A dhladh o tupos ebale to pouli tou mes to 18xrono e?
Printable View
A dhladh o tupos ebale to pouli tou mes to 18xrono e?
http://i.imgur.com/khogr.jpg
Πριν λιγο στο news feed μου. Μεγαλο μυαλο ο απο κατω,ολα τα πιανει.
να προστεθεί στη λίστα με τα ανέκδοτα του τσάκ:
http://i.imgur.com/JtNI6.jpg
Λίγο πριν τον τελικό κυπέλλου Άγγελοι – Διάβολοι για το κύπελλο της Μεταθανάτιας ζωής στο Γήπεδο Αγ. Σάββας Κωφίδης στα μεν αποδυτήρια των Αγγέλων ο Χριστός μιλάει στους παίχτες του:
«πάμε παιδιά με το σταυρό στο χέρι, οι οπαδοί θα μας δώσουν φτερά, εν τούτω νίκα» και όλα τα αγαπημένα κλισέ του αθλητικού ουράνιου χώρου.
Ο δε Σατανάς στα αποδυτήρια των διαβόλων πάλι έλεγε τα δικά του « πάμε να τους σπάσουμε τα πόδια, να μπούμε σαν δαίμονες, να τους καβαλήσουμε κλπ κλπ».
Ξεκινάει το παιχνίδι, στο πρώτο δεκάλεπτο γκολ οι διάβολοι, μέχρι το ημίχρονο κερδίζουν άνετα 3-0.
Μπαίνει στα αποδυτήρια ο Χριστός αρρωστημένος.. «Ρε παιδιά τι κατάσταση είναι αυτή; Με έχετε ξεφτιλίσει! Ρε Γαβριήλ είναι άμυνα αυτή;»
Φωνάζει τον Πέτρο (βοηθός προπονητή) να τον κρύψει λίγο και αλλάζει φανέλα με έναν άγγελο. Ξεκινάει λοιπόν το δεύτερο ημίχρονο και ο Χριστός με ψαλιδάκι μειώνει σε 3-1. Όλο το γήπεδο τρελαίνεται οεοεοεοεοε είσαι θεός, είσαι ο σωτήρας μας, είσαι μεσσίας κλπ.
Στο 70’ δεύτερο γκολ ο Χριστός με απευθείας χτύπημα φάουλ και στο 90΄ ισοφαρίζει 3-3. Πανικός στο γήπεδο, οι άγγελοι έχουν πάρει τα πάνω τους.
Παράταση, πέναλτι, τελευταίο πέναλτι ο Χριστός, ευστοχεί και χαρίζει το κύπελλο στους αγγέλους. Μετά τις καθιερωμένες φωτογραφίσεις, γύρους, πανηγύρια με το άγιο πνεύμα κλπ, πάνε στα αποδυτήρια. Αφού μαζεύει όλους τους παίχτες ο Χριστός και τους δίνει συγχαρητήρια, τους λέει «λοιπόν, χέστε όλοι μέσα στο κύπελλο!»
-μα;
-ρε δεν έχει μα, θεός είμαι, χέστε όλοι εδώ μέσα.
Ε τι να κάνουν οι άγγελοι χέζουν, παίρνει το κύπελλο ο Jesus και μπαίνει στα αποδυτήρια των διαβόλων.
Εκεί αρχίζει να το κουνάει μπροστά τους και να τους ραίνει..
Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα;
Spoiler
γεια σου ρε ψηλε με τα ωραια σου
Στα προηγούμενα ήταν κάάάπως μοιρασμένες οι αντιδράσεις..εδώ έγινα μουτζα-χεντίν..
Σε ένα σουβλατζίδικο στην Κρήτη, λέει ο τουρίστας:
- Φέρε και μια zero ρε φίλε.
- Ζιύρο σοιρινό ή ζίυρο κοτόπουλο σύντεκνε?
Τουλάχιστον προσπάθησα.
Φύγε απ' το (sub)forum.
Σε ενα δημοτικό σχολειο καπου στην Αθηνα, την πρωτη μερα της νεας σχολικης χρονιας η δασκαλα παιρνει παρουσιες..
- Χακίμ καζάλ αλ νταρουί;
- Παρων.
- Χασάν ντομάν ντα σαρουί;
- Παρων.
- Γιόν κιμ λι γκόνγκ;
- Παρων.
- Σουλειμάν αλη ζαουάχρι;
- Παρων.
- Χατζή λαζά ρούμιχ αλής;
Τίποτα...
- Χατζή λαζά ρούμιχ αλής; επαναλαμβάνει η δασκάλα..
Πάλι τίποτα.
Εκει που ετοιμάζεται να σημειώσει απουσία η δασκάλα βλέπει δειλά δειλά ενα παιδάκι να σηκώνει το χέρι του απο την τελευταία σειρά..
- Κυρία, μάλλον εγω είμαι αυτός, αλλα το όνομά μου δεν διαβάζεται έτσι..
Χατζηλαζάρου Μιχάλη με λένε..!
-τι δουλεια κανεις?
-πιτσαδορος
-και ποσα βγαζεις τον μηνα?
-2000..
-τι λε ρε? που δουλευεις πιτσαδορος?
-σε τσοντες..
Άμα αργήσει και άλλο ο τύπος στο ΑΤΜ θα πάω να τον ρωτήσω σε ποια πίστα είναι.
-Γιατρέ, είναι ένας τύπος που σας περιμένει έξω και όλη την ώρα κάνει κύκλους.
-Έχει σχιζοφρένεια;
-Όχι,έχει διαβήτη.
Δικό μου χτεσινό(c).
Πώς λέγεται ο ποιητής που έρχεται να σε πάρει με το αυτοκίνητο από το σπίτι?
Spoiler