ιαβα αν θες ποσταρε κανενα ανεκδοτο.αλλιως σκασε
Printable View
ιαβα αν θες ποσταρε κανενα ανεκδοτο.αλλιως σκασε
Οταν καμια φορα βαριεμαι παω απο θεατρο σε θεατρο, μενω 5 λεπτα στο καθενα και μετα φευγω.
- Γιατι ;
- Μ'αρεσει να αλλαζω παραστασεις ....
What goes vouf! vouf! BOUM! ?
Spoiler
Ήρθε η ώρα λοιπόν:
Quote:
A pregnant woman from Virginia was involved in a car accident and, while in the hospital, she fell into a coma. When she awoke days later, the woman noticed that she was no longer carrying a child, and asked, "Doc, what happened to my baby!"
The doctor replied, "Ma'am, you've had twins! You're the proud mother of a handsome baby boy and a beautiful baby girl. Also, you should know that while you were in a coma, your brother named the children for you."
"Oh, no!" shrieked the woman. "Not my brother! He's not really all together, if you know what I mean!"
The doctor replied, "Well, ma'am, your brother named your daughter Denise."
"Oh, that's no so bad," smiled the woman. Then, hesitantly, she asked, "What's the boy's name?"
Spoiler
Παίδες για να τελειώνει όλη αυτή η μαλακία που δημιούργησα.. Δεν με ενδιαφέρει αν τρώω μούτζες. Καλά κάνω και τρώω μούτζες αν τα ανέκδοτα που λέω είναι ελεεινά. Ποστάρω ανέκδοτα που γουστάρω, γιατί γουστάρω την όλη διαδικασία, πχ να κάτσω να γράψω ένα ανέκδοτο που "λέγεται" και δε γράφεται, όσο καλύτερα γίνεται. Εγώ αναφέρθηκα σε κλικες όχι λόγω μούτζας. Προφανώς και τα ανέκδοτά μου δεν αρέσουν. Αναφέρθηκα, όμως, σε ποστ "παλιών" που χωρίς να λένε τίποτα απλά κερίζουν πινκ. Το να μη γουστάρει κάποιος το ανέκδοτο μου είναι λογικό, το να μου τη λέει επειδή δεν του άρεσε το ανέκδοτο που έγραψα, ε αυτό δεν το βρήκα λογικό. Τα περισσότερα σχόλια που διάβασα ήταν "τα ανέκδοτα που λες είναι μαλακίες γι'αυτό τρως μούτζες".. δε διαφωνώ, απλά άλλο ήταν το πρόβλημα μου. Αυτά.. ας επιστρέψουμε on topic τώρα με κάνα ανέκδοτο και ας λήξει αυτό το θέμα.
βασικα εμεις οι κοντοι σε μουτζωνουμε λογω κομπλεξ χωρις να διαβαζουμε καν το ανεκδοτο
-μπαμπα ,μπαμπααα ,τι θα μου παρεις τα χριστουγεννα ???
-τα λεφτα απ τα καλαντα !
ψηλέ χαλάρωσε και μην το αναλύεις τόσο πολύ, είναι πιο απλό απ'όσο φαντάζεσαι, και βρες και κανα καλό να κάνομε τζέρτζελα.
μια που μιλάμε για καλά θα πω ένα μέτριο:
- Είχα δυσκοιλιότητα ρε και πήγα στο γιατρό...
- Ναι; Και τι σου δωσε;
- LSD!
- LSD;;; Γιατί ρε;
- Αρχικά ούτε κι εγώ κατάλαβα γιατί, μέχρι που είδα ένα δράκο και χέστηκα πάνω μου.
Πινκ όχι για το ανέκδοτο, ε.
Να τον αφησεις ησυχο τον tsunami,δεν ειναι κανενος φεηκ.
Ακολουθει παμπαλαιο ανεκδοτο το οποιο μου το θυμισαν σημερα, αλλα μπορει καποιος να μην το ξερει. Το βρηκα λιγο διαφορετικο απο οπως το ξερω αλλα ειναι μεγαλο και βαριεμαι να το γραφω.
Ήταν μια φορά κάποιος που είχε σοβαρό πρόβλημα στο χέρι του. Ένα πρωί σε μια καφετέρια είπε στο φίλο του το πρόβλημα του και ότι θα πήγαινε στο γιατρό. Τότε ο φίλος του, του λέει:
- "Ρε συ, δεν έμαθες πως το απέναντι φαρμακείο έχει φέρει ένα μηχάνημα που ρίχνεις μέσα ένα κατοστάρικο μαζί με τα κάτουρα σου και σου λέει όχι μόνο τι έχεις αλλά και πώς να το αντιμετωπίσεις;"
- Σοβαρά; Δεν το ήξερα. Πάω αμέσως να το δοκιμάσω.
- Πήγε λοιπόν στο μηχάνημα, έριξε το κατοστάρικο μαζί με τα κάτουρα του και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το μηχάνημα του βγάζει την εξής διάγνωση:
- Έχεις θλάση στο χέρι σου. Βάλε το στο γύψο για 2 εβδομάδες και θα γίνει καλά.
- Επειδή όμως ήταν λίγο άτακτος, είπε μέσα του:
- Για να δούμε αν το μηχάνημα μπορεί να κάνει διάγνωση και σε αυτό.
- Έβαλε σε ένα κουπάκι ούρα της γυναίκας του, του γιου του, σκατά του σκύλου του και για φινάλε έχυσε και από πάνω. Πήγε στο μηχάνημα, έριξε ένα κατοστάρικο μαζί με το μείγμα και το μηχάνημα έκανε μια διάγνωση που έλεγε:
- Η γυναίκα σου είναι έγκυος, το παιδί ΔΕΝ είναι δικό σου, χώρισε την. Ο γιος σου είναι αδερφή, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι αυτό. Ο σκύλος σου έχει διάρροια, ταΐζε τον πιο σκληρές τροφές και αν δεν σταματήσεις να την παίζεις όπου βρεις, το χέρι σου δεν πρόκειται να υγιάνει ποτέ!".