Τελικά πώς τον είχε παραγγείλει τον καφέ;;;;
Printable View
Τελικά πώς τον είχε παραγγείλει τον καφέ;;;;
μέτριο
Ο λύκος κι ο ελέφαντας είναι τα τελευταία ζώα που έχουν μείνει στη Γη. Τους πρώτους 2-3 μήνες τα πράγματα πήγαιναν καλά, μετά όμως η ανάγκη για σεξ έγινε πολύ δυνατή.
Συζητάνε το θέμα λοιπόν και αποφασίζουν να κάτσουν ο ένας στον άλλον εναλλάξ ώστε να ικανοποιηθούν κι οι 2 δίκαια.
Συμφώνησαν να ξεκινήσει ο λύκος να πηδάει τον ελέφαντα, οπότε στήνεται ο ελέφαντας, πάει από πίσω ο λύκος, σκαρφαλώνει λίγο, τελικά τα καταφέρνει και αρχίζει να βατεύει τον ελέφαντα. Ενθουσιασμένος κατά τη διάρκεια της πράξης ζήταγε από τον ελέφαντα και κολπάκια "έλα ελεφαντάκο μου, παίξε με την ουρά σου, παίξε με τα αυτιά σου, κούνα την προβοσκίδα σου" κλπ. Τελειώνει κάποια στιγμή ικανοποιημένος οπότε του λέει ο ελέφαντας ότι είναι η σειρά του.
Τι να κάνει ο λύκος στήνεται, πάει ο ελέφαντας από πίσω και μπααααμ. Χαρούμενος ο ελέφαντας που σμπρώχνει μετά από καιρό αρχίζει κι αυτός τα δικά του: "έλα λυκάκο μου, κάνε μου παιχνιδάκια λυκάκο. Κούνα τα αυτιά σου, παίξε με την ουρά σου" κλπ.
Μετά από λίγη ώρα ακούγεται το ψέλλισμα του λύκου
"αν κάνεις μισό βήμα πίσω, θα προσπαθήσω να παίξω λίγο τα βλέφαρα μου"
Ψηλε προτεινω την εξης διαδικασια για να ποσταρεις ανεκδοτα στο er:
1) βρηκες ενα γαματο ανεκδοτο! Γουαου!
2) πες το σε καποιον που ξερεις οτι σε αγαπαει και θελει το καλο σου
3) αν δε σε μουτζωσει, δοκιμασε ξανα με αλλο ενα κοντινο σου προσωπο
4) αν τη γλυτωσεις παλι, ποσταρεις ελευθερα
Αν τα 4 βηματα σου πεφτουν πολλα, εχω και την πολυ συμπτυγμενη εκδοχη:
0) Μην. (Ποσταρεις ανεκδοτα στο er).
Φιλικα παντα,
Μάλιστα.. τέσπα, μπήκα με τις καλύτερες των διαθέσεων γιατί πραγματικά γούσταρα. Θεωρώ ότι η όλη φάση "είναι καινούριος, ας τον γαμήσουμε στη μούτζα " είναι λίγο κουραστική. Το ξέρω ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν, απλά αν είναι να μη γουστάρετε καινούρια μέλη κλπ ή όλα παίζουν βάσει κλίκας ας γίνεται πιο εμφανές. Δε με νοιάζει η μούτζα αν το ανέκδοτο είναι τόσο χάλια, η νοοτροπία με κουράζει. καλή συνέχεια λοιπόν.
αλλος ενας παιδια!!!!!!!!!!~!2`12``1`212
FORUM STON PSHLO
Πάντως, ανακύπτει πάλι ένα θέμα: να φύγουν pinks και moutzes.
Δεν ξέρω αν είχε γίνει ανάλογη κουβέντα, αλλά ποίο ρόλο επιτελούν πέρα της προσωπικής ικανοποίησης ότι x αριθμός ERιτών (δεν) γούσταραν αυτό που είπα και το έκαναν με pink ή με moutza και όχι κουβέντα; Προφανώς δεν μιλάω threads όπως το anekdota, αλλά τουλάχιστον σε music discussion και politics περισσότερο κακό κάνει, παρά καλό.