Πέρασε ο ανιψιός μου Μαθηματικό Ηράκλειο κρήτης
Όσοι είστε εκεί (Ηράκλειο) να μου τον προσέχετε , θα περάσω και βόλτα να ελέγξω :)
:maikl::maikl::maikl:
Printable View
Πέρασε ο ανιψιός μου Μαθηματικό Ηράκλειο κρήτης
Όσοι είστε εκεί (Ηράκλειο) να μου τον προσέχετε , θα περάσω και βόλτα να ελέγξω :)
:maikl::maikl::maikl:
Έχουμε κόσμο στην κατάληψη και τα καφενεία. Μια χαρά θα τα περάσει.
κατάληψη και καφενεία είναι δύο λέξεις που μπορείς να πεις σε πιτσιρικά μετά τις πανελλήνιες για να είσαι σίγουρος ότι θα βγαίνει κάθε βράδυ στο venue.
Eν τέλει, it all went better than expected. Δε μου χώσαν σωλήνα στη μύτη αλλά με έβαλαν να πιω 4 ποτήρια μιας ακόμα αηδίας, και σε 2 ωρίτσες είχα τελειώσει.
ΛEΠΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΚΑΘΑΡΟ!! :maikl:
Μπόνους, προς το τέλος της εξέτασης, άρχισε να παίζει αυτό από το γραφείο των γιατρών :dfinger:
Spoiler
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
:teddy:
Τόση χαρά είχα να νιώσω καιρό. Πάω να ρίξω μια με τό κεφάλι μου στον τοίχο μπας και ανοίξει και χωρέσει όλη η χαρά μέσα του.
δεν ειναι τιποτα σπουδαιο. απλά δεν μπορω να κοιμηθω απο χαρα και καπου ηθελα να το πω και γω.
ναι, χαιρομαι για την πρωην.
την απέλυσαν? :P
όχι όλα είναι τέλεια στην ζωή της. Γι αυτό χαίρομαι. Σκεφτομαι πόσο τυχερός ήμουν να είμαι με έναν τέτοιο άνθρωπο για σχεδόν 8 χρόνια...που λέω να μην το ξαναδοκιμασω γιατί αποκλείεται να ναι τοσο καλό οτιδηποτε αλλο.
ελπίζω να τρολάρεις :|
Μην δίνεις σημασία, μιλάει η πίκρα, τα χθεσινά σκωτσέζικα ουίσκια, η αυπνία και κάποια ανούσια νεύρα. Θα μου περάσει. όλα περνάνε στο τέλος. κι αν δεν περάσουν δεν είναι το τέλος, έτσι;
πρήχτης ρε φίλε μέχρι και στο MLR, ΠΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ
πως θα εκμαιεύσω το ενδιαφέρον σας αν δεν σας πρήξω λίγο ρε; έτσι στεγνά;
πως θα ζητήσω την συμπαράστασή σας αν δεν έχετε πρώτα εκνευριστεί ελαφρώς
και πως θα μου πείτε δεν τρέχει τίποτα - ουδείς αναντικατάστατος άλλωστε- αν δεν έχετε νιώσει ανακούφιση πως ήταν απλά αυτό;
τέσπα. δεν τρέχει τίτοτα. θα γινόταν κάποια στιγμή.
Μέχρι και στο ανάποδο τόπικ πόσταρες για να τα καταφέρεις όλα αυτά, ατιμούλη.
γυναίκες.
πεταμένα λεφτά.
τα 'χω πει εγώ.
Το τόπικ είναι το σωστό. Χαίρομαι για κείνη.
Ναι, αλλά όχι πεταμένα λεφτά, πεταμένα χρόνια.
μήπως τότε HER LIFE ROCKS κι εσύ μας μένεις αμανάτι στο er;
μη μανουριάζετε για τα γκομενάκια ρε. πάντα υπάρχει κάποια καλύτερη
εγω θα χαιρομουν αν εκει που ταν να παντρευτω ξερω γω καταλαβαινα οτι δε τραβαγε η φαση και γλιτωνα απο τα χειροτερα , εστω και 8 χρονια μετα ασουμε και προφανως για να περασαν 8 χρονια μαζι , καλα περναγες , οποτε κρατα τα καλα .
