aek fetos e
ισχύει. γενικά είναι αδικημένη, εκτός από 1-2 ματς
Μάπα το ματς μας. Μόνο οι δυο μπαλιές του Όσκαρ μου αρέσανε και μου θύμισαν πόσο μου λείπει ο Μπελούτσαρος.
Για την ΑΕΚ που γίνεται λόγος, εντάξει, εγώ δεν χρειάζεται να πω τίποτα, οι αεκτζήδες μόνοι τους τα βλέπουν και έχουν και πρωτοσέλιδα που ρίχνουν αλάτι στην πληγή...
Οι βάζελοι πάνε για πρωτάθλημα. Μάπα μπάλα παίζουν αλλά πολλά πρωταθλήματα τα πήραμε και εμείς έτσι, απλά τα πράγματα.
Την απόφαση να συνεχίσει τη συνεργασία με τον Ζίκο έχει πάρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, παρά την έντονη φημολογία για αντικατάστασή του. Το κλίμα για τον Βραζιλιάνο τεχνικό παραμένει ιδιαίτερα βαρύ, μετά τις τελευταίες εμφανίσεις, όμως η απόφαση της διοίκησης είναι να του δώσει πίστωση χρόνου, τουλάχιστον μέχρι το ματς με την Καβάλα. Είναι πιθανό η ΠΑΕ να εκδώσει σχετική ανακοίνωση εντός της ημέρας.
----
την ιδια ωρα απ το επισημο σαητ της ΠΑΕ :
Σε σεμινάριο προπονητών που διοργανώνει η UEFA στην Δανία θα λάβει μέρος ο σκάουτερ της ομάδας μας Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Κοπεγχάγη το τριήμερο 12,13 και 14 Ιανουαρίου.
:touched:
Προπονητής με περγαμηνές, όχι αστεία.
Ακουγεται και για Λεμονη παντως.
τάκαρος και προετοιμασία μόνο για τσ λ, κι ας τρώμε πεντάρες από τα γιάννενα.
Αλέφας ρε... μην είστε φλώροι
Είμαι κάργα Λεμονικός και για αυτό το λόγο ελπίζω να μην έρθει όσο είναι ο Σώκος στο τιμόνι.
Φυσικα και οχι.
ειδικά αν βγει ο θείος και πει "στηρίζουμε τον προπονητή" τότε στάνταρ έφυγε την άλλη μέρα
γκέλα στην καβάλα ---> βιαίες αντιδράσεις οργανωμένων ---> παραίτηση ζικο ---> γλιτώνουμε το μύριο