στην καλλονη 4 εξω μια μεσαQuote:
Originally Posted by freak brother
Printable View
στην καλλονη 4 εξω μια μεσαQuote:
Originally Posted by freak brother
dr. death τι ακριβώς δεν κατάλαβες απ'αυτό που έγραψα; Πες μου συγκεκριμένες λέξεις, να βοηθήσω αν μπορώ.
Xmmmm einai konta ena mhna twra.. Kai parepiptontws ton exoun steilei se ena fulakio mia bdoamdoula twra pou einai touuuuuuufa kai gamei..Quote:
Originally Posted by Dr. Death
Kallonh 1 - 1 ton phgaine xontrika..
An xreiasteite info peite ..
ειμαι μυτιληνη ρε στο 98 αδτε με αποσπαση... ζω-α-ρα ελπιζω να την ανανεωσω και να μην ξαναγυρισω πισω στην μαυριλα .Quote:
Originally Posted by .
εχω φιλους στο μηχανικο στην καλλονη και περνανε μια χαρα.
παιδιά Λήμνο πεζικό είναι καλά?
γενικά από παραμεθώριο πού είναι καλά?
Quote:
Originally Posted by Scarbaf
αυτο δεν παει αναλογα με την περιοχη παει αναλογα με την μοναδα , στην λημνο εχω φιλο και ειναι ψιλοδυσκολη μοναδα.
Swstos freak...
P.X. sth seira mou (293) fugane DB gia lhmno kai goustarane giati htan p.x. aksuristoi gia kamia bdomada, psp, playstation klp klp oxi exodous vevaia alla ta palhkaria goustaran..Einai analogws th monada, analogws thn parea, analogws to dioikhth, analogws thn epoxh pou 8a pas klp klp
Mhxaniko pantws o bro sthn Kallonh leei einai gamw, apla makria apo kentro (pou exei bgei kamposes fores kai leei oti gamei kai dernei kai tou mouniou kai partouzes kai gamhsa polla.. :D :D )
ψέμμα, ψέμμα, ψέμμα!! :evil:Quote:
Originally Posted by Entrancemperium
Lol, re einai kala muthlinh mou eipe, genika polla mounakia kai wraia magaza, kuriws foithtrigies kai tourist bebaia alla goustare (mporei epeidh prwth bdomada ebgaine monaxa Kallonh na tou fanhke h Mythlhnh Ibiza meta den xerw) :disco:
302 λελε, αναβολή και άντε γεια, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Άντε που θα κάθομαι να ασχολούμαι με σακκουλοποιήσεις, γυάλισμα, ξύρισμα, προβλεπόμενα μπέργκεν, εξαρτήσεις, φοριαμούς, επιθεωρήσεις, πορείες, βολές, θαλασσίες, υπηρεσίες, τάκους, πειθαρχίες, καψόνια, σκατουλάκια, αρχιδάκια και ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩ. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.
ωχωχ, τι έγινε ρε και τα πήρες έτσι?
Ρέηβεν λορντ είναι πάρα πολλά αυτά που με κάνανε να φτάσω στο αμήν και δεν έχω όρεξη να γράφω κατεβατά, πόσο μάλλον να τα ξαναφέρνω στη μνήμη μου. Άμα είναι να έρθεις κανα σαβ/κο προς αγιόκαμπο/βελίκα μεριά, ειδοποίησε να τα πιούμε κι από κοντά.
Εγώ μόνο μια ερώτηση έχω να κάνω: Ως πότε θα τους ανεχόμαστε;
έτυχες και σε άσχημη περίπτωση. τεσπα, τι το ψάχνεις? μήπως μπορούμε να κάνουμε και τίποτα? το ρουσφέτι στο στρατό είναι το νο1 προϊόν που έχει να προσφέρει ένας βουλευτής στους ψηφοφόρους του. αυτοί είμαστε, εδώ φτάσαμε.
οφ τοπικ: ελπίζω να αρχίσουμε να κινούμαστε λίγο προς αγιόκαμπο - ρακοπόταμο τώρα που θα μπει ιούλιος, γιατί έχουμε σαπίσει εδώ στη μέση του κάμπου.