ας περασουμε στην επομενη γραμμη
Ηρθε η Lady Gaga στο μπαρ απεναντι απο το σπιτι μου, στο οποιο ειναι σεφ μια παιδικη της φιλη.
Την ειδα για κανα δεκαλεπτο καθως εβγαζε φωτογραφιες με τη φιλη της και ημουν στα 2 μετρα αλλα δεν προλαβα να της φωναξω οτι την αγαπω γιατι ειχε λιγο κοσμο.
It's the little things.
Σημερα, κατα παραξενο τροπο, συνεβει κατι καλο στη μιζερη (το τελευταιο καιρο) ζωουλα μου. Βγηκαν τα αποτελεσματα της πιο πουτσας μαθημα στη σχολη μου στο οποιο πηγα αδιαβαστος και....
ωχ περασα...
ΕΤΣΙ ΡΕ ΕΤΣΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ OLA POPA MANMU
https://www.youtube.com/watch?v=zmkSeIuPJ4g&index=3&list=PL8a8cutYP7frSMEtt4FqKfHz-jerxrEy2
Πήγα χτες στο live Gomgoma/Hearth, ήταν όμορφα κτλ. Φεύγοντας, μου λέει μια φίλη να την πετάξω με το αμάξι μέχρι την Κυψέλη, την πηγαίνω και μου σκάει κάπου εκεί το λάστιχο. Σταματάω, με τα πολλά (και μία ώρα μετά αφού δεν έχω ξαναλλάξει λάστιχο) ξεκινάω για τον δρόμο της επιστροφής. 90 χιλιόμετρα είναι αυτός όμως κι εγώ επειδή φοράω ρεζέρβα δεν ξεπερνάω σε ταχύτητα τα 70-80χλμ/ω (να σημειώσω εδώ πέρα ότι το προηγούμενο βράδυ με ξενύχτησε ο μικρός γιατί χεζόταν συνεχώς και ήθελε συνέχεια άλλαγμα). Ξαφνικά λοιπόν εκεί που πηγαίνω στην δεξιά λωρίδα με το πάσο μου περιμένοντας καρτερικά να τελειώσει ο μαρτυρικός δρόμος, βρίσκομαι στην αριστερή και σκάω πάνω στο διάζωμα μ'ένα γκαπ, ξυπνάω απότομα στρίβοντας ενστικτωδώς το τιμόνι δεξιά και φωνάζοντας στον εαυτό μου "θα σκοτωθείς μαλάκα". Μετά από αυτό τα μάτια μου δεν ξανάκλεισαν μέχρι να φτάσω σπίτι, παρκάροντας είδα την ρόδα (με την οποία και χτύπησα ευτυχώς και όχι με τη μούρη του αμαξιού) να είναι σμπαράλια - το τάσι, η ζάντα δεν ξέρω γιατί σήμερα είμαι από τις 7 ξύπνιος (και πάλι δεν κοιμήθηκα γιατί έκανε βαβούρα ο μικρός) και στις 8:30 έφυγα για ένα σεμινάριο και γύρισα πριν 2 ώρες σπίτι. :)
Το παράδειγμα του τύπου που περνούσε φίνα στη σχέση του και μετά χώρισε και τώρα λέει μαλακίες για τη σχέση που είχε ('πεταμένα χρόνια' κλπ) το χρησιμοποιώ για να εξηγήσω σε συζητήσεις την έννοια του 'αναθεωρητισμού'.
Αυτό, συνεχίστε.
To παράδειγμα του τύπου που χώρισε με τη σχέση του και τώρα κάνει κρυπτικά ποστ σε άκυρα θρεντς του αγαπημένου μας φόρο το χρησιμοποιώ για να εξηγήσω την έννοια του 'ΠΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ'.
Με πιάνουν σε αστικό χωρις εισιτήριο και με κατεβαζουν για πρόστιμο 36 ευρώ ή καταγραφή στοιχείων απο ταυτότητα. Τους λέω αρνούμαι να πληρώσω και δε σας δίνω ταυτότητα.
