Πείτε λοιπόν
Εννοείτε θα αγοράσω μεταχειρισμένο. Διαθέτω καμιά 1.500ευ (άντε το καραμάξιμουμ 2.000, αλλά προτιμώ να μην φτάσω εκεί).
Printable View
Έβαλα στην αναζήτηση ταβάνι τα 2 χιλιάρικα, γιατί είναι η καλύτερη εποχή για παζάρι...
http://www.car.gr/classifieds/cars/?...s=&features=28
Λοιπόν, αυτό το αμάξι ακριβώς είχα εγώ
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3588972/
Μέχρι που ένας κανίβαλος έπεσε πάνω σε κάτι σκουπιδοντενεκέδες και όλοι μαζί στο κορσάκι και το έκανε λαμπόγυαλο μαζί με ένα audi δίπλα δεν ζήτησε ποτέ τίποτα πέρα από τα σέρβις του.
ήμουν τόσο ευχαριστημένος που πάλι κόρσα πήρα.
Δεν έχω σχέση με αμάξια / μηχανές σε σημείο να δίνω συμβουλές, αλλά μόνο από προσωπική εμπειρία.
Το σταρλετάκι απορρίπτεται τελικά, αφού τα πιο πρόσφατα είναι 1.300αρια. Το 1.000αρι παραείναι παλιό. Είμαι κυρίως μεταξύ nissan micra και suzuki swift, 1000cc, χρονολογιών '97-'01. Υπάρχει κάποια άποψη για αυτά?
Πείτε και κάτι ακόμα, με τα τέλη κυκλοφορίας τι παίζει? Εξαρτώνται μόνο από τα κυβικά ή παίζει και η χρονολογία? Πως μπορώ να μάθω τα τέλη για συγκεκριμένα αυτοκίνητα? Επίσης, τι γίνεται με την φορολογία? Εκεί μετράει η χρονολογία ή όχι?
Σε κατηγορια κουβαδακι εγω εχω mitsubishi colt του 03 αν θυμαμαι καλα. σκυλι δεν εχει βγαλει προβληματα. δεν ξερω ποσο το βρισκεις μεταχειρισμενο
Μπορει να μη σου γεμισει το ματι , αλλα ειναι σκυλι
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3820773/
αν θες ριξε μια ματια
Το'χω κι αυτό στα υπόψιν, μάλιστα το συγκεκριμένο της αγγελίας.
Τα mitsubishi είναι ιαπωνικά? Θεωρούνται οικονομικά από άποψη σέρβις κτλ?
toyota- nissan - daihatsu - mitsubishi - honda - subaru-mazda einai japan standare (uparxoun ki alles )
Mia xara einai kai ta mitsubishi genika
Λοιπόν ίδια φάση με Drumsick είμαι κι εγώ.
Για Suzuki Alto εκεί γύρω στο 00' έχουμε γνώμη?
Για Opel Corsa?
Είχαμε ένα Alto στην οικογένεια κάποτε (του '99, νομίζω). Αν θες κάτι μικρό, οικονομικό, αξιόπιστο, για μέσα στην πόλη, χωρίς ιδιαίτερες πολυτέλειες κι απαιτήσεις (δεν είχε καν ηλεκτρικά παράθυρα, αν θυμάμαι καλά), είναι μια χαρά.
Γερμανικό δε θα αγόραζα ποτέ, εκτός Audi.
Ζημιές σας είχε βγάλει?
εγω εχω ενα κορσα του '01 και γενικα εχει αποδειχτει αξιοπιστο απλα να προσεχεις γιατι τα συγκεκριμενα παρουσιαζουν βλαβη στη μιζα περιπου στις 100 με 120.000 χλμ. Σημειωσε επισης πως το 1400αρι δεν ειναι και το πιο οικονομικο της κατηγοριας. Το 1200 ειναι αισθητα οικονομικοτερο και γι αυτο παιζει να το βρεις και σε υψηλοτερες τιμες λογω ζητησης. Για κανα πολο ειδες ?
Βασικά ως τώρα κοιτάω εάν βρω κανένα καλό γιαπωνεζάκι ή έστω fiat που έχω ακούσει ότι έχουν φθηνά ανταλλακτικά.
Για πόλο δεν έχω δει τίποτα.
bτw πήγα σήμερα να ρωτήσω για ένα άλτο που μου άρεσε και το είχαν δώσει :\
Είχα opel corsa , του 1997 , δεν έπαθε τίποτα πέρα από μια φορά που από δική μου μαλακία βούλωσε η τρόπμα βενζίνας.
Το πέταξα όταν έπεσε ένας μαλάκας πάνω του ενώ ήταν σταματημένο μαζί με κάτι κάδους σκουπιδιών 1 δέντρο και μια κολόνα (rip κορσάκι 1).
Πήγα και αγόρασα πάλι Corsa , το έχω από το 2009. Ούτε μια ζημιά , σέρβις μια φορά το χρόνο , κλπ
(και τα 2 1200)
ΜΙΑ ΖΩΉ ΆΜΠΑΛΟΣ