Re: THE OMG-ENTELWS-OFFICIAL OFF TOPIC THREAD.
ζηλεύω το μπλε των μαλλιών της :(
τέλος πάντων, πήγα στον γιατρό πριν κ μου έχωσε άλλες 10 μερες ακινησίας [γαμώ]
από τότε έχω τσακωθεί με την φίλη μου που με πήγε στον γιατρό
με την αδερφή μου που της έλεγα πως τσακώθηκα με την φίλη
κ με την αδερφή της φίλης μου που την πείρα να της πω πως τσακώθηκα με τις άλλες δυο.
ελεος!
:?
τελικα εγινε το παιχνιδι?
ΛΑΙΔΗ-NTI
τώρα μπήκες κι εδώ μπας και "τσιμπήσεις" το επόμενό σου θύμα; :D :D
μπα αν θέλω να τσακωθώ εδώ θα στείλω κανα πμ, για να το δείτε κ εσείς εν καιρό.
για πείτε λίγο ρε παλουκάρια τι πουστιά έχει παιχτεί
ανοίγω Οπερα και ΟΛΑ τα site είναι στα αλαμπουρνέζικα αντι για ελληνικά - εκτός φυσικά απτο ER
WTF?
edit:
το encoding το άλλαξα,έβαλα Greek αλλά πάλι τπτ
Kalt ποια είναι η γκόμενα;
καρότε βάλτο στο automatic selection να ξεμπερδεύεις...
Quote:
Originally Posted by Sotos_The_Tequiler
καρότε βάλτο στο automatic selection να ξεμπερδεύεις...
ναι ρε εκεί είναι πάντα
η φάση είναι ότι στα μισά φόρουμς και sites που μπαίνω όλα είναι καλά (πχ ER,adslgr,Hotmail) και στα μισά είναι σκατά (GTvS,sport24)
παράτα τον όπερα και βάλε την αλεπού ρε...
ταρίφας, περίπου 180 χρονών, ανάμεσα από διάφορες άλλες αηδίες που μου είπε, μου έλεγε ότι η γκόμενα έχει κλειστό το κινητό από το απόγευμα και δε μπορεί να τη βρει και "να να δες" - την πήρε τηλέφωνο, το έβαλε σε ανοιχτή ακρόαση για να δω ότι μπαίνει στον τηλεφωνητή, αλλά το έγειρε πολύ πισω το τηλέφωνο με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι η οθόνη έγραφε "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ".
Κρίμα, κρίμα που βραχυκύκλωσα στο τέλος και δεν απαίτησα να μην πληρώσω. Κατηγορώ τον εαυτό μου.
Καταλαβαινω γιατι, σιχαμενοι αλλωστε οι ταριφες, αλλα δεν ειναι βασιμος λογος για να μην πληρωσεις.
Κι εδω μεσα μπορει να πετυχεις ποστ Καντιρου και δε σε παει και στο σπιτι σου, αλλα μπαινεις.
άμα είχε πρόβλημα, ας πηγαίναμε στο αστυνομικό τμήμα να τους πει κι εκεί αυτά που έλεγε σε μένα.
είμαι γαμάτη όταν τα λέω σε ένα φόρουμ μία ώρα μετά από την ώρα που έπρεπε, δυναμική και σούπερ-ουάου.
Ε ενταξει, κι εγω εχω μετανιωσει που δεν εχω χαραξει αυτοκινητα ταριφων κτλ, αλλα απλα πλεον δεν μπαινω σε ταξι, προτιμω να αγγαρεψω φιλο ή να περπατησω μιαμιση ωρα. Πως θα γινει να με κανει ο Ντραγκονλορντ μπαν για 36 ωρες μεχρι να γραψω το επομενο μαθημα και τελευταιο για πτυχιο?
Quote:
Originally Posted by Weiss
ταρίφας, περίπου 180 χρονών, ανάμεσα από διάφορες άλλες αηδίες που μου είπε, μου έλεγε ότι η γκόμενα έχει κλειστό το κινητό από το απόγευμα και δε μπορεί να τη βρει και "να να δες" - την πήρε τηλέφωνο, το έβαλε σε ανοιχτή ακρόαση για να δω ότι μπαίνει στον τηλεφωνητή, αλλά το έγειρε πολύ πισω το τηλέφωνο με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι η οθόνη έγραφε "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ".
Κρίμα, κρίμα που βραχυκύκλωσα στο τέλος και δεν απαίτησα να μην πληρώσω. Κατηγορώ τον εαυτό μου.
Καλα και εμενα μια φορα ενας ταριφας μου ελεγε για βρωμοτουρκους και για βρωμοαλβανους.
Κριμα,κριμα που βραχυκυκλωσα στο τελος και δεν τον εστειλα στη πηγαδα να συναντησει τον παππου του.
Quote:
Originally Posted by geologiko_karoto
Kalt ποια είναι η γκόμενα;
Oriste arxige mou
http://suicidegirls.com/girls/antigone/