την παρασκευή ανεβαίνω απο ταις αθήναις εις στην Λάρσα, και το εισιτήριο είναι στα 27 και κατι ψίλα (το κανονικό) για να καταλάβεις....
Printable View
την παρασκευή ανεβαίνω απο ταις αθήναις εις στην Λάρσα, και το εισιτήριο είναι στα 27 και κατι ψίλα (το κανονικό) για να καταλάβεις....
48 to pio ftino treno .??!!!asjbnslihdbkvjs , skata .
Απλο τραινο (το μπλε ομως) θεσσνικη-αθηνα πριν 2βδομαδες 23 ευρω φοιτητικο..
27 ευρω το κανονικο. 25% η εκπτωση.
5 1/2 ωρες. Προς αθηνα το αδιαχωρητο, αλλα αν κλεισεις θεση εισαι ανετα.
Προς θεσσνικη εντελως κυριλε. Εκατσα μονος σε ολη τη διαδρομη.
50 ευρώ + τρικλινο για δοκιμη στο ξενοδοχειο μας
http://www.tiscali.co.uk/media/image...lty_towers.jpg
Εντιτ: Νομιζα καθολου αλλα παιζει να επιτρεπεται μονο στο μπαρ. Πουθενα αλλου.
Κανει ομως 5-10λεπτες στασεις στη λαρισα και καπου αλλου που ολοι τρεχουν εξω να ξεντουμ(αν)ιασουν.
endiamesa ton vagonion sto mouxti mi se priksei ta arxidgia o eispraktoras.ennalaktiki i toualeta
aneva nte.
προσπαθώ να υπολογίσω τι με συμφέρει περισσότερο, τρένο ή κτελ γιατί θα ρθω μια μέρα και θα φύγω την επόμενη αδερφέ
Κοιτατε και αεροπλανα ε,με τις νεες αυξησεις το τρενο δε συμφερει τοσο πια.Εγω βρηκα για 9 Νοεμβρη πτηση για Αθηνα με 31 ευρω με athens airways.Για τις 10 η aegean ειχε και με 26 ευρω.
*Α,απο Αθηνα για αλλου δε λεει τοσο,εχει βαρβατο φορο το Ελ. Βενιζελος σας.
κατσε ποτε το κλεισες γιατι κι εγω για εκεινο το σαββατοκυ. θελω
Προχτες,ψαξε στα site της athens και της aegean αν εχει ακομα φτηνα.
τεσπα οι φοροι του ελ. βεν. γαμανε την υποθεση ολη. ειχα κοιταξει κι εγω πριν 3 εβδομαδες για τις 7 νοεμβρη και paatos το θεμα. σου λεγε 26 ευρω το εισιτηριο + 33 ευρω οι φοροι, ας πουμε, να τα βαλετε στο κωλο σας.
edit: για όποιον ενδιαφέρεται πάντως για τις ημερομηνίες 8,9 και 10 νοέμβρη από αθήνα προς σαλονίκη, η Aegean βλέπω τώρα έχει ένα (1) ευρώ εισιτήριο που μαζί με τους φόρους βγαίνει τελική τιμή 39 ευρώ (λολ). Φέρτε μπάντες τώρα που μπορείτε.
Η πτηση που εκλεισα εγω κοστιζει 1 ευρω.Τα αλλα 30 ειναι οι φοροι :Ρ
Το Βενιζελος πρεπει να εχει φορο 43 ευρω,αρα 44 μινιμουμ συνολο αν εισαι τυχερος και πετυχεις τις πολυ φτηνες.
ε γαμηθηκες κι εσυ