Eprepe na uparxei allo thread na ta grapseis alla telos panton... volepsou edo...
Printable View
Eprepe na uparxei allo thread na ta grapseis alla telos panton... volepsou edo...
:moutza:
Φιλαράκο , έχουμε Ριβάλντο.Έχετε παπαρομούτρηδες-σε στυλ κάνω ένα παιχνίδι και μετά αφήνω φαβορίτες-Είμαι ο παικταράς από Λατινική Αμερική - Είμαι 2 Ριβάλντο - Γκονζάλες.
Έχετε θέσει ως σημείο αναφοράς για οποιαδήποτε κινησή σας τον Ολυμπιακό μίζεροι,παραδεχτείτε το.
Εντιτ : Στον πουτσφορκ πάει.
Quote:
Originally Posted by Antrikos
Δηλαδή εσείς δεν έχετε ως σημείο αναφοράς σε ότι κάνετε τον Παναθηναϊκό;
Όχι.
kiomws
kai poly perissotero malista :D
http://www.contra.gr/images/nilson0108.jpg
"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή Σουηδό ποδοσφαιριστή Μίκαελ Νίλσον"
evives :beerz:
h aek exei kone
o kone phre to 10 :shock:
portigio kai karagkounh ston olympiako deinoun oi gavrikes efhmerides
:P
parte oloi thn omada twn losers tou 3-0
mallon exoun ksefygei kai grafoun oti na'nai pleon:
SportDay:
leei nai o Iversen, :?
Endiaferon gia Portigio
Prwta8litis:
Symfwnia me Ntragkoutinovits,
Portigio etoimos gia 8rilo,
paizei gera o Ntani,
xalase tou Iversen :?
Fws:
Megalo mpam me Karagkouni,
Mistirio me Iversen,
Tria fax gia Portigio xwris protasi omws,
Solid: Oute o 8eos kserei gia tis metagrafes
Goalnews:
O manager tou Portigio dilwse oti vlepei Olympiako
[edit] hahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: , enw o swkratis ta exei valei me tin sportday
Quote:
Για τους Τύπους...
Εναντίον καθημερινής αθλητικής εφημερίδας καταφέρθηκε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αφορμή συγκεκριμένα δημοσιεύματα, τα οποία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο κείμενο, προκαλούν σύγχυση και παραπληροφορούν μεγάλη μερίδα φίλων των Πειραιωτών. Τονίζεται δε πως σε περίπτωση που υπάρξει συνέχεια όλων των παραπάνω η διοίκηση μέσω κάθε νόμιμης οδού θα επιδιώξει να διασφαλιστεί.
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης
"Για πολλοστή φορά, το τελευταίο διάστημα, η εφημερίδα SPORTDAY προσπαθεί με δημοσιεύματά της -ανακάλυψε σήμερα "σούπερ πρόταση στον Ίβερσεν"- τα οποία στηρίζονται σε δήθεν έγκυρες πληροφορίες, να δημιουργήσει σύγχυση στους φιλάθλους του Ολυμπιακού και ταυτόχρονα να προκαλέσει με αυτόν τον τρόπο διάφορα προβλήματα στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Δεν θεωρούμε πλέον -καθώς το φαινόμενο είναι επαναλαμβανόμενο- ότι τα διάφορα ψευδή δημοσιεύματα της συγκεκριμένης εφημερίδας είναι "αθώα" και γι' αυτό ο Ολυμπιακός θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες, προκειμένου να προστατεύσει την ομάδα του και τον κόσμο του από την παραπληροφόρηση".
pigi: contra.gr
8eo 8eo 8eo 8eo de se lene
keria keria keria de sou kaine klpklpklp
swkrath esy super star
to sabbato to sportime elege gia saviola,figo,ronaldo kai kaka(ths milan)
eleos
:)
to brhkan paixnidi re mlk
erxomaste poutanes
http://www.contra.gr/images/pao_parousiasi_3.jpg
http://www.contra.gr/images/pao_parousiasi_3.jpg
Οι δηλώσεις
Φλάβιο Κονσεϊσάο: "Χρειάστηκε μεγάλο διάστημα να τελειώσει το θέμα της μετακίνησής μου στον Παναθηναϊκό. Ευτυχώς όλα τέλειωσαν ομαλά και τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα".
Ιγκορ Μπίσκαν: "Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Σίγουρα το γεγονός ότι ήλθαν πολλοί νέοι παίκτες κάνει πιο δύσκολη την προσαρμογή, όμως σε αυτόν τον τομέα περιμένουμε τη βοήθεια των παλαιών παικτών".
Αντονι Σέριτς: "Μετά από τρεις εβδομάδες σκληρής προετοιμασίας, όλα πηγαίνουν πολύ καλά. Ανυπομονώ για τους αγώνες με τους Πολωνούς".
Μίκαελ Νίλσον: "Ανυπομονώ να παίξω για τον Παναθηναϊκό"
Γιώργος Θεοδωρίδης: "Ευχαριστώ τους διοικούντες που μου εμπιστεύτηκαν μια θέση στο νέο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Όποτε μου ζητηθεί να παίξω, θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων του".
Auto to teleutaio to malakismeno na spasei kai ta 2 podia tou.
Auta.