Ναι αλλά μποξεράκι MAIN KLAIN δεν έχει κανείς σας. Σπέσιαλ έκδοση, βγήκαν σε αριθμημένες κόπιες των 10 για όσους θέλουν να 'χουν προσωπικό στυλ.
Printable View
Ναι αλλά μποξεράκι MAIN KLAIN δεν έχει κανείς σας. Σπέσιαλ έκδοση, βγήκαν σε αριθμημένες κόπιες των 10 για όσους θέλουν να 'χουν προσωπικό στυλ.
Ta kalutera ever boxerakia einai auta pou exoun kai sexoualika uponooumena opws to
http://i.klak.gr/pictures/pimps/m/mygamhsw-t.jpg
to opoio eixa dei na foraei se mplouzaki kai o gkomenos tou Xarh Rwma perusi sthn Serifo.
Αγαπάμε σταράκια χρόνια τώρα.. αλλά : 1. δεν αντέχουν πάνω από ένα εξάμηνο, 2. δεν είναι ιδανικά για συναυλίες κ ορθοστασία, 3. σου ξεσκίζουν την πατούσα κ βγάζεις και κάλους. Οπότε είπα να πάρω αδιδας σουπερσταρ να βρω την υγειά μου. Και όντως σταμάτησα να υποφέρω. Ευτυχώς στη δουλειά δεν έχουμε dress code και σκάω μύτη με αυτά! Αν χρειαστεί ν αλλάξω δουλειά θα πρέπει να σκασω σε συνέντευξη με κανα τακούνι / γόβα/ μποτα whatever και εκεί θα γελάμε
Τα δικά μου σταράκια αντέχουν τουλάχιστον χρόνο πάντως.. :-P
βαλτε καμια αρβυλα ρε μπουληδες,να ριχνετε καλυτερα σουτια
Ε, τι 190 ευρα, φφς.
Το μαξιμουμ που εχω δωσει για σταρακια ειναι 65 ευρα. Παραπανω για ενα κομματι πανι και μια σολα ΔΕ δινω.
Τα αντιντας σουπερσταρ γαμουν μανες. Μου φαινεται πως θα αρχισω να ξαναφοραω, να θυμηθω αυτες τις ομορφες εποχες που κλωτσουσα το τοπι.:pink:
Δεν θα'δινα κ δεν έχω δώσει ποτέ πάνω απο 40ευ.. Και frankly, δεν αξίζουν πάνω απο 15, όσο κι αν τ'αγαπαμε.
Θα κάνω μία σημαντική παρέμβαση σ'συτό το τόπικ (που παίζει να την έχω ξανακάνει και στις πρώτες του σελίδες) και θα δηλώσω πως δεν μ' αρέσουν τα ολσταρς και δεν έχω φορέσει ποτέ στη ζωή μου!
simvenei k stis kaliteres oikogenies.
Στη μανα σου το είπες? πέρα από αυτά οι άντρες δεν εχετε και μεγάλο προβλημα. Οι γυναίκες από την άλλη έχουμε, όλο μλκιες κυκλοφορούν και πολλές φορές αναγκαζόμαστε να τισ φοράμε. Άσχετο αλλά πρόσφατα έπαθα πλάκα με τισ μαρτινς λουστρίνι. θεικές απλά
http://www.dmusastore.com/images/Pro...m/11821011.jpg
Να μετονομαστεί το θρεντ σε "THE OFFICIAL SOUVLAKIA STON ISTHMO THREAD" με τόση νταλίκα που μαζεύτηκε εδώ μέσα.
0