αυτό.
Άμα δεν ήταν ο Γιόβα, ακόμη θα αναρωτιώμουν "μα καλά ανώμαλος είμαι και δε μ'αρέσουν οι Dark Funeral?"
Printable View
είμαι σε γενικές γραμμές άσχετος με το black αλλά ο Γιοβανίτης είναι by far ο καλύτερος συντάκτης αυτή την στιγμή στο hammer.
είναι αυτός ο τελείως δοσμένος, στο ιδίωμα που ακούει, τρόπος γραφής που έχει παρακινήσει πάρα πολλούς να το ψάξουν λίγο παραπάνω το θέμα και αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα ενός συντάκτη.
θα συμφωνησω με Krux. οι κριτικες του Γιοβανιτη ειναι αξεπεραστες, αν και στο Belus εβαλε ... 7
Ra Pariah, ευχαριστω για τη προταση ... θα τσεκαριστει! τωρα για το Watain δεν το ακουσα η αληθεια αλλα και παλι δεν με εντυπωσιαζουν και πολυ. θα ηθελα ομως να διαβασω μια κριτικη.
http://www.professorblack.com/PM008/...er%2072dpi.jpg
Κλασσικούρα όσο δεν πάει κι ας είναι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Δισκάρα. :dfinger:
Λοιπόν, συνέβη το εξής απίστευτο: αγόρασα την επανακυκλοφορία της Century Media του "Remnants of War" και ενώ τα πάντα εξωτερικά φαίνονται κανονικά (εξώφυλλο, cd print κ.λπ.), μόλις έβαλα το CD να παίξει αποδείχθηκε ότι ήταν γραμμένο το "Burning Star". :touched:
Κάποιος ομοιοπαθών ή καμιά ιδέα;
κανένας ikonoklast θα έκανε το packaging.
Να απευθυνθείς στο ΙΝΚΑ και φυσικα να το κρατησεις για το συλλεκτικο της φασης.
νορμάλ βαθμούς και ο καραολίδης
εχει βάλει και ένα πεντε στα πέντε στο νεβερμαιντ (λυσάξτε παλιοατσάλια)
εντιτ : τώρα θυμάμαι και ένα ψιλοεπικό ρηβιού του για μια γερμανική ροκενρολλ μπαντα που πήγαινε κάπως έτσι :
Σε έναν ιδανικό κόσμο, οι ιταλοί μαγειρεύουν, οι βραζιλιάνοι παίζουν μπάλα, οι γερμανοί πλαισιώνουν τις δημόσιες υπηρεσίες και οι αμερικάνοι παίζουν ροκενρολλ. σε έναν μη ιδανικό κόσμο, οι ιταλοί παίζουν μπάλα, οι βραζιλιάνοι πλαισιώνουν τις δημόσιες υπηρεσίες, οι αμερικάνοι μαγειρευουν και οι γερμανοί παίζουν ροκενρολλ.
σπλιτ απ'το albums section!
Χαχα, το θυμαμαι αυτο Μαριλλιον.
Γενικα διαβαζω κριτικές Καρα γιατί οταν δεν γουστάρει κατι, το φλέγμα που βγάζει εχει πολυ φαση.
Ψαξε σε ενα παλιο τευχος, κριτικη για τους Ill Nino. Κριτικη/διαλογος μεταξυ 15χρονων.
o καραολίδης το έγραψε εκείνο;
όταν γράφει σοβαρά είναι άψογος εντωμεταξύ (δεν το συνηθίζει τελευταία)
Ναι και τους ξέσκισε.
Καλός είναι. Ξέρει τι λέει+έχει και άποψη.
εγω την επαθα με το grand declaration of war το οποιο εχει κατι σαν κρυφο στο τελος κανονικα
σε μενα αυτο το κρυφο ειναι στην αρχη και παιγμενο αναποδα! αφου τελειωσει ξεκιναει ο δισκος
οι διαρκειες των τρακ ωστοσο εμειναν οι ιδιες οποτε πχ αν θελεις να ακουσεις το 2ο πχ τραγουδι πας στο τρακ 3 και το προχωρας μπροστα κανα 2 λεπτα
γαμησε τα φαση! ειχα μιλησει με την season και μου ειπε οτι γνωριζουν το προβλημα και οτι ειναι διατεθημενοι να μου το αλλαξουν αρκει να τους στειλω το χαλασμενο
προφανως δεν το εστειλα βεβαια
για γιοβανιτη να πω οτι δεν ειναι αυτος που βαζει οτι ναναι βαθμους
οι αλλοι βαζουν συνεχεια υψηλους,χωρις λογο!
εντωμεταξυ εχουν κανει και το κορυφαιο! δισκος του μηνα το ΤΑΔΕ με 9, και δυο σελιδες κριτικη στο Λατεραλους με 10!