Πολλά θα μπορούσαμε να κάνουμε, από το να προσέχουμε τι ψηφίζουμε, μέχρι το να μαζευτούμε κάμποσες χιλιάδες στρατεύσιμοι, να αρπάξουμε από μια βρεγμένη σανίδα και να πάμε να στηθούμε έξω απ'το ΥΠΕΘΑ - και θα σού'λεγα εγώ μετά αν θα άλλαζαν ή όχι τα πράγματα. Αλλά βλέπεις, έχει φτάσει η αποχαύνωση σε τέτοιο βαθμό, που ο Μεϊμαράκης βρίσκει το θράσος να μιλάει δημόσια για υποχρεωτική στράτευση στα 18, χωρίς να φοβάται μην τον σαπίσουν στο ξύλο.Quote:
μήπως μπορούμε να κάνουμε και τίποτα?
δε φουλ ειδικοδυναμιτης?
μαλακια εκανες φιλε , αν πηρες αναβολη. κατσε φαε το σκατο οσο και ναναι , θα περασει ρε.
θυμαται κανεις, αν η στρατολογια εξυπηρετει (χαχαχ) απ τις 9 το πρωι, η απ τις 10 ???
Ήρθε σ'ένα φιλαράκι σήμερα το χαρτί για το Παρανέστη Δράμας, πυροβολικό. Επειδή δε θυμάμαι τι μου λέγαν πέρυσι για αυτό το κέντρο, θυμάται κανείς;
kanoniko ksenodoxeio,ntrepesai na patiseis sta mpania(aposo thimamai prin 2 xronia)
kata talla mikro kentro giro sta 600 atoma xoraei.to klima ekei einai ligo periergo alla ok tora avgousto den tha xei provlima
Thanks for the intel.
Πηγα λοιπον στη στρατολογια και αφου επεισα τον καραβανα ταγματαρχη οτι η σαλαμινα ειναι πραγματικα μακρυα (σ.σ. 40 λεπτα απ το Ρουφ με αμαξι) και οτι τη Δευτερα ειναι λιγο κοπος να ερθω (βασικα πειστηκε απο μονος του, ειναι και ταγματαρχης στρατου, γαμω την γεωγραφια που δεν ξερεις) αποφασισε να μου εκδοσει σημερα το πιστοποιητικο και οχι τη Δευτερα (σ.σ.2 το πιστοποιητικο Α, για οσους ξερουν, απαιτει χρονο εκδοσης γυρω στα 8μιση λεπτα)
υ.γ. Μετα απο 10 χρονια δυνητικης καριερας (απ το πρωτο χαρτι καπου το 98) στο Πυροβολικο, απο σημερα ο ΣΤΡΑΤΟΣ μας με εχει επιλεξει για ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙΣ.
Θα φανε γλαρο, ελπιζω, αλλα λεμε τι θα γινει αν δεν.
χου.
pote parousiazesai?
vasika 3erei kaneis poies einai oi periodoi stis opoies mpainei kapoios?
Epishs 3erete poso kairo prin prepei na kopei h anavolh?
φεβρουαριος, μαιος, αυγουστος και νοεμβριος
τωρα για ποτε να κοψεις την αναβολη
εγω για να μπω φεβρουαριο την ειχα κοψει τον προηγουμενο οκτωβρη
Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Δικός μας.
Που υπηρετησες? Τοσο μαυριλα εκει που σουν filoc ?Quote:
Originally Posted by The_Fool
Εδω στην 156 Εβρο, σηψη απο υπηρεσιες. 10-1. 15-1. Ουτε η καινουρια σειρα
μας εσωσε. Αντε να βγουν οι μεταθεσεις των 302!!
Γαμωσειρης Neue regel :twisted:
222 Κ.Σ.
Έκανα δήλωση αναβολής τον Νοέμβριο. Ακόμα δεν έχει περαστεί.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Τα κουμπιούτερς ακόμα δε τα μάθανε;
Έχεις να φας καλά την πούτσα της καλαμάτας μικρέ μου διαβιβαστή. Εγώ ο μαλάκας έχω μείνει και για ειδικότητα και σε δυο βδομαδούλες την κοπανάω για 50ΛΔΒ στο σουφλί. Αν ξέρει κανένας κανένα info για σουφλί και λόχο διαβιβάσεων ας ρίξει. Α και κάτι άλλο! Mitsmann αν παρουσιαστείς ΚΕΔΒ να πας 3ο Λόχο. Αυτά.
Μιτς , μην ερθεις Μυτιληνη για διαβιβαστης... 10-1 τους παει.
Αυτο το θρεντ ειναι το πλεον καταλληλο αν θελει κανεις να μαθει μια εξτρα γλωσσα για το βιογραφικο του.
Απ'το κακό στο χειρότερο ε; :PQuote:
Originally Posted by Coil
Σοβαρά τώρα, η 50στή είναι από τις πλέον μάχιμες ταξιαρχίες. Σειρούλα μου πήγε εκεί για να απολυθεί(προβλεπόμενο 5μηνο δηλαδή, τι να απολυθεί) και μόλις τέλειωσε η βδομάδα προσαρμογής ανακάλυψε τι εστί στρατός. Πράγματα που είχε να τα κάνει από το κέντρο(ως κέντρο το ΚΕΔΒ, όχι ως ΕΚΕ). Το πρόγραμμα πάει κάπως έτσι: 2 βδομαδούλες σκηνάκια, ΣΚ πίσω, βδομάδα βολών, ΣΚ πίσω, βδομάδα πλωτά, ΣΚ πίσω, όλα αυτά σκέψου τα με repeat. Εκτός αν άλλαξε ο μάχιμος ταξίαρχος και ηρέμησαν τα πράγματα, που πολύ το αμφιβάλλω. Έπαιζαν βαρβάτες άδειες βέβαια, αλλά και πάλι προτιμώ εμπλοκή και ξύσιμο παρά μάχιμα πράγματα και 1-1 με αβέρτα άγραφες.
Το θέμα είναι ότι κλασσικά μπορείς να καβατζωθείς λόγω ειδικότητας κάπου και να είσαι σερί κωλυόμενος για αυτά τα μάχιμα(κανά ΚΕΠΙΚ, κανά ερμή αν έχουν στην ταξιαρχία και χρειάζεται επίβλεψη κλπ κλπ). Βέβαια ως ψαρούλης μην περιμένεις να τα κάνεις αυτά τώρα. Επ'ώμου σκοπέτο εντός και τρέξιμο σε όλες τις ασκήσεις. Εκτός αν είσαι τόσο βύσμα και πέσει τηλέφωνο σε κανά δίκα και σε καβατζώσει. Από την άλλη, αν ήσουν βύσμα, δε θα πήγαινες Σουφλί. 1000 φορές τίποτα Φέρρες ή κυρίως στις ταξιαρχίες της Αλεξ/πολης(πόσο μάλλον της Κομοτηνής) παρά Σουφλί. Από τα της γκάτζας είναι μάλλον το 2ο χειρότερο για ΔΒ μετά το τιμημένο 479 του σώματος.
ΥΓ: Τι ειδικότητα πήρες; Αν είσαι ΧΑΜ ή τίποτα ΧΑΤΟΑ δε θα είναι καλά πάντως. :P
ΥΥΓ: Ε μη μου λες πούτσα την Καλαμάτα σαν ΕΚΕ πάντως. Ότι ήταν ήταν μέχρι να φύγουν οι πολλοί.
ΕΝΤΙΤ: Βασικά μαλακία, είχε κρίσεις το Μάρτη νομίζω άρα παίζει να έχουν αλλάξει πολλά, παίζει βέβαια να μην έχει αλλάξει και τίποτα. Προς το καλύτερο ή το χειρότερο δεν ξέρω, θα πας και θα δεις.
Εγώ πάω σαν Χειριστής Ψηφιακών Τερματικών Συστημάτων Κρυπτογράφησης. το κέντρο όντως ήταν πούτσα. 3 φορές στίβο μάχης επί 3 φορές με όπλα και όλα τα ψιψιψώνια, 2 πορείες μια μέσα στον ήλιο 12 km και μια απογευματινή 7km, Πυρ και κίνηση στις πέτρες άπειρο τέντωμα και φάκελος 50χ50 και κρατήσεις γάμισε τα. Τα ΕΚΕ πολύ ποιο χαλαρά και απο πλευράς κόσμου πολυ γαμώ. Να φανταστείς στα σκαλιά του λόχου παίζονται παρτίδες σκάκι με κοινό που παρακολουθεί το παιχνίδι, λογοτεχνία και τέτοια κουλά. Μέσος Όρος ηλικίας στην ειδικότητα τα 27. Αν τώρα στο Σουφλί θέλουν να κάνουν και το λόχο διαβιβαστών τρελά μαχίμια τότε νταξ.. Πόσους μήνες είναι στο σουφλί η παραμεθώριος και επίσης τις άδειες του κλεντρου τις γράφουν τελικά ή μούφες? (Group ΣΚ)
ωραια τα λετε.
Tα group ΣΚ 1, 2 ή 3 (αναλογα το κεντρο ) απ'οσο ξερω δε γραφονται.Quote:
Πόσους μήνες είναι στο σουφλί η παραμεθώριος και επίσης τις άδειες του κλεντρου τις γράφουν τελικά ή μούφες? (Group ΣΚ)
Σουφλι κανονικα 5 μηνες παραμεθοριος. (για 12-μηνο).
