Ας μπει και το τζιφακι να το χουμε προχειρο, ας βαλω και σποιλερ αν και θα προτιμουσα να μην
Spoiler
Printable View
Ας μπει και το τζιφακι να το χουμε προχειρο, ας βαλω και σποιλερ αν και θα προτιμουσα να μην
Spoiler
κι εγώ θα προτιμούσα να σου πω ποιος το έκανε και να σε δείξω με το δάχτυλο και να γελάσουμε όλοι μαζί σου που είσαι αφελής και δεν το κατάλαβες πιο γρήγορα αλλά δεν το κάνω επειδή κοινή λογική, don't be a dick about it. μια μέρα έχει περάσει ξερωγω, δεν έχουν όλοι ελεύθερο χρόνο όταν τον έχεις εσύ, ένα κουμπάκι πατάς και είμαστε όλοι χαρούμενοι και πολιτισμένοι και δεν ανταλλάσουμε χριστοπαναγίες. :)
e?
Spoiler
Surreal ^^
Τεστ παρατηρητικότητας
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Οτι σου ειπε ο Κασριθ για τη Σανσα :p
Ακομα δεν εχω καταλαβει το ραντ της φανισμεντ σε ποιον και γιατι.
Μεταξύ μας, δε θυμάμαι καν για ποια σκηνή μιλάτε, λολ. Ποτέ δεν προσέχω τι κάνει η Sansa, παντελώς αδιάφορη (και όταν το λέω εγώ αυτό για μια κοκκινομάλλα έχει όλη τη βαρύτητα του κόσμου).
Ούτε εγώ κατάλαβα. Εκεί αναφερόταν το "σουρεάλ".
Μμμ οκ cheers.
Στην οποία περίπτωση, όμως, θα έπεφτε μαζί του ή απλά θα έχανε το κεφάλι της αργότερα. Δεν είναι ακριβώς το cunning plan δολοφονίας του βασιλιά. Περισσότερο επιπολαιότητα, απερισκεψία, πάθος της στιγμής. Επιμένω στο ανίκανη για τέτοια πράγματα.
Παντα βαζω (και θα βαζω) σποιλερ, δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου για κατι υποθετικο που εγραψα :P
Οσον αφορα το αλλο, συγγνωμη, δεν ειμαστε ολοι τοσο ευφυεις.
Την επομενη φορα θα προσπαθησω να καταλαβω ποιος σκοτωσε ποιον απο δυομιση frames που δε φαινεται καν τι παιζεται ακομα κι αν το βαλεις στο ρηπλεη.
Κατοπιν εορτης ολοι Στηβεν Χοκινς ειμαστε εδω μεσα.
αυτό το τελευταίο μεγάλη αλήθεια και επίσης στο ρηπλέη μη γελιόμαστε, δε χρειάζεται να είσαι μεγαλυφυΐα για να το δεις, πιο νιανιά δεν μπορούσαν να το κάνουν
το πόηντ μου ήταν ότι ακούστηκε σαν να κάνεις χάρη στο φόρο που βάζεις σπόηλερ, τι να πω, μπορεί να το πήρα πολύ προσωπικά και να ήθελα να πω κι εγώ τη μαλακία μου!
Οχι, ηταν πιο πολυ σαν "ειναι πιο ομορφο χωρις σποιλερ ρε γαμωτο αλλα σεβομαι οποιον δεν το εχει δει" αλλα οκ, γραπτος λογος κτλ ;)
Κατα τα αλλα στηριζουμε μαλακιες γενικα, καλο ειναι να λεει ο καθενας τη μαλακια του!
Σωτηρια οκ το δεχομαι, απλα ετσι γενικα τωρα δε μπορω να σου απαντησω για συγκεκριμενες σκηνες. Υπηρχαν και σκηνες που η γυμνια εξυπηρετουσε καποιον σκοπο και δεν ηταν καθολου περιττη.
Γενικα μιλαμε για σειρα κορυφαιου επιπεδου σε ολα τα σημεια, σκηνοθεσια, καστινγκ, σεναριο, μουσικη, κοστουμια, δρακους κτλ. Λιγο παραπανω βυζακι δεν πειραζει (!)
(κι εμενα με χαλαει λιγο το επιτηδευμενο γυμνο, αλλα ακομα περισσοτερο η ανουσια απεικονιση του καθενος ως εκφυλο/ανωμαλο/νυμφομανη. Τον Ρεντ Βαημπερ ρε παιδια? Γιατι?)
ο ρεντ βεημπερ ειναι εκφυλος/ανωμαλος/νυμφομανης
http://i.imgur.com/WNKCWGn.png
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Δεν ξερω γιατι μπηκε εκει το μ, μη ρωτας :touched:
Blitzer γαμάς το thread, η Sansa είναι ένας χαρακτήρας που εξελίσσεται, δεν είναι το ζητούμενο τι είναι ικανή να κάνει και τι όχι, ούτε η γνώμη σου για εκείνη, γιατί αν κάτι είναι στάνταρ για τη σειρά είναι πως δεν ξέρεις από που θα σου 'ρθει. Συνεχίστε με τα έξυπνα gifs, καλά ήταν.
Αυτός με τις αντάυγιες στ'αριστερα ο Tommen είναι; Έχει λιγότερο screentime και απο τον Rickon Stark μέχρι τώρα.
http://photos.toofab.com/gallery-ima...956_1__src.jpg
Onibocho ffs man
Mias kai sthn prohgoumenh periptwsh mas egrapse ston onibocho tou (den ekane edit), einai profanes oti to kanei epitides. Ignore ton ka8ystera.
Στο παραπάνω σου post τι έκανες ακριβώς;
edit:Θέλει μυαλό ρε γκαουμπιου γιατί όσοι δεν ασχολούμαστε με τα βιβλία δεν έχουμε σχεδιάγραμμα με το Λανιστερικό γεναλογικό δέντρο, ούτε ξέρουμε τι σκατά κανόνες αποφασίζει να ακολουθήσει ο Martin για τη διαδοχή ή για οτιδήποτε άλλο. Δλδ θες να μου πεις ότι ο διάδοχος θα σου ήταν προφανέστατος αν δεν το είχες διαβάσει και δεν ήξερες από το βιβλίο ποιος είναι. Ασιαπέρα ρε
Διάβασε το edit μου παραπάνω.
Epeidh den exei douleia sto periptero den xreiazetai na mas ta prhzeis edw
Ας ηρεμήσουμε.
Έγραφα τις υποθέσεις μου περί θύτη και δολοφονίας και, on a side note, τη γνώμη μου για τη Σάνσα. Πώς ακριβώς "γαμάω το θρεντ"; Αγνόησε τα περί Σάνσα. Δεν είναι δύσκολο.
Επίσης, το γαμάω ή όχι, γνώμη μου ή όχι, ξέρω ή δεν ξέρω από που θα μου'ρθει, ο συλλογισμός μου ήταν ΠΡΟΦΑΝΩΣ σωστός (και για τη Σάνσα), εφόσον επαληθεύτηκα.
Ρε ονιμπότσο σταμάτα να τα πετάς έτσι.
Spoiler
@Ονιμπότσε: Δεν έχω αναφερθεί ποτέ στο όνομά σου, απλά διασκέδαζα με τη φάση σου, αλλά θα το κάνω τώρα. Κατ'αρχάς έχεις κάνει μαλακία και το ξέρεις. Οι μισοί εδώ μέσα (οι βιβλιοπερίεργοι δε μετράνε) δεν έχουν καν ιδέα ποιο είναι το πιτσιρίκι στη φωτό. Ή ο Tommen.
2ον γενικά σε τρώει ο κώλος σου. ΞΕΡΕΙΣ τι κάνεις. Αλλά, από την άλλη, είσαι και λίγο μπερδεμένος. Κοίτα πώς λειτουργεί. Είτε τρολλάρεις, κάνεις το χαβαλέ σου, αγνοώντας ΠΑΝΤΕΛΩΣ τι θα ακούσεις. Είτε δικαιολογείσαι μετά από κάθε μαλακία που έγραψες και προσπαθείς να μην το ξανακάνεις. Το να πετάς κάτι που ΞΕΡΕΙΣ ότι θα προκαλέσει κάθε 5 ποστς και μετά να προσπαθείς να δείξεις πόσο καλός και αγαθός και αθώος είσαι, εχμ, δε δουλεύει.
εχω την εντυπωση οτι ενα ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ ΕΜΕΤΕ, θα σας εσωζε απο ανουσια πληκτρολογηση.
A δεν την αντιπαθώ (πρώτη φορά ακούω ότι είναι αντιπαθητική σε κάποιους, για να είμαι ειλικρινής). Απλά μου είναι αδιάφορη. Ίσως παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο στο σύμπαν αργότερα (ίσως και εδώ), αλλά προς το παρόν μου φαίνεται απλά αδιάφορη. Τη γνώμη μου είπα. Δε θεωρώ ότι θα μπορούσε να έχει λάβει μέρος σε οποιαδήποτε συνωμοσία. Απλά. Μπορεί να κάνω λάθος. Όσο για το "ανίκανη", νταξ, υπερέβαλα για έμφαση, πόσο καιρό βλέπτεις γραπτά μου; :P
Τονίζω ότι ΔΕΝ έχω διαβάσει τα βιβλία, οπότε κρίνω απ'ό,τι βλέπω στη σειρά μόνο. Τα έχω όλα, ωστόσο και σκοπεύω κάποια στιγμή. Είμαι κάπου στα μισά του πρώτου.