είναι μετάφραση bill hicks εν τω μεταξύ, κατακρεουργημένη.
Printable View
είναι μετάφραση bill hicks εν τω μεταξύ, κατακρεουργημένη.
όχι ρε πούστη:rsad:
κοβω ξυδι/τσιγαρο
ενας νεος μινμιν γεννιετε...παλι για τον μπουτσο
μπράβο ρε μινμιν:thumbsup:
:)
τι μπραβο...για τους γονεις το κανω...
αμα ηταν στο χερι μου θα επινα μεχρι να κανω ΠΑΚ:-D:-D
τεσπα σημερα και αυριο οτι προλαβομε και απο δευτερα το μαρτυριο
Kρυώνω :-(
είχα νεύρα. μπάσο δεν υπήρχε κοντά για να βγάλω τις χορδές, τι να κανω κι εγώ, βάρεσα τις πόρτες. 2 συγκεκριμένα. και θα βαρούσα και την τρίτη αν δεν εβλεπα ότι οι 2 πρώτες είχαν ανοίξει τρύπα στον τοίχο που δεν ήταν τοίχος αλλά εκείνο το ψεύτικο, γυψοσανίδα ή όπως σκατά λέγεται.
για πείτε, αυτό φτιάχνεται κάπως χωρίς να δώσω πάνω από 10ευρο ή θα πρέπει να φωνάξω μαστορα άρα στα παπάρια μου και το αφήνω όπως είναι;
τσίχλες.
το δοκίμασα, αλλά ήταν stimorol και ο τοίχος τώρα έχει μια καφέ κηλίδα.
λίγο άσπρο χρώμα, ένα χαρτάκι Α4 κομμένο λίγο πιο μεγάλο απ'την τρύπα, περνάς μπογιά κ έτοιμος
ωραία, θενξ. μου είπαν εντωμεταξύ ότι υπάρχουν κάτι αυτοκόλλητες ταινίες που τις βάζεις πάνω από την τρύπα και μετά βάζεις στόκο, ή κάτι τέτοιο, δεν ξέρω απ'αυτά γιατί δεν ασχολούμαι με ταβανόπροκες, θα το καλύψω όπως να'ναι και βλέπουμε.
kalhmera Er, den exw zwh
καλημέρα! καιρό είχα να ξυπνήσω νωρίς, φάση έχει.
και μιας και οφφτόπικ θρεντ, μπας και ξέρει κανείς κανά βιβλίο/ρεπορτάζ/ντοκιμαντέρ για το τι είχε γίνει ακριβώς στο σκηνικό που ο κοεμτζής έσφαξε τους μπάτσους;
Υπάρχει η ταινία "Η Παραγγελιά". Επίσης αν πας βόλτα προς Μοναστηράκι, είναι πιθανό να δεις τον ίδιο να πουλάει την αυτοβιογραφία του (έχει άδεια μικροπωλητή και ένα καρότσι με βιβλία). Ο Τσίμας αν θυμάμαι καλά είχε πέρυσι κάνει ένα επεισόδιο (της "Έρευνας" that is) για τον Κοεμτζή μια και ο ίδιος μαζί με το Λιάνη και κάποιους άλλους τον υποστηρίζουν τα τελευταία χρόνια.