τον τεν κάτε δεν τον ανέφερα εγώ... ξεκολλήστε. οι "νοσταλγοί" μετά τις πρώτες στραβές άρχισαν να τον αναπολούν.
προσωπικά, είπα ότι ως τώρα περίμενα περισσότερα από τον νιόπλια, όχι να φύγει. 3 επίσημα ματς είδαμε + 1 με τη μπάρτσα. άλλους τους αντέξαμε 1,5 και 2 χρόνια. αν θυμάμαι καλά πριν λίγες σελίδες είπα κατά λέξη ότι και ο τωρινός προπονητής πρέπει να κριθεί "εν καιρώ" και διευκρινίζω τώρα: σε ορίζοντα χρόνου αντίστοιχο με τον προηγούμενο. οπότε pls μη διαστρεβλώνεις αυτά που γράφω κ μη δημιουργείς εντυπώσεις με μόνο πάτημα την αντιπάθειά μου προς τον άνθρωπο τεν κάτε (όχι το βοηθό προπονητή τεν κάτε ε? ούτε είπα πουθενά για "καμμένη γη", ίσα ίσα κάθε φορά τονίζω το πόσο καλά προπονημένη ήταν η ομάδα για να αποφύγω ακριβώς τέτοιες καταστάσεις).
ο χίντινγκ είναι ένα υποθετικό όνομα που θα με ικανοποιούσε να δω στον ΠΑΟ, μιας και αναφέρθηκε ότι κάποια στιγμή πρέπει να βρεθεί ο αντίστοιχος ομπράντοβιτς και αφού με ρώτησες. γενικά, τα χαρακτηριστικά που θέλω σε ένα προπονητή είναι να μπορεί να ελίσσεται σε σχήματα ανάλογα με την ομάδα που προπονεί και το υλικό που έχει και να μην έχει κολλήματα.
ΥΓ. ώρες ώρες έχω την εντύπωση ότι τσάμπα γράφω... :?