Εννοειται φιλε μου. Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν και πολλοι που δεν πεινανε γιατι εχουν τους καλους γονεις τους να τους ταιζουν, μεχρι να βρουν τη δουλεια που θελουν η κατι παραπλησιο.Quote:
Originally Posted by Steel Assassin
Printable View
Εννοειται φιλε μου. Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν και πολλοι που δεν πεινανε γιατι εχουν τους καλους γονεις τους να τους ταιζουν, μεχρι να βρουν τη δουλεια που θελουν η κατι παραπλησιο.Quote:
Μαλακία των γονέων τους τότε. Αν και δε πιστεύω να ταϊζουν οι γονείς τόσους πολλούς 28-30 χρονών μαντραχαλάδες anyway.
ναι, γιατί ως γνωστό οι μετανάστες κλέβουν τις δουλειές των επιστημόνων. :roll:Quote:
Είπα τέτοιο πράγμα;
Αλλά όσο και να το κάνεις, με το 50% των Ελλήνων επιστήμονες(ΑΕΙ, ΤΕΙ, πανέπ. εξωτερικού κλπ), κάποιοι θα αναγκαστούν να δουλέψουν και σε δουλειές εκτός του αντικειμένου τους. Σουβλατζίδες πχ. Διαφωνείς και εσύ με αυτό;
Ε σε αυτές τις θέσεις εκτός του αντικειμένου τους, ναι, θα έχουν πρόβλημα από τους μετανάστες. Ήδη έχουν. Πόσο είπαμε είναι το ποσοστό της ΓΣΕΕ;
Δεν θα ξαναγελάσω ποτέ στη ζωή μου.Quote:
Καλά σε γαμάνε οι Manowar παλιομαλάκα.
Χαίρομαι που ο Άθεϊστ είχε λίγη χαρά στη ζωή του. :)
Αν μπορούσε να μας το εξηγήσει κι όλας όμως. Γιατί ξέρεις τι λένε ε; Γελά ο μωρός κλπ κλπ.
Σάλτα ρε εγχώρια πλέμπα.
Πσσσ.
Δε θα ξαναγελάσεις ποτέ στη ζωή σου :!:
:thumbsup:
κι εγώ που νόμιζα ότι είχαμε πρόβλημα παιδείας... τελικά είμαστε πολύ μορφωμένοι. πού είναι η γιαννάκου.Quote:
μην περιμένεις σοβαρή απάντηση, πάντως, μετά από τόσο επιφανειακές προσεγγίσεις.
Να φανταστώ τότε πως η επιφανειακή μου προσέγγιση πως καταλήγουν άτομα από πανεπιστήμια σε σουβλατζίδικα είναι λανθασμένη για σένα;
Reality check.
κι εγώ ξέρω έναν αθηναίο ταρίφα που άνοιξε ταβέρνα στο χωριό μου.Quote:
Αφού ο μέσος μαθηματικός πχ πλέον εργάζεται ακριβώς στο αντικείμενό του ε;
Αλλά όχι, 1 ή 2 μόνο όλοι κι όλοι βρίσκουν άσχετες δουλειές.
ωραία όλα αυτά. οι μετανάστες πού κολλάνε?
Στο ότι ο Boom! προσπαθεί να μου αποδείξει κάτι για τους μετανάστες λέγοντάς μου πως οι πτυχιούχοι σε Ελλάδα και Ισπανία έχουν μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας από τον ανειδίκευτο εργάτη.
Duh!