Αν εισαι 9-μηνο τοτε αμεταθετος εκει.
εδω ευτυχως μετα τα σχοινακια, μονο 1 φορα τη βδομαδα περναμε στιβο μαχης. :twisted:Quote:
3 φορές στίβο μάχης επί 3 φορές με όπλα και όλα τα ψιψιψώνια
Γενικα μακρυα απο Σουφλι και γκατζολια. :!:
Θα χάσουμε άλλα δώδεκα κιλά... Ο στρατός είναι για τις γυναίκες αδυνάτισμα και μαύρισμα και μαθαίνουν να κάνουν και καμμιά δουλειά..
Αδυνάτισμα μόνο τους πρώτους μήνες. Γιατί τους τελευταίους θα πάρεις τόσα κιλά, που θα φύγεις βαρύτερος απ' όσο ήδουν όταν μπήκες (κανόνας με ελάχιστες έως μηδέν εξαιρέσεις, θα με επιβεβαιώσουν και οι υπόλοιποι που το έχουν βιώσει).
έντιτ: Επίσης, τι του λέτε του Μίτσμανν "μην πας εκεί", "να πας 3ο λόχο" κ.λπ. Μηπως αυτός θα διαλέξει πού θα πάει;
vasika ego eixa parei meta ton strato,2-3 mines 16 kila :DQuote:
Originally Posted by eleventh guardian
+10 κιλά. True story.
μπήκα 103κιλα στις 7/11 και στις 3/4 ήμουν 91.
μετά πήγα σε φυλάκιο, από 26/5 μέχρι 3/11.\
απολύθηκα 108κιλά.
χέβι.
Καλαμάτα από όσο ξέρω εγώ τα γράφουν όλα. ΟΛΑ όμως. Γιατί πολύ απλά έτσι λέει ο δίκας του τάγματος εκεί(αν είναι ακόμα αυτός που ήταν και πέρυσι).Quote:
Originally Posted by Neue regel
Επίσης κάτι ακουγόταν για 6μηνη παραμεθώριο, αλλά αυτό δεν ξέρω αν ισχύει από τώρα.
Επίσης κάτι που πρέπει να ξέρεις Coil είναι ότι για την ειδικότητα που παίρνεις δεν υπάρχει εγγύηση ότι αυτό θα κάνεις. Μην περιμένεις δηλαδή αραλίκι σε ΚΕΠΙΚ από τη πρώτη μέρα επειδή είσαι ΧΨΤΚΣ. Είναι κανόνας να πήξεις λίγο στο σκοπέτο/περίπολο/ότι θες μέχρι να φύγει η σειρά απολύσεως/μεταθέσεως από τη μονάδα και να μπορείς πλέον να ελπίζεις σε υπηρεσίες στο ΚΕΠΙΚ.
Όσο για το θέλουν να κάνουν τους διαβιβαστές τρελά μαχίμια που λες στο Σουφλί, αν το θέλουν το κάνουν οπουδήποτε. Μην σου πω τι παίζει στην 71 Α/Μ ή στον Βόλο πχ, καθώς και φυσικά στο τιμημένο 479 του σώματος.
ΥΓ: Ο στρατός δεν είναι για τις γυναίκες, τουλάχιστον όσο αφορά το μαύρισμα. Αυτές έχουν ήδη μουνάκι, σε αντίθεση με τον μέσο φαντάρο. :P
ΥΥΓ: +8 κιλά εγώ. Βασικά έφυγα από ΚΕΔΒ με -10, στο ΕΚΕ έχασα άλλα 3-4(ως κάποιο σημείο ήταν και επιλογή μου) αλλά στο φινάλε τα κατέστρεψα όλα στα φυλάκια που έτρωγα όλη μέρα γιατί δεν είχα τι να κάνω. Αυτό, και επειδή έμαθα να μαγειρεύω και 2-3 φαγητά εκεί οπότε το μισό το έτρωγα κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. :P
Πολύ σώστος για τα κιλά...Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΣΟΥΦΛΙ
ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ
Επίσης, η 50 είναι γιώτα και μην ακούω παπάτζες μαχιμιλίκια, για τραβάτε 7η όταν ταξμαν ήταν εκείνος ο μπασμένος ο καταδρομέας (ευτυχώς τώρα είναι Θεσ/νικη) να δείτε γλύκα ...