εχω κανα 2 και κοστιζουν μια μικρη περιουσια στο ebay. ποιος το περιμενε
Printable View
εχω κανα 2 και κοστιζουν μια μικρη περιουσια στο ebay. ποιος το περιμενε
πολυ φασαρια για το journey(psn exclusive).επαιξε κανεις;
Είχα δύο τέτοια (Donkey Kong και Mickey & Donald) τα οποία τώρα πια αγνοούνται. Έχω όμως ακόμα αυτό :touched:
Γεια σας, θέλω να με βοηθήσετε στο εξής: Κάποτε ο Deggial είχε απαντήσει σ'ερώτηση της Drumsick (νομίζω) για μπακαπ, ένα πρόγραμμα που δεν θυμάμαι πως λέγεται αλλά διάλεγες ξέρω γω 2 δίσκους και οτι είχες στον έναν πέρναγε στον άλλο. Αυτό το πρόγραμμα ξέχασα ποιο ειναι και δεν το έχω πια γιατί είχα κάνει φορμάτ. Αυτή τη στιγμή θέλω να ξανακάνω μπακαπ μερικά πράγματα και ζητάω ένα παρόμοιο πρόγραμμα που με κάποιο τρόπο να αντιγράψει μόνο όσα δεν υπάρχουν στον δίσκο που κρατάω γι'ασφάλεια. Τι προτείνετε;
Για Windows χρησιμοποιούσα το Acronis True Image, επειδή έχει την δυνατότητα για incremental backups. Αντίστοιχα, στο Mac χρησιμοποιώ το Time Machine και σε Linux servers το rsync (δε ξέρω τι εργαλεία με GUI υπάρχουν).
Επειδή δεν πολυχρησιμοποιώ Windows πλέον, δε θυμάμαι αν το True Image ταιριάζει στην περίπτωση σου ή αν έχει κάποια πολύ ειδική δομή καταλόγου. Ένας συνάδελφος μου είπε ότι υπάρχουν τα SyncToy και WinMerge που λειτουργούν σαν το rsync και μπορούν να συγχρονίζουν καταλόγους ούτως ώστε να έχουν το ίδιο περιεχόμενο.
SyncToy της είχες πει νομίζω! Θενκς Deggial. Κάτι ακόμα, πριν ξεχάσω το όνομα του προγράμματος, είχα δοκιμάσει να κάνω πάλι τη μόντα αλλά μου έλεγε οτι ο εξωτερικός δίσκος (που κάνω το μπακαπ) έχει προηγούμενη βερσιον ή κατι τετοιο και ηθελε update, παίζει κανα θέμα ασυμβατότητας; Ή κατεβάζω απλά latest και τρέχω κανονικά παραβλέποντας οτι ο εξωτερικός έχει παλιά βερσιον;
edit: οκ, μόλις βρήκα τα ποστς, ο cloud της το είχε πει τελικά.
Τex Murphy kickstarter. Δείτε μεχρι το τέλος
ναι,το εγραψα και στο ποστ στη προηγουμενη σελιδα.
παιζεται σε μια καθισια,αλλα η εμπειρια αξιζει και με το παραπανω.