Printable View
Disregard this, I suck cocks.
Υπάρχει καμιά δεκαριά σελίδες πίσω.
πώς γίνετε μετά από 4 ημέρες πονόλαιμου,πονοκέφαλου και πυρετού αντί να γίνεσε καλύτερα να έχεις και συνάχι από πάνω ;
και δεν ήρθα σε επαφή με ανθρώπινα όντα αυτές τις μέρες
κάτι μου λέει πως θα σκοτώσω το αφεντικό μου σήμερα.
Σου είπε να κουρευτείς;
βρεξε και λιγο
Κάθομαστε 4 άτομα στη Ρεβέκκα στου Ψυρρή. Μέσα. Μόνοι μας. Σε κάποια φάση έρχεται ένας δίμετρος τύπος με κυριλέ εμφάνιση (κουρεμένος!) και κάθεται στο διπλανό τραπέζι. Τον αγνοούμε και πίνουμε τις μπύρες μας. Σε κάποια φάση η απέναντι μου λέει στην απέναντι της (τη διπλανή μου) να προσέχει την τσάντα της. Ενστικτωδώς παίρνω και τη δική μου και αρχίζω να την ψάχνω. Ω του θαύματος, λείπουν το πορτοφόλι μου και το κινητό μου. Λέω ένα "ρε δε βρίσκω το πορτοφόλι και το κινητό μου" και στο ενδιάμεσο ο τύπος έχει σηκωθεί ήδη και έχει φύγει σαν κύριος. Ευτυχώς βλέπω τα πράγματα μου πεταμένα κάτω από το τραπέζι του.
Και ρωτάω : πόσο έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στο θέμα της κλεψιάς; Ήμασταν σε ένα τραπέζι 4 άτομα και αυτός καθόταν ενάμιση μέτρο πιο πέρα και κατάφερε να ανοίξει την τσάντα μου την οποία είχα κάτω απτο μπουφάν μου και αφού τσέκαρε όλες τις τσέπες πήρε πορτοφόλι και κινητό τα οποία βρίσκονταν στην εσωτερική τσέπη της εσωτερικής τσέπης. Και οι 2 από τους τέσσερις τον είχαν ακριβώς απέναντι τους με το υπόλοιπο μαγαζί άδειο. Τι στο μπούτσο πια.
Τα πήρα στο κρανίο και σηκώθηκα και έφυγα και άρχισα να τον ψάχνω τον παλιοπούστη βρίζοντας αλλά ευτυχώς για μένα δε τον βρήκα γιατί μάλλον θα έτρωγα και μπόλικο ξύλο.
Είσαι σίγουρος ότι θα τρωγες ξύλο; Τότε γιατί τα άφησε η ΚΟΤΑΡΑ;
Ε ήταν εντελώς σφίχτης ο τύπος, με την καμία δε τον είχα. Μάλλον θα φοβήθηκε μη τον καταραστώ ή κάτι τέτοιο.
μήπως τον ΑΓΡΙΟΚΟΙΤΑΞΕΣ?
Παρόμοια περιγραφή του τύπου νομίζω μου είχε κάνει ο Λόκι για το σκηνικό με την τσάντα του ταμαγκοθιού. Και ίδια περιοχή ε.