για πείτε τίποτα για πυροβολικό και Θήβα...
Printable View
για πείτε τίποτα για πυροβολικό και Θήβα...
Αν ήμουν με τους πρώτους θα με προλάβαινες, μάλλον δε θα είμαι όμως. Για λίγο.Quote:
Originally Posted by BLi
Kala ta les,etsi gia na gkremizontai orismenoi my8oi...Phgainte px sto 3o KEP sth Zhro kyrioi kai 8a sas pw egw skopeto kai aggareia pou 8a fate....Quote:
Originally Posted by Angrafan
Δεν ξέρω και πολλά για το τι λέει ως σώμα το Πυροβολικό, αλλά γενικά το ΚΕΝ της Θήβας έχω ακούσει ότι δεν είναι ιδιαίτερα ζόρικο. Απ' ό,τι μου 'χουν πει, βέβαια, η πόλη είναι εντελώς μηδέν, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θα έχεις πολλές εξόδους όσο θα είσαι εκεί.Quote:
Originally Posted by Kingryche
Αν υπάρχει κανείς που πέρασε από κει ας πει κάτι παραπάνω.
Το Κεντρο μην σε απασχολει φευγεις πολυ γρηγορα και δεν παιζει κατι ζορικο (απεφυγε να πλησιασεις τους φουρνους ..)Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
Το πυροβολικο ειναι πολυ lotto, εχει normal μοναδες και ενα 5% παρα πολυ ζορικες. Αν κατσει ζορικη θα χρειαστει ψυχραιμια ..
Με παίρνουν φαντάρο :evil: στις 13 Φεβρουαρίου. Παρουσιάζομαι στην Καλαμάτα - ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙΣ. Αν γνωρίζετε πρόσωπα και καταστάσεις, καλό θα ήταν για μένα να αναφέρετε τι παίζει εκεί κάτω. Τι θα πρέπει να προσέξω, τι θα πρέπει να επιδιώξω κ.τ.λ.
Kαι μένα ήταν για 13/2 να μπω Πυροβολικό/Θήβα, μαζί με Kingryche, αλλά οκ, αναβολή.
Πάω στο στρατολογικό γραφείο με το χαρτί, οπότε το τσακάλι ο τύπς εκεί μέσα, αφού με ρώτησε τι έτος/σχολή κλπ, με ρωτάει αν θέλω να κόψω την αναβολή.
ΝΑΙ ΡΕ ΕΞΥΠΝΕ, 3ο ΕΤΟΣ ΣΕ ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΦΑΝΤΑΡΟΣ.
έχεις αναβολή και σου ήρθε χαρτί? πρώτη φορα το ακούω αυτό
Δεν είχα ρε.
Ή είχα μέχρι κάποιο χρονικό σημείο το οποίο το ξεπέρασα υποθέτω. Τότε μου ήρθε το χαρτί για να παρουσιαστώ.
Και πήγα για να την επεκτείνω μέχρι το 2013.
δεν ξερεις ποσο αναβολη ειχες παρει? :P
Όχι. :D
Για άγνωστο λόγο νόμιζα ότι είχα μέχρι το 2009, όπως όλοι της ηλικίας μου και δεν το είχα ψάξει το ζήτημα.
Αλλά @@ τελικά.
Οπότε πήρα μέχρι το 2013 και ξεμπέρδεψα.
ε,2012 είναι το τέλος του κόσμου ,οποτε μούφα αναβολή πήρες :D
2310-521010
Τελος του χρονου ειναι.Οχι του κοσμου.
Μη μασάς ρε, σε 2 χρόνια που θα τελειώσω, θα την κόψω την αναβολή και θα υπηρετήσω το χρέος μου για την πατρίδα, οπότε όταν έρθει το τέλος του χρόνου, θα πέσω χωρίς βάρος στην ψυχή μου, ότι δεν υπηρέτησα δλδ. :lol:
edit. Μία πρόταση, 6-7 περίοδοι. Πουτάνα όλα. :disco:
Να βρω και ERίτες στην Καλαμάτα και τι στο κόσμο.. :D