πλάκα πλάκα, ένας παρόμοιος τύπος είχε φάει ένα βραχιόλι της φέηθ φέιλς στο λέγκασυ στου ψυρρή!
Printable View
πλάκα πλάκα, ένας παρόμοιος τύπος είχε φάει ένα βραχιόλι της φέηθ φέιλς στο λέγκασυ στου ψυρρή!
Δώσε πιξ της τσάντας σου!
κάτσε ρε αδερφέ ... λεφτά δεν πήρε ? ούτε το κινητό ?
περίεργα ... και μόνο εσένα τσούρνεψε? ....
Ήμουν προχθές στο μοναστηράκι και μου 'ρθε η όρεξη να ψυρίσω καμιά τσαντούλα από καμια κοπελιά. Μπαίνω σε ένα παρακμομάγαζο στου ψυρρή και βλέπω μια παρέα απο 4 σκατόφλωρους. Αράζω δίπλα. Κανείς απο τους φλώρους δε μου έδινε σημασία, πίναν τα ποτάκια τους και συζητούσαν. Η φάση ήταν τόσο άνετη που άνοιξα κανονικά την τσάντα, την εσωτερική της θήκη και τσίμπησα ενα πορτοφολάκι του ολυμπιακού. Ο φτωχομπινές γαυράκος δεν είχε παρα 5 ευρώ σε χαρτιά και κάτι ψιλά, ένα πάσο της σχολης και μια εικονίτσα της παναγίας. Τα πέταξα κάτω εκνευρισμένος κι έφυγα. Σκεφτόμουν τι καλά που θα ήταν να με έβλεπε και να μου την έλεγε, να του παίξω καμια σφαλιάρα τουλάχιστον.
Αχαχαχα.
(Ευτυχώς εγώ πήγα σήμερα και δε χρειάστηκε να σε αντιμετωπίσω).
Κοιλιά Σαρμπέλ τι να σου πω, παίζει να σκιάχτηκε γιατί η απέναντι ήταν γκοθού ή να είδε την τσάντα με τα στρατιωτικά του φίλου μου. Αλλά η επίσημη εκδοχή είναι ότι με είδε και κατάλαβε με ποιον είχε να κάνει και τα πέταξε και έφυγε τρομοκρατημένος και πήγε σπίτι και μπήκε στο kariera.gr και άρχισε να ψάχνει για κανονική δουλειά.
έντιτ : Δεν έχω ψάξει το πορτοφόλι μου μέσα τώρα που το σκέφτομαι. Αν κάτι έχει πάει στραβά θα το μάθετε από το FML τόπικ.
Kala mou pedia xriazome pali ta fora sas.Psaxnoume plastika potiria gia martini tipou potakia. An exei kaneis kamia idea pou mporoume na vroume thA kerdisei MIA fournia tiropitakia. Merzi klp
Oxi.gia cokteil ksereis auta me tis elies telos pantwn
http://www.adverblog.com/archives/img/lakudia_oil.jpg
τέτοια λέει ρε μλκ ναούμε έλεος
αυτο ειναι γυαλινο φιλοσ
με απαλοτριωση σε σπιτια προαστειων!!!
(η στο σουπερμαρκετ)
Kouvertoula,den prokite na pareis tiropitakia etsi opos pas!:D
δεν παίζει να υπάρχουν πλαστικά ποτήρια για μαρτίνι.με τίποτα.