Μου λένε οκ αλλα τουλάχιστον την έχεις, γτ θα καλέσουμε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ και αν δεν την έχεις θα σε πανε στο τμημα για εξακρίβωση και θα έρθεις σε δυσκολη θεση. Ευγενεστατοι δε λεω.
Τους λεω μισο να κανω ενα τηλ και περνω καποιον να τσεκαρει στο ιντερνετς τα δικαιωματα μου γιατι κατι μου βρωμουσε αλλα δε θυμομουν τι ακριβως ειχα διαβασει οτι πρεπει να κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις. Μου λεει οτι δεν εχουν δικαιωμα να με κρατανε εκει παρα τη θεληση μου προφανως! Α λεω και γω οποτε το κλείνω και γυρναω στους ελεγκτουληδες,
τι θα κανεις; μου λένε.
Τους λέω "μου είπαν πως δεν έχετε δικαίωμα να με κρατήσετε. Ευχαριστώ πολύ, γεια σας!" και έφυγα like a boss γιατι εκτος των αλλων με ειχαν κατεβασει ακριβως στη στάση μου!
Mετά εψαξα το αρθρο που προσπαθουσα να θυμηθώ και το βρηκα εδω http://www.newsbomb.gr/bombplus/blog...oris-eisitirio
και συμφωνα με οσα λεει δε μπορουν να σου κανουν και τιποτα τελικα. Μονο αν εισαι εντελως γκαντεμης ξερω γω κ εχει μπατσους στη σταση που θα σε κατεβάσουν.
χτύπησες το σύστημα εκει που πονάει
ποιο ακριβο ειναι το καλό της υπόθεσης για να πατήσουμε καρδούλες, μην πληρώνετε εισιτήριο και δε μπορουν να σας κάνουν τίποτα; είναι άνεργη, άπορη ή κάτι τέτοιο και δε μπορεις να πληρώσεις εισιτήριο;
προφανώς οι μόνοι που μπορούν να σε ακουμπήσουν χωρίς τη θέλησή σου είναι μπάτσοι, ούτε κλειστές πόρτες στο λεωφορείο επιτρέπονται, ούτε "εδώ θα κατέβετε μαζί μας". μόνη λύση να έχουν φωνάξει αστυνομία να περιμένει στην επόμενη στάση ορ σθ (στο κέντρο που έχει παντού είναι πιο εύκολο).
eni, η φάση είναι: 1,20 το εισιτήριο.
κ 1,40 απο 1/1
Προφανώς γίνεται και στα πλαίσια κάποιου context, όσο και να θέλουμε να ξεχάσουμε ότι άνθρωπος πέθανε για ιστορία με ελεγκτή, λίγο πολύ όλοι έχουμε πετύχει και από ένα ζώο στα Μέσα μεταφοράς που επικαλέιται φανταστικές νομοθεσίες και εξουσίες για να κόψει πρόστιμα. Ε και ναι, 1,40 λέει
Από το 2008 πλανάται ένας διαγωνισμός για την εφαρμογή ηλεκτρονικού εισιτηρίου με την ονομασία Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου. Έχει υπογραφεί σύμβαση με εταιρεία για την εφαρμογή του έργου το 2014 και σύμφωνα με τον σχεδιασμό θα αρχίσει να εφαρμόζεται στα μέσα του 2016. Το σχέδιο περιλαμβάνει ηλεκτρονικές κάρτες με καταβολή κομίστρου ανάλογη της διαδρομής, μπάρες σε μετρό και ηλεκτρικό και τουρνικέ σε λεωφορεία και τρόλευ, κοινώς ένα λονδρέζικο σύστημα τύπου Oyster.
Όταν (και αν) αυτό εφαρμοστεί, με δεδομένο ότι η εισιτηριοδιαφυγή πρακτικά εκμηδενίζεται, ένα λογικό ποσό για ημερήσιες διαδρομές στο κέντρο θα μπορούσε αναλογικά να πέσει στα 30-50 λεπτά. Αυτό είναι ένα ποσό το οποίο εγώ προσωπικά θεωρώ λογικό για μια σύγχρονη και καλή υπηρεσία όπως το μετρό της αθήνας και συζητήσιμο και για τα υπόλοιπα περιφερειακά μέσα. Τότε θα μπορούσε κάλλιστα να προβλέπεται ηλεκτρονικό πάσο για άνεργους/φοιτητές με διευκολύνσεις ή δωρεάν.
