Ή, αν θες να είσαι σωστός χίψτερ, ρίχ' το στο urbex και απλώς καβάτζωσε από 'κει ό,τι βρεις.
Printable View
Ή, αν θες να είσαι σωστός χίψτερ, ρίχ' το στο urbex και απλώς καβάτζωσε από 'κει ό,τι βρεις.
Το χω ψάξει το θέμα στο ιντερνετς, έχω βρει διάφορες μεγάλες μονάδες που παράγουν σωλήνες για υδραυλικά κλπ (αυτό πχ), το πρόβλημα μου είναι ότι βαριέμαι λιγάκι να κάτσω να βγάλω άκρη στους καταλόγους τους γιατί είναι τεχνικοί και σε πολλές περιπτώσεις αν δε το δεις δεν καταλαβαίνεις εύκολα σε τι ακριβώς τύπο μετάλου αναφέρεται. Επίσης έχω την αίσθηση ότι
Δεν έχω χρόνο δυστυχώς για URBEX αν και νομίζω ότι με ρετάλια δεν κάνεις δουλειά.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με τον τύπο μετάλλου, γιατί το μέταλλο είναι στάνταρ, αλλάζει η διάμετρος του σωλήνα.
Εκτός αν λες για τους τύπους σωλήνων. Για τη χρήση που τους θες τους απλούς κατασκευών θες, σαν αυτούς που περνάει το γκάζι.
Σε αυτό που έστειλες είσαι κάπου εδώ
Δεν βγάζω άκρη αν οι ίντσες που δίνει στην διάμετρο είναι εσωτερική ή εξωτερική.
Με ρετάλια αν έχεις όρεξη κάνεις καλή δουλεια. Αν θές πχ ένα κομμάτι 2 μέτρα ενώνεις 2 κομμάτια του ενός. Το αποτέλεσμα είναι πιο diy. Θα πήξεις στους συνδέσμους βέβαια, αλλά μπορεί να στα δώσει και ψιλό τζάμπα.
Στο συγκεκριμένο πχ δεν γνωρίζω τι διαφορά έχει η ετικέτα Μάυρος-Κίτρινος ή Μαύρος Κόκκινος κλπ, και αν βγάλεις άκρη με τα υπόλοιπα εξαρτήματα για τη συναρμολόγηση, φλάντζες, γωνίες, μαστούς κλπ, το ερώτημα είναι: Λένε ότι πουλάνε τους σωλήνες με το μέτρο, άραγε σου κόβουν συγκεκριμένα μεγέθη και σου βάζουν και σπείρωμα;
Θα παίξω μερικά τηλεφωνάκια τη Δευτέρα και θα επανέλθω με περισσότερα info και ίσως ένα μινι τουτοριαλ. Το προτζεκτ είναι πολύ ωραίο και φτιάχνεις γαμιστερά πράγματα απο ό,τι βλέπω εδώ και εκεί.
Με τα χρώματα ξεχωρίζουν την εφαρμογή του σωλήνα, συνήθως σε εσωτερική πίεση δικτύου. Δεν σε νοιάζει αυτό γιατί τους θες για στηριξη και πας στον φθηνότερο.
Σε τέτοια συνήθως πουλάνε μια ελάχιστη ποσότητα, ανάλογα τη συσκευασία της κάθε εταιρίας.
Πας στα βαθιά πάντως κατευθείαν μην περιοριζόμενος σε συνδεσμους και γωνίες.
Δες μια και το έντιτ που έκανα.
Ε ότι οι σύνδεσμοι και οι γωνίες είναι και καλα πιο εύκολες στη συνδεσμολογία, επειδή είσαι σε ίδια διατομή σωλήνων.
Αν βρεις περισσότερες πληροφορίες και τιμές, ικονοκλαστ, πες γιατί ήθελα να φτιάξω κι εγώ κάτι τέτοιο, αλλά δεν έχω βρει τον χρόνο να ασχοληθώ.
kapoies fores sti zwi ftaneis sto simeio pou mporeis na peis "eimai petiximenos", "ftouraw", "metraw", "ta katafera", "eimai antras", "exw megalo pouli"
e egw as poume exw pleon MUSIC ROOM
http://i127.photobucket.com/albums/p...pszviqfhyj.jpg
edit: egw postara oxi to mwro
Σε βολεύουν τα gnedby τόσο; Ταλαιπωρία όταν προσθέτεις cd δεν είναι;
Πινκ κατά τα άλλα.
Έχεις τσιγάρα στον τοίχο!
Εγώ έχω βολευτεί με billy και τα έξτρα ράφια του. Κατά τα άλλα είναι σα να βλέπω το δικό μου δωμάτιο, μέχρι και ίδια καρέκλα χαχαχ
Πήγα να πω ότι λείπει μια καλή πολυθρόνα μπροστά στο παράθυρο για να αράζεις και μετά πρόσεξα ότι έχεις μια τέτοια κάτω δεξιά
http://www.ikea.com/PIAimages/55439_PE160525_S3.JPG
που είναι ότι πρέπει για άραγμα :)