έλα ντε, μου θέλετε και αναλύσεις. τις τελευταίες σκέψεις του νεκρού "διαβάζει" μόνο.
Printable View
έλα ντε, μου θέλετε και αναλύσεις. τις τελευταίες σκέψεις του νεκρού "διαβάζει" μόνο.
http://www.fnac.gr/index.asp?pathID=1_2_99&art=1374
Quote:
Μαραθώνιος LOST - Eγχειρίδιο επιβίωσης.
Αποστολή: 40 συμμετέχοντες «κλειδωμένοι» για 24 ώρες στο σταθμό της Dharma «Forum» για να παρακολουθήσουν την προβολή της σειράς LOST από το 19ο επεισόδιο του 3ου κύκλου μέχρι το τελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου.
Χαρακτηριστικά των εθελοντών:
Αντοχή στην έλλειψη ύπνου
Προσαρμοστικότητα στις δύσκολες συνθήκες
Εθισμός με το LOST
Παρατηρητικότητα στη λεπτομέρεια
Δυνατή μνήμη
Καλή γνώση του LOST
Βραβεία Νικητών του Μαραθωνίου LOST
Για τον Μεγάλο Νικητή
Ένα ταξίδι για 2 άτομα στην Τυνησία,με διαμονή σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.
Για τον 2ο και τον 3ο :
Μία δωροκάρτα Fnac αξίας 100€
Θέλετε να λάβετε μέρος στο Μαραθώνιο LOST;
Συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής που θα βρείτε παρακάτω, απαντήστε στις 3 ερωτήσεις, και στείλτε την αίτηση και τις απαντήσεις σας στο niki.apostolakou@gr.fnac.com μέχρι τις 6 Απριλίου.
το ψηνω
Εγω θα το εψηνα αν το ταξιδι Τυνησια ηταν στο μερος που εσκασε ο Μπεν και ο Λοκ μετα το γυρισμα του τροχου, αλλιως δε λεει
τα λέμε κει.
Spoiler
συνομοτησε το συμπαν
: pauhlocoehlo:
βγήκαν spoilers μέχρι το 616.
DEATH OR GLORY ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΛΩΡΟΙ
Το σκέφτομαι να το πατήσω.
don't!
ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ, ΕΓΩ ΠΑΤΗΣΑ ΔΥΟ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 7 ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΚΤΩ ΚΕΝΑ
τι έχω γράψει ρε τρόμπα, ότι γράφω απο την αρχή της 6ης σαιζόν, ότι δεν μου αρέσει η τροπή που παίρνει η σειρά
φιλικο ηταν ντε το παπαρας :P τρομπα λεει χαχαχα
μαλακα,καθησα και το διαβασα μονο και μονο επειδη εγραφες αυτο που λεει ο φιξερ ομως ε lol.
λοιπον τα παρακατω ΔΕΝ ειναι σποιλερ,αλλα επειδη υπαρχουν ατομα τα οποια δεν βλεπουν ουτε trailer του επομενου και τους χαλαει να ξερουν αν το επομενο επεισοδιο ειναι "μπαμπης ο σουγιας centric",τα βαζω σε tag.
Spoiler
edit *Spoiler
abruzzi pink για το σποιλερ (επειδη βαζεις)
εγώ 8 έβαλα, και ούτε ένα πινκ
Τι ψιλοαναμενόμενους ρε Αμπρούτζι? Από που προκύπτει αυτό?
ναι βασικα δεν το εγραψα σωστα.αναμενομενο το οτι θα υπηρχαν.
λοκαστ παρε 8 πινκ και απαντησε μου σαυτο που σε ρωτησα.
