Hey, χρόνια σου πολλά κι από δω.
Printable View
Hey, χρόνια σου πολλά κι από δω.
Να'στε καλά ρε παιδιά. Θενκς.
Xρόνια πολλά ε!
Χρονια Πολλα και καλα με φωτογραφιες και πτυχιακες και γενικοτερα με ο,τι γουσταρεις εσυ!
Επισης πολυχρωμη και εντοιχισμενη :pink:
Χρόνια πολλα και καλά τελειώματα, δεσποινίς.
δεν τα πάω καλά με τις ευχές ... ωστόσο
Spoiler
ήρθε η σπιτονοικοκυρά και είπε να τα μαζέψω. ιδιοκατοίκηση λέει.
νομικά πόσο χρόνο έχω να βρω άλλο;
το συμβόλαιο έχει λήξει και μετά απλά συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε την "συνεργασία" μας. και οι αυξήσεις και όλα γινόντουσαν κανονικά. το μισθωτήριο το έχω μπροστά μου και δε γράφει κάτι σχετικό για χρονικό περιθώριο σε περίπτωση πούλου.
Αν μπορείς να περιμένεις μέχρι αύριο, θα ρωτήσω στα μαθήματα και θα σου πω τι ισχύει ακριβώς. Πάντως αν σου πετάξει καμιά βλακεία ότι από τη στιγμή που έχει λήξει το συμβόλαιο κάνει ό,τι γουστάρει, να ξέρεις ότι δεν ισχύει
πούλο. γι αυτό πάντα υπογράφουμε συμβόλαια.
πούλο για εκείνη, όχι τον rfo, γιατί...
μπορείς να την "εκβιάσεις" και να κάτσεις όσο καιρό θες ακόμα, όταν δεν υπάρχει μισθωτήριο ο παράνομος είναι ο ιδιοκτήτης.
ρώτησα τώρα τη μάνα μου που ασχολείται με τέτοια και λέει δεν υπάρχει νόμιμος χρόνος γιατί απλά δεν μπορείς να διώξεις τον άλλον για ιδιοκατοίκηση, τουλάχιστον στα 3 χρόνια του συμβολαίου (2+1 παράταση), μόνο με νομικά μέτρα.
οπότε ρώτα τη πόσο σου δίνει και μετά παίζεις μπάλα, την κάνεις ό,τι θες.
Με σχετική επιφύλαξη (μέχρι αύριο) μπορώ να σου πω ότι το πιθανότερο είναι ότι το συμβόλαιο ισχύει κανονικά. Νομικά υπάρχει η έννοια της προφορικής σύμβασης η οποία ορίζει τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις με τη γραπτή. Κοινώς, μπορεί να μην έχετε υπογράψει νέο συμβόλαιο αλλά αφού εξακολουθείτε και οι δυο να κάνετε χρήση των όρων του προηγούμενου, αυτό ισχύει κανονικά. Προσοχή, δεν εννοώ ότι ανανεώνεται το προηγούμενο στο θέμα του χρόνου, μπορεί να σου ζητήσει να φύγεις ή εσύ να φύγεις από μόνος σου, αλλά αν δε την πληρώσεις ή αν διαλύσεις το σπίτι δε μπορείς να επικαλεστείς την ανυπαρξία συμβολαίου. Κοινώς, μέχρι να διακοπεί η (προφορική έστω) σύμβαση δεσμεύεστε και οι δυο.
Θα ρωτήσω αύριο για τα περιθώρια που έχεις για να φύγεις όπως και για τα υπόλοιπα γιατί μπορεί να λέω μαλακίες και για τα ενοίκια να ισχύει κάτι εντελώς διαφορετικό.