exetastikes lol
Printable View
exetastikes lol
λολ
γιατι γελας ρε μλκ πως περνουσες μαθηματα εσυ, με ακτινογραφίες κρανίου;
3 δινω, 29 το πρωτο 5/7 το τελευταιο... Τα 2 ειναι λιγο καρκινοι βεβαια και πρεπει να κανω κ διπλωματικη παραλληλα αλλα προλαβαινω
not quite so my dear lera
ψιτ αλανια~!
κατεχει κανεις σας κανα σοβαρο σετ σημειωσεων κρυπτογραφιας να ανατρεχω οποτε κολλαω;
εγώ, θες κάτι συγκεκριμένο ή τα πάντα όλα;
Δεν ξερω κατα ποσο θα σε βοηθησει
Δες βιβλιογραφια
Για περαιτερω αν γινεις πιο αναλυτικος μπορω να δοκιμασω να ρωτησω συντροφισσα
θελω πανεπιστημιακες σημειωσεις βασικα, λιγο να ξεκαθαριζω τις θεμελιωδεις εννοιες (εντροπια, περισσεια, ασαφεια κ.ο.κ.). αυτες που μας εχει δωσει ο δικος μας ειναι πολυ πυκνες.
khalkji prepei na dwseis link me ylh giati h kryptografia exei 100000000 kefalaia genikws.
Apo ma8imatiko samou psarepsa auto alla den xerei poso sumbadizei me ayto pou ginetai fetos:
[311-1250] Κωδικοποίηση
Διδάσκων: -
Εισαγωγή στη θεωρία κωδίκων. Γραμμικοί κώδικες. Τέλειοι κώδικες. Κυκλικοί γραμμικοί κώδικες. Κώδικες BCH και κώδικες Reed-Solomon. Συνελικτικοί κώδικες και κώδικες Reed-Muller.
basika pes kai website didaskonta kai pote dineis
ανέβασα ο,τι έχω από κρυπτογραφία μαζί με κάτι μαθηματικά
από αυτά μόνο την εντροπία ξέρω πάντως και αυτή από άλλο μάθημα
http://www.mediafire.com/?7cytaza13k6uz8o
Καριολα θερμοδυναμικη;
Μάλλον δεν είναι αυτό που ψάχνεις (φαντάζομαι θες κάτι πιο ευανάγνωστο), αλλά το Hanbook of Applied Cryptography είναι πάρα πολύ καλό.
βασικα βρηκα το ενα συγγραμμα του μαθηματος και μαζι μ'αυτα του Beyond Within είμαι κομπλέ. Θνξ σε όλους.
btw
Quote:
Για παράδειγμα, κατά την κρίση στον Περσικό Κόλπο, η πληροφορία ότι η στρατιωτική ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών προετοίμαζε επιχειρήσεις διέρρεε λόγω του αυξημένου αριθμού παραγγελιών σε πιτσαρία γειτονική του Πενταγώνου κατά τις νυκτερινές ώρες