Μέχρι να συμβεί αυτό, τιμές του τύπου 1,40 και 1,20 το κόμιστρο της 70λεπτης διαδρομής και κυνήγι με τους ελεγκτές σε φτωχούς ανθρώπους και πιτσιρικαρία (γιατί αυτούς μαζεύουν, όπως θα παρατηρήσει κάποιος) είναι γελοίες πρακτικές. Δεν είναι επανάσταση να μπαίνεις τσάμπα στο μετρό ή να βρίζεις τον μαλάκα ελεγκτή αλλά δεν θα κάτσουμε να εξηγούμε και τα αυτονόητα ή να πληρώνουμε 100ευρα πρόστιμα επειδή δεν είχαμε ψιλά (ή λεφτά στην τελική).
Να προσθέσω, μη γνωρίζοντας πως ακριβώς λειτουργεί στην Αθήνα ο ΟΑΣΑ, πως εδώ πάνου τα αστικά δε δίνουν ρέστα και συν τοις άλλοις χρεώνεσαι το εισιτήριο 0,10 παραπάνω, αν το κόψεις εντός του λεωφορείου. Σε τιμωρεί ο ΟΑΣΘ ένα πράγμα. Κι αν δεν έχεις για παράδειγμα 1,10 που κοστίζει το βασικό εισιτήριο, αλλά 1,50 ή 2,00 τα κάνεις μια γενναία δωρεά στο αδηφάγο μηχάνημα που υπάρχει σε κάθε λεωφορείο και νιώθεις εντελώς ευρωπαίος πολίτης στη μαγευτική συμπρωτεύουσα, την πόλη του έρωτα, τη νύφη του Θερμαϊκού.
Πέραν τούτου, ο ΟΑΣΘ έχει και κάτι κινητές μονάδες σεκιουρητάδων με μηχανές να κυνηγούν τα λεωφορεία, αν εντοπιστεί ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ. Γιατί έτσι, αφού.
αυτό με την έξτρα χρέωση αν έπαιρνες εισιτήριο μέσα από το ΜΜΜ πήγαν να το κάνουν και εδώ πριν κανα δυο χρόνια όταν προσπάθησαν να εφαρμόσουν αυτό που δείχνεις το εισιτήριο στον οδηγό.
ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
5-10 λεπτά σε κάθε στάση.
από την άλλη, το αυτόματο σύστημα, που ανέφερε ο ικονοκλαστ μπορεί να είναι πιο "λογικό" αλλά είναι μεγάλο ρουφιανιλίκι.
ακολουθεί ιστορία με ελεγκτές
Spoiler
θα πω κ εγώ ιστορία που πάει και στο τοπικ με τα ξίδια
έχει προηγηθεί βραδιά κραιπάλης μέχρι τελικής πτώσης, που έχει τσίπουρα σε 2-3 διαφορετικά σημεία με κατάληξη στα εξάρχεια στο γωνιακό καφενείο στουρνάρη και σπύρου τρικούπη, μετά μερικές μπύρες ραγκναροκ και τελείωμα στο ντοκτορ φιλγκουντ μέχρι 9 το πρωί. είμαι σε φάση που ξεκινάω να βγω ακαδημίας και ξαφνικά χωρίς να το καταλάβω βρίσκομαι πατησίων, οπότε κατβαίνω ομόνοια, να πάρω μετρό. εισιτήριο δεν έχω, ούτε βλέπω τη χαρμάδα στα μηχανήματα για να βγάλω. ταμείο να αρθρώσω λέξη ούτε συζήτηση. με σταματάει κάτω ελεγκτής, βάζω το χέρι στην τσέπη με αυτοπεποίθηση και βλέμμα που δεν εστιάζει ούτε σε ελέφαντα στα 5 μέτρα και του δείχνω ένα παλιό που είχε ξεμείνει... περάστε μου λέει... αποσβολωμένος συνεχίζω το γολγοθά μου προς ζωγράφου.