Καρχαρία η δικιά μου πάντως βγήκε αυθόρμητη.
Printable View
Καρχαρία η δικιά μου πάντως βγήκε αυθόρμητη.
Μούτζα από σένα κανονικά θα πρέπει να μετράει για διπλό πινκ
-Μαμά,τον ξάδερφο μου γιατί το λένε Τριαντάφυλλο;
-Γιατί στην θεία σου αρέσουν τα τριαντάφυλλα.
-Κι εσένα μαμά τι σου αρέσει;
-Έλα Πουτσάκο,μην κάνεις τόσες πολλές ερωτήσεις!
Ξανακύλησες εσύ;
Όλα κι όλα.Ο πάρλατς ήταν γαμώ τα παιδάκια
Τι είπε η κοκκινοσκουφίτσα όταν έφτιαξε πρώτη φορά προφίλ στο Facebook...????..
Spoiler
Σελίδα παρά σελίδα το πάμε
Πειτε ομως και κανα ανεκδοτο γιατι αν και ειμαι σιγουρος πως αυτα που γραφετε αμφοτεροι ειναι αστεια για μερικους, εμεις οι στην απεξω δεν τα πιανουμε....
Βρισκόμαστε στη Λάρισα, όπου λαβαίνει χώρα ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός για το πιο true metal συγκρότημα. Τα συγκροτήματα παρελαύνουν το ένα μετά το άλλο, με λαδάκι στο άτριχο στέρνο, γούνινα true σωβρακάκια, με στίχους για πόλεμο, δράκους φανταστικές επικές μάχες, μαγεμένα δάση και φυσικά καταγοητεύουν το κοινό, το οποίο επιεικώς παραληρεί… Κιθαρίστες απίστευτης κλάσεως που παίζουν 742345 solos / second, ντράμμερς με επιδεξιότητα και ταλέντο που μέχρι και ο Lombardo θα ζήλευε, μπασίστες με 57345χορδα μπάσα που παίρνουν φωτιά από τις ασύλληπτες ταχύτητες, και φυσικά true τραγουδιστές με καταπληκτικές φωνές που φέρνουν σε οργασμό το κοινό με τις μαγευτικές χροιές τους και τις υπεργαμάτες φωνητικές τους ικανότητες. Τότε είναι που σκάει μύτη ο τελευταίος διαγωνιζόμενος, μόνος του μπροστά στην κεντρική Επιτροπή. Τον κοιτάει ο Πρόεδρος αυτής και τον ρωτάει:
"Ισι μονους εισι? Δεν ιεχ'ς γκρουπ?"
"Οχι, κανω σολο καριέρα και είμαι πιο τρου μεταλ απο τους άλλους τους fake φλώρους. Και είμαι γαμάτος και τους έχω χαλαρά. Ακόμα και τους Manowar." απαντάει με άγριο βλέμμα εκείνος.
"Καλά, καλά, θα σι δούμ’ κι σενανε"
Γεματος εμπιστοσυνη στον εαυτο του λοιπόν, εκείνος βγάζει τον εξοπλισμό του και ως άλλος Geddy Lee παιζει με το ένα χέρι κιθάρα, με το άλλο μπάσο, με το ένα πόδι πλήκτρα με το άλλο τη μπότα, με το στόμα φυσαρμόνικα, με τη μύτη ντραμς, με τα αυτιά τρομπέτα, με τα δόντια κοντρα μπάσο και δε συμμαζεύεται! Το κοινό έχει παγώσει. Ο τύπος ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ! Τα τραγούδια του δεν έχουν λόγια, δεν μιλάνε για πόλεμο, δράκους φανταστικές επικές μάχες, μαγεμένα δάση και για πολεμιστές! Κι έχει το θράσος ν'αποκαλει τον εαυτο του τρου μεταλ μουσικό??? Ωστόσο όμως, παίζει τόσο καλά που έχει καθηλώσει τους πάντες! Ύστερα από 8 λεπτά το τραγούδι σταματάει at last και όλοι έχουν μείνει μαλάκες από τη γαματήλα του μάστορα.
Και τότε, σπάει την εκκωφαντική σιωπή ο Πρόεδρος της Επιτροπής και φωνάζει: Δε γαμίετ?!? Εισ-τρου-μέταλ!!!
@saloth sar
den exo idea poios einai o schizm, den exo idea k de moy kaigetai karfi poios isoyn esy sto kithara k genika de mporo ayta ta mperdemata me alla forum poy etyxe na hmoyn ekei prin 5 xronia, se kapoio allo prin 10 ktl ktl ktl k kati trexei sta gyftika. Lypamai poy soy xalasan ta paidika soy xronia sbinontas themata, prospathontas na soy allaksoyn tis politikes soy pepithyseis k genika eixes toses asxhmes empeiries, elpizo na to kseperaseis, an oxi yparxei kai h preza!
Απτα χειροτερα που εχουν ειπωθει απο ανθρωπινο ων
κι από ανθρώπινο ον ενίοτε.