:greece: :mouse: :greece:
έντιτ: και μην ξεχνάς, το λήμμα "πολίτης" είναι απλά αναγραμματισμός του "οπλίτης"
Printable View
:greece: :mouse: :greece:
έντιτ: και μην ξεχνάς, το λήμμα "πολίτης" είναι απλά αναγραμματισμός του "οπλίτης"
και ξανα προς τη δοξα τραβα
Σκατά@!@#@! Μετά απο τόσα χρόνια κούρεμα και ξύρισμα... το πηγουνι μου έδωσε μάχη για να παραδοθεί... Σκατά χαγιάτε η δευτέρα σχεδόν έφτασε...
Καλό πήξιμο ρε Coil! O χρονος περναει.
6:30 ξυπνημα. 7 παρα 20 φρουρα.Quote:
7 παρα 20 ξυπνημα ,μην τον τρομαζεις
Αν και τωρα που μαι 1 βδομαδα φυλακιο δεν εχει τετοια παντως. Καθολου προβλεπε.
Σηκωθηκα κατα 8:30 σημερα. Ζωάρα. :)
Εγώ 10:00 ξυπνούσα, πιο αργά απ'ό,τι ξυπνάω στην πολιτική ζωή. Στο στρατόπεδο, φυλάκια δε ξέρω τι είναι, δεν έχω πάει ποτέ.
Χαχαχα, καλά να πάθεις βυσματία ΔΒ που μού'θελες να πας και ΛΨΕ αντί να πήξει το μουνάκι σου σε κανά 479 ή στο ΛΔΒ της ΤΘΤ εκεί στη γκάτζα της Ξάνθης. Όχι πως εμένα με χάλασαν τα φυλάκια και ο καθημερινός ύπνος 3-4 το βράδυ(όποτε τελειώναν οι ταινίες/έκλεινε το Playstation/τέλειωναν τα ξύδια) ως τις 12+ το μεσημέρι που έπρεπε να σηκωθούμε για να δούμε τι σκατά θα φάμε την επόμενη μέρα. :P
Και Coil επειδή από ότι κατάλαβα πας ΚΕΔΒ, μην αγχωθείς, τα σκατά είναι το κέντρο και μόνο αυτό. Μετά βελτιώνονται όλα με γεωμετρική πρόοδο. ΕΚΕ παντού είναι καλύτερα από κέντρο(ακόμα και αν είσαι ερμής/χψτκσ/χαμ στη γαμωκαλαμάτα), κατά 95% παραμεθώριος είναι καλύτερα από το ΕΚΕ και οκ, μετά η μονάδα μέσα είναι τελείως ότινάναι κατά 99.5%. Για ΔΒ πάντα ε;
PS: 8:30 σε φυλάκιο! OMG. Σιγά μην κάνετε και προβλεπόμενη εκπαίδευση! :shock:
Δικός μας είσαι coil? Καλή αρχή και καλό κουράγιο..τις ανηφόρες θα τις συνηθίσεις :D Έχω μία ελπίδα ότι γνωστός δίκας θα έχει φύγει από κει, οπότε και θα περάσεις ένα 80% καλύτερα. Όταν τελειώσεις κέντρο, έλα να με βρεις για να σου πω για τις μεταθέσεις. :wink:
O gnwstos dikas exei moustaki, einai prwhn katadromi, einai arxidi kai exei faei sterhsh va8mou?? Gia KEDB milaw (ektos an den katalava swsta..) :D
όταν ήμουν αρχιφύλακας, 8:30 είχε εγερτήριο, πλην σ/κ που πήγαινε κατά τις 9-10. αλλά γενικά περνούσε πολύς κόσμος μετά τι 9 οπότε δε μας έπαιρνε.Quote:
Originally Posted by Ruthless
Όχι, αυτός όταν ήμουν εγώ(και ο νοντοκλπ) ήταν υπόδικας στρατοπέδου, για άλλον μιλάμε ως δκτη τάγματος(που αυτός βασικά έκανε κουμάντο).Quote:
Originally Posted by Entrancemperium
Αυτός με το μουστάκι ήταν μέγιστη μορφή, τουλάχιστον η σειρά μας δεν είχε πρόβλημα με αυτόν. Αλλού ήταν το πρόβλημα με μας, αλλά λογικά αυτό έφυγε μετά τις κρίσεις τις φετεινές(και ακουγόταν πολύ το όνομά του για υποψήφιος δκτης μαύρου τάγματος της γκάτζας). Δε νομίζω να πήγε βέβαια, αλλά οκ, δε θα καθόμουν να ασχοληθώ και με τόσες λεπτομέρειες τότε. Υπήρχαν άλλοι που θα πήζαν και θα έπρεπε να τους καίει. Τώρα όποιος κατάλαβε κατάλαβε. :P
χαχ, καποιοι μπηκαν σημερα.
