μετά την προηγούμενη ΠΑΤΑΤΑ δεν περίμενα ότι θα μπορούσαν να γράψουν τόσο καλό κομμάτι, αν και το άλμπουμ είναι στα ίδια επίπεδα θα είμαι πολύ ευτυχισμένος. :grin:
Printable View
Το κομμάτι είναι ΜΕΓΑΛΟ! 8)
Και για να πωρωθείς ακόμη περισσότερο, έμπα στο γιουτούμπ και παρακολούθησε τα making of, όπου φαίνεται να ηχογραφούν μέχρι και κλακιέτες!!!!
:touched::touched::touched::touched:
Μη μου βάζεις δύσκολα... :razz:
Οι Enforcer είναι δαιμονισμένοι στα live.&-
υπέροχο το blind guardian, χώνει δέκα χιλιάδες αβαντγκάρντ και σοβαροφανείς χρήστες, μπέλους, ξεμπέλους και τα ρέστα. (υπερβολικά βέβαια τα λιντς όπως πάντα). Πάω να ακούσω το Nightfall in Middle Earth.
εγώ δεν τρελάθηκα (ωραίο είναι) αλλά τους τελευταίους μήνες σκέφτομαι πού και πού ότι έχουμε ανάγκη ένα καλό γκάρντιαν.
εγώ δε λέω σε κανέναν πώς σκέφτεται, αντιθέτως ο καθένας είναι ελεύθερος να πει για τον εαυτό του!
σοβαροφανείς είναι αυτοί που σου λένε ακούς blind guardian το 2010 βλάκα μαντράχαλε, ενώ θα κρυφογούσταραν και οι ίδιοι λίγο εάν άφηναν τον εαυτό τους ελεύθερο. (πώς λέγαμε το free your mind and your ass will follow παλιά)
το οτι μπορεις να μπεις στα μυαλα μεταλλαδων ειναι μεγαλο ταλαντο...εχεις σκεφτει ποτε να κανεις προβλεψεις?
εχω ενα σπιτι στα σκαρια και με λειπουν καμια 100 χιλιαρικα
είπα εγώ μωρέ ότι μπαίνω στα μυαλά του καθένα? Συμπεριφορά που έχω δει πολλάκις και σε αυτό το φόρουμ αναφέρω. Δε μου αρέσουν τα ηλίθια κλισέ και ειδικά αυτό, αλλά όποιος έχει τη μύγα..
δε τη παλεύεις καθόλου θείο, άλλα ντάλλων και σύνδρομο καταδιώξεως κιόλας. Και στο θρεντ για εγγονόπουλο/πουλικάκο μάλλον ξέχασες να διαβάσεις τη 2η σελίδα!
θειος δεν ειμαι...αν με δεις ομοιαζω με 20χρονο
την διαβασα
κατι εγραψα εκει...απαντησε αν θελτς