πάλι με το Παολάκι μας τα βάλανε οι κακεντρεχείς:
Spoiler
Printable View
πάλι με το Παολάκι μας τα βάλανε οι κακεντρεχείς:
Spoiler
Ψηλε, κι εμενα αυτα που λες με χαλανε και ηταν και η αφορμη για να κανω το πρωτο μου ποστ και να τους την πω (ειχα κανει ηδη account για να μπαινω στο sexion :disco: ) αλλα αφου ποσταρεις μαλακιες, τι να κανουμε. Τελος παντων,δεν θελω να ειμαι off topic και αφου δεν εχω καποιο δικο μου ανεκδοτο,εκλεψα ενα:
Ειναι δυο νυχτεριδες στην κλασσικη σταση νυχτεριδας, αναποδα. Η μια ειναι η γνωστη απο το ανεκδοτο: "Το βλεπεις εκεινο το βουνο? Ε...Εγω δεν το ειδα".
Την ρωταει λοιπον η αλλη:
"Ποια ηταν η χειροτερη μερα της ζωης σου?"
"Τοτε που δεν ειδα το βουνο... Εσενα?"
"Εμενα προχθες που ειχα διαρροια"
Spoiler
Μου διαφεύγει ο λόγος που κάποιος καινούριος πιστεύει ότι μπορεί να γίνει "αποδεκτός" σε ένα φόρουμ με μόνο μέσο το τοπικ των ανεκδότων. Και μάλιστα να γκρινιάζει που τον φλομωνουν στη μουτζα. Άντε σιαπερα ρε φλουφληδες, εσείς είστε ο λόγος που υπάρχουν οι μουτζες, και πολύ σας είναι.
Λοιπόν καταρχήν επειδή εγώ μίλησα:
Ψηλέ ούτε λόγω κλίκας, ούτε λόγω νεότητας έφαγες τις μούτζες... Πρώτον δεν ανήκω σε καμία κλίκα εδώ μέσα, δεύτερον από τα λίγα πράγματα που με ενοχλούν γενικά είναι όταν κάποιος αποπαίρνει τον "καινούργιο" είτε για να το παίζει παλιός ή απλά επειδή ψάχνει θύμα για να την πεί.
Το σχόλιό μου λοιπόν πήγαζε από 2 κίνητρα: 1) Οτι τα τελευταία ανέκδοτα που πόσταρες ήταν τελείως απαράδεκτα, και 2) Οτι το χιούμορ μου είναι περίεργο και βρίσκω τέτοιου είδους rants αστεία από μόνα τους.Κυρίως το 1) όμως. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να σε αποθαρρύνω από το να ποστάρεις γενικά και σίγουρα δεν θα ήθελα να σε αποτρέψω από το να ποστάρεις καλά ανέκδοτα (δες τα βήματα 1-4 του προηγούμενου μυνήματος).
Κατά τα άλλα σε thread όπως αυτό, το πιξ και το μισό σέξιον, αν δεν υπήρχαν τα πινκ και οι μούτζες θα έβλεπες ένα κώλο ανα σελίδα και τα υπόλοιπα ποστ θα ήταν είτε "χαχαχαχα/ωραία πικ/τη γάμαγα εύκολα/χύνω ποτάμια" ή "μας πάγωσες/τι μαλακίες ποστάρεις/πέσανε αναβροχιές ε;/είσαι άμπαλος" κλπ κλπ.
και τέλος οντόπικ:
Οδηγάει ένας παπάς στο κολωνάκι, τον περιμένει η παπαδιά για καφέ και έχει αργήσει αλλά δε βρίσκει να παρκάρει πουθενά. Όλη την ώρα μουρμουράει "Θέε μου κάνε να βρω θέση και δεν θα ξαναβλαστημήσω, κάνε να βρω θέση και δεν θα ξανακλέψω από το παγκάρι κλπ κλπ"
Σε κάποια φάση όπως στρίβει σε ένα παράδρομο βλέπει μπροστά του να ξεπαρκάρει ένα SUV. Αμέσως σηκώνει το βλέμα προς τον ουρανό και λέει "άσε, βρήκα"
Σκάστε.
boom
- Θα 'ρθεις να δούμε ταινία το βράδυ!
- Είπες και στους άλλους;
- Όχι μωρέ... πηδυό μας θα 'μαστε.
οκ, δηλαδή αυτό ήταν ανέκδοτο;
είναι η ώρα της σαπίλας :P πάω για ύπνο...
αλλά πριν πάω:
Spoiler
καντιρισμοι
Γιαγιά μυρίζει κάτι ψόφιο..
..Γιαγιά...?
..Γιαγιααααα