παω να αφησω τον ιδρωτα μου στον αγωνα της υγειας.
Printable View
παω να αφησω τον ιδρωτα μου στον αγωνα της υγειας.
Γιατί 10:00 ΕΙΝΑΙ αργά :|
χμ, ψηνόμουν για κάτι πιο αντικειμενικό σε φάση ρεπορτάζ, γιατί αφενός η ταινία είναι δραματοποιημένη, αφετέρου ο ίδιος ο κοεμτζής δεν ξέρει να γράφει (εδώ δεν ξέρει καλά καλά να μιλάει, όποιος τον άκουσε στο ντοκιμαντέρ για τον πετρόπουλο καταλαβαίνει ;p),οπότε θα ψάξω μπας και βρω το επεισόδιο που λες, θενξ =)
εχμ, γκουχ γκουχ!
το γραψα για τον loki που θεώρησε νωρίς το 10 κ κατι.
σε άλλα τώρα, κάτι έχω πάθει -δεν ξέρω αν είναι σοβαρό όποιος γνωρίζει να μου πει- κ εκεί που έκανα έναν καπνό την ημέρα -μικρό ε!- έφτασα να χρειάζομαι 3 μέρες για να τον τελειώσω.
είμαι σοβαρά;
θα μου περάσει;
Το ξέρω πως το γραψες για το Loki, αλλά ήθελα να απαντήσω :grin:
σχωράτε με βρε εργαζομενοι ανθρωποι, 9 ξύπνησα και είχα να το κάνω καιρό. αμάρτησα!
για πείτε καλά μου παιδιά, γιατί έχουμε μια διαφωνία κ δεν έχω χρόνο να το ψάξω κ το manual δεν λέει κάτι, το iphone στην πρώτη φόρτιση χριάζεται κάμποσες συγκεκριμένες ώρες ή κανονικά;
μερζι
http://www.associatedcontent.com/art...re.html?cat=70
τρομερή πάθηση
Οι σημερινες προσπαθειες να πεισω τον εαυτο μου οτι μπορω να μεινω μονη μου εχουν αποτυχει... Μαγειρεψα και ξεχασα ανοιχτο το ματι της κουζινας και παραλιγο να γινει καλοκαιρινο το σπιτι. Πριν λιγο πηγα να φτιαξω το pc κι εριξα το ρευμα. Great success.
Φακ γιορ λάιφ
you totally deserved it