Quote:
Από το 1994 έως το 2009 είχα συνεχώς διαρκείας. Από το παλιό Καραισκάκη, μετά ΟΑΚΑ, μετά Ριζούπολη μετά Καραισκάκη ξανά. Το 2009 το έκοψα ελέω Κόκκαλη.... με πόνο καρδιάς γιατί όλα αυτά τα χρόνια είχα ζήσει απίστευτες στιγμές... θεωρούσα αδιανόητο να μην έχω διαρκείας να ζω Ολυμπιακή ατμόσφαιρα.
Πέρυσι πήγα σε 2-3 παιχνίδα και η ατμόσφαιρα φαινόταν ήδη κάπως διαφορετική. Εδώ μας έφερε ο Σωκράτης σκεφτόμουν. Φέτος όμως που πήγα σε 4-5 ματσάκια κυρίως εκτός έδρας είδα τα χάλια.
Η σημερινή εμπειρία στο Καραισκάκη ήταν τραυματική. Εισιτήριο στην 23, ακριβώς απέναντι από την 7, με συνδέσμους κυρίως επαρχίας. Μιλάμε ότι τα παλικάρια εκεί απλά δεν έχουν πάει να δουν τον Ολυμπιακό. Εχουν πάει να κάνουν τον εμετό τους, να το παίξουν σκληροί οπαδοι, να πουλήσουν τη μαγκιά τους, ο ένας στον άλλον, και στο τέλος να φύγουν με τα παράσημα τους από άλλο ένα παιχνίδι.
Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ακούσαμε εκπληκτικά πράγματα από τον οργανωτή που μιλάει σε μικρόφωνο για να ακούγεται. Πράγματα που δεν λέγονται σε ένα φόρουμ γιατί απλά δεν ξέρεις τι συνέπειες μπορεί να υπάρξουν. Απλά εκείνη την ώρα αρχίζεις να ακούς με τα ίδια σου τα αυτιά ποια είναι η γραμμή που περνάει σε 15χρονα και ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ!
Οπαδοί ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ που έχουν μεγαλώσει με πρωταθλήματα και αντί να έχουν αναπτύξει μία συνείδηση νικητή, έχουν αναπτύξει μία συνείδηση απληστίας. Οπαδοί κυρίως κακομαθημένοι γιατί εχουν μάθει να μένουν ατιμωρητοι από τη διοίκησή μας, ότι και να γίνει, όσο και να μας ξεφτιλίζουν.
Αν αυτά που έγιναν στο τέλος του αποψινου παιχνιδιού, είχαν γίνει σε βάρος μας, τώρα θα είμασταν έξαλλοι. Απλά εμείς πάντα έχουμε λόγο....
200 τσογλάνια του κερατά, 200 θρασύδειλες κουφάλες, 200 καρπαζοεισπράκτορες, μπήκαν μέσα και επιτέθηκαν όχι σε ποδοσφαιριστές αντίπαλης ομάδας αλλά σε μεμονωμένους ανθρώπους. Ανθρώπους ανυπεράσπιστους, μέσα σε μία ζούγκλα που δεν ήξερες ποιος μπορεί να κρατάει μαχαίρι ή οτιδήποτε! Ότι και να έχουν πει οι παίκτες του βάζελου, όσο και να έχουν προκαλέσει, ότι και να είναι τέλος πάντων, ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ 20 ΣΕ 1? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΩΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ @ΡΧΙΔΙΩΝ???? Και τώρα, αν τα ίδια μας κάνουν στο ΟΑΚΑ, αυτοί θα είναι "οι γνωστές αδερφές" ενώ εμείς είμαστε οι μάγκες που καθαρίζουμε όποιον μας την λέει ε? ωραίο καθάρισμα αλλά ΑΝΤΕ ΜΑΜΗΘΕΙΤΕ!!!
Και εκεί που περιμένεις να βγει ο πρόεδρος να καθαρίσει... να πει ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι αυτός... να κόψει κώλους ρε αδερφέ... γιατί ο ΙΔΙΟΣ πριν 20 μέρες στο δείπνο με τους δημοσιογράφους είχε πει ότι δεν δέχεται να προπηλακίζονται ποδοσφαιριστές όπως έγινε με τον Μιραλάς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, ο ίδιος πριν μία εβδομάδα έκανε ολόκληρο θέμα με τους ψευτόμαγκες στην Τούμπα, βγαίνει λοιπόν ο ίδιος ο πρόεδρος σου και λέει κάτι γραφικά τύπου "διδάξαμε ήθος". Και στον επόμενο αγώνα στην Τούμπα που θα διδάξουν παρόμοιο ήθος οι μπουγάτσες ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ?
Και που είστε... δεν θέλω βαζελιές τύπου δεν ακουμπήσαμε παίκτη κλπ.. γιατί έπεσε ΠΟΛΥ ξύλο και έχω και βίντεο από το κινητό μου. ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ! και όχι 20 άτομα... 200 ατομα και βάλε!
Για τα αγωνιστικά δεν θέλω να πω κάτι αναλυτικά εκτός του ότι και μόνο που τους άφησες μετά το 1-0 να σηκώσουν κεφάλι είσαι εγκληματίας.
Από εκεί και πέρα.... μαγκιές τύπου Λέτο, Νίνη και Αλεξίας τις ακούω βερεσέ. Βλέπεις όταν έχεις χάσει το πρωτάθλημα, το Κύπελο και έχεις αρπάξει 2-13 στην Ευρώπη πρέπει να δώσεις χορταράκι στα πρόβατα να ηρεμήσουν και αφού εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα είπαν να κάνουν τους λαικούς ήρωες. Ας βγαίναν οι δικοί μας από τα αποδυτήρια να καθαρίσουν λέω εγώ μούρη με μούρη... ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ! Οχι κρυβόταν ο Τοροσίδης στο Καραισκάκη (!!!!) και είχε βγει ο Μητρόπουλος μόνος του να καθαρίσει.
Αυτά μαγκες. Οκ 2-1. Τεράστια νίκη.
ΥΓ: Γυρίζοντας με το τρένο και πάνω στην αλλαγή από ηλεκτρικό σε Μετρό στο Μοναστηράκι πέσαμε πάνω σε καμμιά 50αριά οπλισμένους βάζελους στημένους στην αποβάθρα του μετρό. Αφού έγινε της κακομοίρας μεταξύ αποβάθρας και κυλιόμενων σκαλών, το πανηγύρι μεταφέρθηκε έξω. Οι δικοί μας με τα χέρια και αυτοί με τα μαχαίρια. Κυνηγητό, αλύπητο ξύλο και από εδώ και από εκεί και σίγουρα ένα παλικάρι μαχαιρωμένο, ξαπλωμένο πάνω σε καπό περιπολικού (!!!). Επίλογος μίας ποδοσφαιρικής πανδαισίας
Από εκεί και πέρα όμως σιγά μη σας λυπηθούμε γενικά όταν μας λούζετε μαλάκες και πούστηδες ένα τριήμερο τώρα λες και εμείς προσωπικά ακυρώσαμε το γκολ, λες και μας λένε Μαρινάκη.