χουχου.
Οχι ολοι. Οχι.
Θα βγουν πριν από σένα όμως, και όταν all this is settled and done, αυτό θα είναι πιο σημαντικό.
σας το είπα ή το ξέχασα?
ΡΕ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
Πςς, πως περνάει ένας χρόνος...
Να τον ακούτε αυτόν, τα ξέρει καλά.Quote:
Originally Posted by Nodoordonotthereisnotry
Δεν τον χάλασε που τον άφησα μέσα μια ολόκληρη μέρα. :P
Κατά τα άλλα, WBRB άντε κάνε accept στο MSN να μου πεις εκείνα τα 2-3 πράματα. :P
Ναι ρε, σόρρυ, και σε σκευτόμανε. Απλά χτές γύρισα στις 9 το βράδυ και ήμουν χώμα. Απόψε το απόγιωμα (μετά τις 6) θα είμαι μέσα.
Πάντως ότι και να μου πεις, αύριο ξημερώματα που θα τον πάμε ως εκεί θα τον αγχώσω στο ταξίδι. :P
Άσε ρε, με "χώσαν" τελευταία μέρα, με βάλαν να καίω απόρρητα, πράμα που δεν είχα κάνει σε όλη τη θητεία..και τους παρακαλούσα να μας αφήσουν να βγούμε οι απολυόμενοι στις 15:00.Quote:
Originally Posted by Ruthless
καλός αλήτης ρε τρελέ! άντε να πάρει τα πάνω του πάλι το sexion.. :PQuote:
Originally Posted by Sotos_The_Tequiler
επιτελους πολιτισμος,του χρονου παλι και βλεπουμε
Quote:
Originally Posted by Sotos_The_Tequiler
εκπομπή!
ΤΩΡΑ
Χθες γυρίσαμε από τα σκηνάκια (όπου μόνο ο λόχος μου, έφαγε ΤΟ παλούκι από τρέξιμο, αγγαρείες, ατελείωτα σκοπέτα, αϋπνία και τελείως αψυχολόγητη συμπεριφορά στελεχών με φωνές και βρισίδια) και μας ανακοίνωσαν ότι τον Ιούνιο έχει επιθεώρηση (διοικητική αρχικά, ταξιαρχική μετέπειτα και από το Β' ΣΣ στο τέλος), που σημαίνει ότι θα μας λειώσουν (και πάλι) στην αγγαρεία και στις καμπάνες. Ταυτόχρονα σε λίγες μέρες μας περιμένει πορεία 50km με 20κιλο σάκο στην πλάτη (την οποία και να θες, δε μπορείς να την αποφύγεις, καθότι θα γίνουν και 3 (!) 50άρες πορείες κωλυομένων) και υποχρεωτικά ΠΕΝ (εκπαίδευση πεζοναυτών, δλδ πειθαρχία, καψόνια, κι άλλες καμπάνες, ατελείωτο τρέξιμο κι άγιος ο θεός), για όσους δεν τα περάσαν ήδη, στα τέλη Ιουνίου - Ιούλιο.
Ποιος τη χάρη μου.
50 Km πορεία; Γίνονται αυτά;
The fool είσαι μήπως στην Καλλονή;
Πεζοναυτες/ΛΟΚ/ΟΥΚ κλπ. τα θελουν κ' τα λουζονται ολα δαυτα. BDSM. Imo.Quote:
Originally Posted by The_Fool
Ναι. Για τεντωμα.Quote:
50 Km πορεία; Γίνονται αυτά
πενηνταρούδες κάνουν συνήθως οι πεζοναύτες. οι υπόλοιποι τη βγάζουν με 20-30 ανάλογα με τον ταξίαρχο. εμάς μας είχαν βγάλει εικοσαρού με -10 βαθμούς και χιονοθύελλα στην κομο, από διοικητή και κάτω. και είμασταν ΤΘ. τελείως άκυροι.
Τα έχουμε πει, ο Fool έχει κάτσει σε κωλοστρατόπεδο μαζί με τους ΠΝ και ας μην είναι. Αν μπορεί να μπει βύσμα για απόσπαση/μετάθεση γρήγορα, ας μπει. Είναι κλασσική περίπτωση που το βύσμα όχι απλά προβλέπεται, αλλά επιβάλλεται ή/και προτείνεται.
Το λόγο ύπαρξής τους δεν τον έχω καταλάβει πάντως ακόμα, αφού κόπηκαν οι μοριοδοτήσεις και δεν θεωρούνται πλέον ειδικές δυνάμεις.
ΥΓ: Εγώ πορεία μόνο τη μαλακία στο γαμωκέντρο έκανα και πάλι πολύ ήταν. Ε και αν πιάνετε για πορεία το να τρέχεις χαλαρά πίσω από καναδέζα στα βουνά απλώνοντας καλώδιο, αλλά τότε βιαζόμασταν γιατί έπρεπε να βγούμε και εξοδούχοι οπότε χαιρόμασταν που τρέχαμε. :P
πορείες γλιτώνεις αμα πεις οτι εχεις αιμορροϊδες
Ναι ρε.
μου ηρθε η αποσπαση .. 3 μερες πριν απο την στρατηγικη...
ΗΔΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗ...
ΟΥΦΦΦΦΦΦ
κωλοβυσμα...
αντε καλα να περασεις.. :)
ΚΑΛΑΜΑΤΑ...
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕΕΕΕ? ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ? ΔΒ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ! Ειλικρινά αν είναι έτσι και στην παραμεθωριο παίζει πρόβλημα...
Είναι δυνατόν ρε γέρο άνθρωπο πορεία 12 Km στίβο μάχης, πύρ και κίνηση και άπειρες μαλακίες? Ρε δεν πάμε καλά... Πάλι καλά που βρήκα και άλλο ένα αξιόμαχο στέλεχος του ER που με καταλαβαίνει... ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΑΝΗΦΟΡΕΣ ΓΑΜΩ!
Aaaaaxxxx :touched:Quote:
Originally Posted by Coil
Agaphte Coil to KEDB einai DUSKOLO kentro.. Kai provlepe..
Kai exei to xeirotero ap'ola ta alla kentra.. parolo pou einai mikro exei KAI GAMW TIS GAMHSE TA GAMHSTERES anhfores!!!!!!
Parame8orio 8a eisai pio xalara reeee, don't worry..
Πάντως για ΔΒ είμαστε πολύ κομμάντα... Και πιο προβλεπέ δεν γίνεται ρε... Πρίν την ορκομοσία και ξέραμε να αναφερόμαστε σωστά...
To xerw re, 293 hmanai 2 mhnes Kedb, me Papadopoulo arxhgo Tagmatos, asta sou lew kai Siderh stratopedarxh..
Tentwma eleeino enw se alla kentra (ektos to Texniko pou htan kai auto polu duanto tote-twra den xerw) tribane thn pswlh tous (oute boles de rixnane p.x.)
AAAAAAA kai h megaluterh pooutsa sto KEDB einai oi boles..MEGALO KABLI, kalutera na sas ebazan ka8e mera poreia, para auto to maniki na koubalas opla kai na katebaineis to gremo..:(
τους διαβιβαστες στην μυτιλειν τους παει 7 μεσα μια εξω..
Φρικ κοντά στην Καλλονή είσαι;
kallonh einai o bro mou twra pou milame, mhxaniko omws..:P
Poios einai kallonh??
Δε ξέρω. Εγώ πάντως ήμουν στη Βούβαρη που είναι εκεί κοντά και έλεγα αν είναι και ο Φρικ εκεί να περάσει να πει ένα hi στα παιδιά.
το φυλακιο της βουβαρης εν τω μεταξυ δεν υποστηριζεται απο την καλλονη.
Entrancemperium ποσο καιρο ειναι ο αδερφος σου στο 98 τμχεθ?