akyro sxolio.Quote:
Originally Posted by enitharmon
Printable View
akyro sxolio.Quote:
Originally Posted by enitharmon
Eida oti 3anahrthan oi germanoi kai kynhgousan olous tous 18arhdes gia stratopeda sygentrwsews kai se kapoia fash me karfwse mia gria geitonissa alla telika den me epiasan :shock:
ginan ki alla alla afta thymamai
NA!!
DE VLEPW MONO GW GERMANOUS STON IPNON MOU!!
TAKOUTEEE???????????
einai post-traumatic shock apo thn katoxh. paw stoixhma oti exete kai megalh boylhmia, e?
kala ok afto den metraei, egw allwste eimai kai pnevmatika anisorropos, mia allh fora eixa dei ton iakwbou (arsh varwn) na metamorfwnetai se otto rexagel(kai gamw ta spelling) :D
o xeiroteros ypnos pou mporw na thymithw edw kai POLY kairo.
imoun stin paralia sto xwrio tou patera mou ki ekana mpanio me 2 gnwstous mou kai ton kveld. ekei pou kathomastan vlepoume ena megalo kyma (sto vathos, eixame kairo) na rxetai kai leme me ton kveld "wx auto einai tsounami". arxisame loipon na prospathoume na peisoume kai tous allous oti prepei na sikwthoume na fygoume grigora. oi alloi mas koroideuan opote arxisame apla na trexoume me ton kveld kai kathe toso koitazame pisw kai i thalassa stin arxi travixtike mesa kai meta arxise na fouskwnei kai itan mauri kai tromaxtikia.
telika ftasame sto amaji (irthe kai o enas ap tous gnwstous, tou opoiou itan to amaji) ki mpikame mesa na fygoume alla oi dromoi ekei gyrw einai paraliakoi kai de mporousame na apomakrynthoume para poly. telika vrikame ena ypswma kai katsame ekei elpizontas oti de tha mas ftasei to kyma kai apo kei vlepame ti thalassa na plisiazei kai na einai mauri kai apaisia apaisia apaisia kai meta jypnisa entelws tromagmeni kai imoun sigouri oti kapoios paramoneue katw ap to krevati mou.
='((((((((
(kveld stamata na me tromazeis. plz.)
Ωχ....μηπως φταιω εγω που σου πα χτες βραδυ οτι ερχομαστε, Αθηναικο Τσουναμι κατω????
sis..... :( :(
lol .apo ta xeirotera oneira einai na blepeis kati/kapoion na se kinigaei. dystyxws blepw sxetika syxna tetoia oneira (to teleytaio pou eida itan kai to diko mou me tsounami pantws :loco: ), kai to kako einai oti ksypnaw kai niw8w koyrasmenos :loco:.Quote:
Originally Posted by tamagothi
k gw vlepw synexeia tetoia. k se auta panta de mporw na treksw k prospathw alla einai san na eimai mesa sto nero i se kinoumeni ammo. xalia.Quote:
Originally Posted by ari-m
axaxxaaxxaxa to xa jexasei. auto tha nai.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
eisai kakos.=(
(=**)
:(Quote:
Originally Posted by tamagothi
egw eida th geitonisa kai ths erixna sfaliaridia sto kwlaraki :)
egw ida mia ksan8ia me gialia kai paizei na itan apo to er. eleos.
exoume kamia ksan8ia me gialia edw? oxi iliou.
Egw eida ton xrhsth Buddy Lackey
Egw eida mia kokkinomalla apo to sxoleio mou.
:pink: