δειξε μας εσυ που ξερεις..
Printable View
δειξε μας εσυ που ξερεις..
σιγα βρε φτωχε πλην τιμιε οικοδομε:moutza:
Το σκορ δίκαιο. Ήμασταν άθλιοι στο πρώτο και μας τιμώρησε η Καβάλα, στο δεύτερο ανεβήκαμε αλλά όχι όσο έπρεπε για να πάρουμε το ματς. Μπράβο στους αντίπαλοι γιατί είναι μια ομάδα που ξέρει να βγει μπροστά. Τα σχόλιά μου:
- Όσο παίζουμε με 4 στόπερ πίσω η ομάδα δεν πρόκειται να κάνει παιχνίδι. Οι ακραίοι δεν βοηθήθηκαν ούτε μια φορά και δε μπορούν να περνάνε μια ομάδα μόνοι τους (ειδικά όσο είναι ντεφορμέ ο Λέτο). Ειδικά σήμερα με Σιμάο μέσα (αφού ο Ζιλμπέρτο δεν είχε κάνει καν προπόνηση) είχαμε 5 παίκτες να αμύνονται μόνο.
- Φάνηκε πόσο λείπει ο Βραζιλιάνος. Και τα δυο γκολ μπήκανε από παίκτες που βρήκαν πολύ χώρο στη μεσαία γραμμή. Αν προσέξετε και στα δυο γκολ ο Σιμάο φεύγει και κυνηγάει παίκτη, την πρώτη φορά προς το κόρνερ και τη δεύτερη πίσω από την αμυντική γραμμή. Ο Ζιλμπέρτο με τα τρεξίματά του και τον τρόπο που παίζει τους χώρους δε θα άφηνε τέτοιους διαδρόμους. Επίσης θα έβγαζε τη μπάλα από την άμυνα, κάτι στο οποίο ήμασταν τραγικοί σήμερα σε όλο το ματς.
- Ο Γκάμπριελ μπορεί να βρει χώρο στον ΠΑΟ μόνο ως μπακ, στα χαφ είναι αρνητικός κατά τη γνώμη μου. Καλύτερα να φύγει και να έρθει ένας κανονικός (και καλός) για δεξιά.
Το ότι ο Λέτο παίζει έτσι δε σημαίνει απαραίτητα πως είναι ντεφορμέ ε!
υπογραφι: ενασ αιρηστικώς γαβρως
δεν ειναι ντεφορμε,απλα δεν μπορει χωρις τον σπυροπουλο πισω του
Τι να πω ρε πουστη μου...τι να πω;; Ξεκινάς με δεξια πλευρά Γκαμπριελ και Καρκίνο; Δηλαδή ποιος περιμένεις να μαρκάρει απο κει; Σε ΟΛΟ το παιχνίδι τρέχεις να καλύψεις την μαλακία που έκανες και σου στοιχησε και τα 2 γκολ. Στο πρώτο, ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ μαρκάρει με τα μάτια τον Ονουάτσι και αυτός το καρφώνει ανενόχλητος. Στο δεύτερο γκολ, ΠΑΛΙ ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ έχει ξαμοληθεί στην επίθεση, αφήνει ακάλυπτη όλη την πλευρά, πάει να κλείσει δεξιά ο Μπίαρσμιρ και αναπόφευκτά αφήνει χώρο στο κέντρο της άμυνας και ο μαυρούκος καρφώνει και το δεύτερο! Και έρχεται το ημίχρονο. Και αντί να βγάλεις το ΣΙΧΑΜΑ με το 24, και τον Γκάμπριελ, βγάζεις τον Μπίαρσμιρ!!! Συγνώμη κιόλας ρε μαλάκα τεν τεν, αλλά με τέτοια πράματα, ακόμη και να θέλει να σε στηρήξει κάποιος, τον φτάνεις στα όρια ρε γαμω την τρέλα μου! Και φυσικά μετά απο τέτοια εγκλήματα, μην απορείς που σε έχουν στην μπούκα μερικοί...
Υ/Γ: ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΒΥΝΤΡΑ, ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ! ΑΡΚΕΤΑ! ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ:moutza:
@ Ανχόλι.
Τι εννοείς "έτσι"; Δεν είναι το ότι κάνει τρίπλες, αυτό είναι χαρακτηριστικό του. Είναι το ότι έκανε λάθος εύκολες πάσες, κάτι κοντρόλ του πέους, στημένα άσχημα κλπ. Ακόμα και σε ματς που κούραζε τη μπάλα, δεν ήταν τόσο κακός.
Πλάκα έχετε οι γαυροι που πάτε να τον βγάλετε παλτό για να μπορείτε να "μην τον θέλατε" μετά.
εχουν ζαιρι οποτε δεν εχουν κομπλεξ
ε καλά όλα αλλά δεν είναι κιόλας ότι η πανάθα τον άρπαξε μέσα από τα χέρια του κόκκαλη, δεν έχει περάσει τόσος καιρός πια ώστε να τα έχουμε ξεχάσει. μια χαρά παίχτης βέβαια, εγώ προσωπικά πχ ήθελα να μείνει αλλά αυτό άλλη κουβέντα. γιατί η αλήθεια είναι πως "δεν τον θέλαμε" σε γενικές γραμμές, διοίκηση και πλειονότητα του κοσμάκη. αυτό με τον σπυρόπουλο ήταν πάντως ένα σοβαρό σχόλιο και έγκυρο.
ο Ιτάντζ τραυματίστηκε; ελπίζω να είναι καλά το παιδί.
η ουσία είναι πάντως πως καλά τα κατάφερε αυτή τη φορά αυτή η καριόλα ο ρεχάγκελ.
ιμε κεγό ληγουλάκει αιρηστικώς
AEK P-ANTHRAX 0-1
LOL
οι παναθηναϊκοί ας μην βρίζετε τον Βύντρα, περιμένετε το χατ τρικ του την άλλη βδομάδα.
@ νάθιν
Δεν είπα ότι τον κλέψαμε από τον γαυρο, εξάλλου και ο Αντωνίου δήλωσε ότι δεν κερδίσαμε τον Λέτο από σας, αλλά τον αγοράσαμε από τη Λίβερπουλ. Εγώ ήλπιζα για κάτι καλύτερο, αλλά ο πρώτος στόχος Γιοβάνοβιτς, παρά τα λεφτά που του τάξαμε μας έριξε πόρτα. Αλλά είναι καλό παιχτάκι και νέο. Και φυσικά θέλει έναν παίκτη να τραβάει κανέναν αμυντικό από πάνω του ή να παίζουν το 1-2 που και που και ο Καντέ δεν είναι τέτοιος.
Δεν ξέρω πόσο αιρηστικώς είσαι, αλλά η διακοπή (και οι διακοπές των διεθνών) μας έκανε φανερά κακό.
Άσχετο, χάρηκα το Σισσέ που πανηγύρισε έτσι το γκολ. Θα φάνηκιε μυστήριο βέβαια στους άλλους παίχται που κσέρουν ότι δεν ισοφάρησαν και τη Μπαρτσελόνα στο 95' δα, και γιαυτό ήτο λιγότεροι εκδηλωτικοί, αλλά ο Σισσέ πανηγύρισε σα να έκαμε κάτι τέτχοιο, που με φαίνεται σα να μην τα κσύνει ρε παιδί μου, αλλά βλέπει τη Σουπερλίγκα μας (ωωω!) σαν κάτι όχι το εύκολο και το "θα γαμήσω εδώ (όπως έκαμε ο Λέτο όταν πρωτοήρθε) γιατί έχω παίκσει στο Λίβερπουλ, ομγκ", αλλά όντως σαν πρόκληση κλπ. Καλός επαγγελματίας και γνώστης της σημασίας του ενός βαθμού σε ματς που πέρυσι ο βάζελος θα τρωγιε κι άλλο ένα ή άλλα δύο σαν κείνο το 4-1 με τον Όφη. Οι άλλοι παίχται τα κσύνουν όμως και θα βγείτε δεύτεροι, λωλ!
Έδιτ: Αυτό σημαίνει και πως ομάδες σαν τις Καβάλες είναι μια ομορφχιά.
λωλ!
Ο Σισέ βρήκε το πρωτάθλημα πιο δύσκολο απότι περίμενε, αλλα μάλλον οι 2 σοβαροί τραυματισμοί τον έχουν ωριμάσει από τις εποχές που πούλαγε τρέλα. Ακόμα έχει κάμποση, αλλά είναι επαγγελματίας και παίρνει σοβαρά το ρόλο του. Από αυτά που βλέπω στο γήπεδο και διαβάζω στις συνεντεύξεις του τουλάχιστον, ελπίζω να μη μάθω ότι τα σπάει στα μπουζούκια ξερωγω.
ανχόλι σταμάτα να γράφεις έτσι πλζ