Spoiler
Spoiler
και καπου εδω να πουμε οτι θα ειναι καλυτερο να μην ποσταρονται εδω τετοια σποιλερ ε.οκ αν θες απο μονος να ψαχτεις σε sites θα το κανεις και εσυ και εγω και ο αλλος και ο παραλλος,αλλα αν κρατιεσαι καλα(και ξεχνιεσαι)ειναι διαφορετικο το να το δεις εδω και να εισαι ενα κλικ απο το να το διαβασεις.το γραφω απο τωρα γιατι λογικα θα βγουν περισσοτερες λεπτομεριες και πιο χοντρες οσο περναει ο καιρος.αυτο δεν ηταν τπτ imo(παλι καλα δλδ).
Τα-νταν, έπεσα στην παγίδα να διαβάσω ένα σπόιλερ μετά τα 8 Ξακουστά. Πουστιά παίχτηκιε.
εγώ διάβασα τις πρώτες λέξεις του spoiler που λέει για 2-3 "κάτιπουδελεω" και μετά τις πρώτες λέξεις ενός άλλου spoiler που λέει ότι ΔΕΝ είναι 2-3 "κάτιπουδελεω" και αι σιχτηρ πα να φύγω από δω μέσα γιατί άντε! =P
τα ίδια διαβάσαμε. όποιου είναι αλήθχεια τονεγάμησα.
σε τρώει το γαμημένο το αριστερό δαχτυλάκι να το πατήσεις το κλικι να...έτσι...για λίγο...ένα τσακ και το κλείνω
και βλέπεις αυτό που δεν πρέπει να δεις και δεν το χεις δει και όλο και είναι ακόμα χειρότερα μετά κι εγώ εδω μέσα γιατί είμαι ακόμα αφού είπα φεύγω;;!!
οτι σε τρωει,σε τρωει.ειδικα αν εχεις εθιστει/συνδεθει/γουατερβερ με την σειρα ειναι δυσκολο.γιαυτο και ελεγα καλυτερα ας μην τα βαζουμε εδω.οχι οτι δεν το εχω κανει και γω παλιοτερα ε.
παντως ενα screenshot(με κειμενο) ειναι ,απο καποιο site (darkufo?) και το σχολιαζαμε.για ποια ενα και δυο μιλατε;
Βασικά
Spoiler
ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΙΠΟΤΑ.
ρε εγω ανοιξα το ποστ με τα πολλα σποιλερς και διαβασα μερικα (αρκετα) γιατι δεν αντεξα και εμαθα πραγματα που δεν ηθελα να μαθω μαλλον. νιωθω πολυ ασχημα γι αυτο =(
αλλα δεν αντεχα να το χω εκει και να μην το ανοιγω, γι' αυτο ρε παιδια μην το ξανακανετε, δε μπορω να μου επιβληθω να μην τα διαβαζω. Και μετα, ενω ηδη ενιωθα ασχημα, διαβασα και ολα τα σποιλερς που γραψατε και οι αλλοι, που σχολιαζατε το "ΜΗΝ-ΤΟ-ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΠΟΣΤ" γιατι συνεχιζε να με τρωει η αγωνια. και νιωθω πολυ πολυ ασχημα τωρα. =(
μόλις δω αυριο το επεισόδιο, ανοίγω σποιλερ να δω τι γραψατε. θα πάρει ο διάολος κόσμο αν τα σποιλερ δεν αφορουν το αυριανό επεισόδιο, αλλά τα επόμενα. ή βάζετε διπλό σποιλερ και λέτε ότι είναι για τα επεισόδια μέχρι το 10 ξερωγω
σου λεω με σιγουρια οτι τα σποιλερς δεν αφορουν μονο το αυριανο. =/ Δεν το ξανανοιγω μηπως το ξεχασω πιο ευκολα, αλλα η πρωτη ερωτηση λεει ποιες ειναι οι καλυτερες σκηνες που θα δουμε στα επεισοδια 10 ως 16 της 6ης. =/
ενι ειπαμε οτι σχολιαζουμε τα του λοκαστ(10-16) τοσα ποστ.
δε θα ανοιξω αυτα τα σποιλερ λοιπον
αλλα οποιος αυριο ποσταρει κατι σε σποιλερ ταγκ, να λεει πριν πιο επεισοδιο αφορα
6.10
Spoiler