Καταλαβαίνεις την ειρωνία, μιας και αυτό είναι το πιο άχρηστο σχόλιο σε όλο το thread, ε;
Printable View
Δεν τις είδα πουθενά αυτές και θα ήθελα πάρα πολύ να τις διαβάσω ή να τις δω σε βίντεο (όχι μεταφερμένες από δημοσιογράφους). Δηλαδή κάποιοι περιέλουζαν με βενζίνη ένα κτήριο από ένα σπασμένο παράθυρο ενώ τους έλεγαν οι από μέσα "άσε με να βγω έξω" και αυτοί έλεγαν "όχι". Αν όντως ισχύει αυτό, ναι, μιλάμε για δολοφονία. Πηγή παρακαλώ και ανακαλώ επιτόπου.
Υποτίθεται αναμένουμε εισαγγελική άδεια για τη δημοσίευση των βίντεο από τις κάμερες των κτηρίων. Θα δούμε λοιπόν.
Αυτες τις μαρτυριες που τις ειδες? Στο τροκτικο?
Εγώ την πιστεύω τη Faith fail πάντως, φίλος μου που ήταν εκεί δίπλα άκουσε πεντακάθαρα έναν από τους κουκουλοφόρους να γελάει χαιρέκακα όταν είδε τους υπαλλήλους μέσα, ενώ κάτι είπε και για "πουτσοψωλίδια δρακονιανών" αλλά δε το έπιασε ολόκληρο ο φίλος μου οπότε δεν ξέρω να σας πω τι ακριβώς είπε.
Που τις είδες τις μαρτυρίες αυτές σε ρωτάνε ρε πεταμένο τσόλι. Φέρε μισή πηγή, μη φέρεις ολόκληρη.
Που τις διαβασες/ειδες/ακουσες? ΑΥΤΟ σε ρωταω, χεσε το τρωκτικο (και το καθε ασφαλιτικο μπλογκ).
δεν εννοω αυτο ρε κοπανε. στην πλακα ειναι το ποστ.
γενικα, κριμα παντως. κριμα για ολους τους ηλιθιους που θα παραιτηθουν απ' τους αγωνες, κριμα που τα μηντια εχουν ακομα τοση επιρροη, κριμα που τα μυαλα του κοσμου δεν δουλευουν, κριμα για τα τσοκαρα τυπου φιμπους και φεηθφεηλς που δεν ξερουν που τους παν τα τεσσερα και περισσοτερο κριμα που ολο αυτο εγινε επι πτωματων. σας αξιζει ο ραγιαδισμος σας, ειναι σιγουρο πλεον. εμεις τι φταιξαμε δεν ξερω.
α μπλογκ οκ, καλά κατάλαβα?
λοιπόν, βγήκαν επώνυμα στις κάμερες υπάλληλοι-αυτόπτες μαρτυρες του Ιανού (παραδίπλα στη μαρφιν) και τα είπαν στις καμερες. Τα έδειχνε χτες. Όλοι τα είδανε. Τους κάλεσαν στον εισαγγελέα και ταυτίζονται με όσα είπαν οι υπάλληλοι της μαρφιν. Αναμένουμε τη δημοσίευσή τους.
απο που κι ως που ο ιανος ειναι "παραδιπλα στην μαρφιν" να καταλαβω δηλαδη.
Χαχαχαχαχ, απ' τον έκτο κατευθείαν η FaithFalls.