ε μαυρος ειναι αφου...τι να κλασει
Printable View
ε μαυρος ειναι αφου...τι να κλασει
εντάξει, δεν γαμάει όσο οι mastodon.
Σας επαναφέρω στην τάξη!!!
λοιπόν οι μάστοντον έχουν ακούσει αρκετό εξάψαλμο δω μέσα απ'τον συμπαθέστατο κατατάλλα rapariah, αλλά έχω να δηλώσω ότι ακούω το remission εδώ και 3 χρόνια περίπου συχνότατα και τόσο πυκνό και ταυτόχρονα άμεσο ήχο δύσκολα συναντάει κανείς νομίζω.
εσβησα για 1 στιγμη
Σε μεταφέρει σε κωμόπολη του Νότου, να αράζεις στο porch σου παρέα με μια γιγάντια μπριζόλα και 7 μπύρες. Ό,τι πρέπει, ειδικά αν είσαι στο Αιγάλεω, κλεισμένος στο σπίτι και μόλις έχεις φάει φασολάκια με συνοδεία κοκακόλας λάιτ.
1ο single.
Spoiler
Quote:
Originally Posted by Παρακμιακό Εργαλείο
:touched: :touched: :touched:
Ωπα νάτο πετιέται, νάτο νάτο πετιέται.
http://www.metal-archives.com/images/2/7/8/4/278435.jpg
Rogga Johansson - Vocals, Guitars (Carve, Paganizer, Banished From Inferno, Edge Of Sanity, Deranged, Foreboding, Ribspreader, Eaten, Those Who Bring The Torture, Putrevore, Revolting, Sinners Burn, Terminal Grip, Bone Gnawer, The 11th Hour, The Grotesquery)
Dan Swanö - Lead Guitars, Keyboards (Bloodbath, Brejn Dedd, Darkcide, Diabolical Masquerade, Edge of Sanity, Godsend, Incision, Infestdead, Karaboudjan, Katatonia, Maceration, Masticate, Nightingale, Odyssey, Overflash, Pan.Thy.Monium, Ribspreader, Route Nine, Star One, Steel, Total Terror, Unicorn, Sorskogen, Frameshift, Another Life, Stygg Död, Obliterhate)
Ed Warby - Drums (Hail Of Bullets, Gorefest, Ayreon, Star One, Impact, Aggressor, Tempter, Elegy, Orphanage, Valkyrie, The 11th Hour)
Johan Berglund - Bass (This Haven, Ribspreader, The Grotesquery)
Pär Johansson - Clean Vocals (Satariel, Belsemar, The Duskfall, Torchbearer, The Few Against Many)
30 Ιουλίου λέει. Τρώμε νύχια.
επειδή μία μπάντα που ο καθένας ξεχωριστά έχει κυκλοφορήσει 56 άλμπουμ με 28 μπάντες τώρα θα αποφασίσει να κάνει το μεγάλο άλμπουμ ε :-|
έντιτ: τώρα που το μετράω ο Swano όντως έχει παίξει σε 28. Στη τύχη το είπα, λολ.
Δεν ξέρουμε καταρχάς πως θα ακούγεται το άλμπουμ, θα το ακούσουμε και θα δούμε. Αναμένουμε απλά με ενδιαφέρον.
ναι, αλλά εγώ θέλω να τονίσω απλά την αστείρευτη επιμονή των χεβιμεταλλάδων να κυκλοφορήσουν 234 άλμπουμ στη ζωή τους από τα οποία το ένα με το άλλο διαδοχικά το πολύ να έχει 10-20% μουσικές διαφορές. Φάση "Έλα ρε, ακούς Mekong Delta? Και γώ! Πάμε να κάνουμε άλμπουμ." Δηλ.
πόσο πια? είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον το 75% αυτών είναι εντελώς σκατά.Quote:
Carve, Paganizer, Banished From Inferno, Edge Of Sanity, Deranged, Foreboding, Ribspreader, Eaten, Those Who Bring The Torture, Putrevore, Revolting, Sinners Burn, Terminal Grip, Bone Gnawer, The 11th Hour, The Grotesquery)